kiriakr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 χρησιμοποιώ το preview για να διαβάζω και κυρίως να σημειώνω και υπογραμμίζω επιστημονικά άρθρα σε pdf. Τα pdfs αυτά χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Τώρα τελευταία το preview δεν μπορεί να ανοίξει ορισμένα από αυτά (τα annotated ήδη με το preview). Ξεκινάει το πρόγραμμα, δείχνει λευκές σελίδες ή μία ή δύο xαλασμένες στη sidebar και μετά το πρόγραμμα κολλάει. To παράξενο είναι ότι παλαιότερα τα άνοιγε, χωρίς να έχω κάνει στο μεταξύ καμμία αλλαγή στα αρχεία. Δεν ανοίγουν ούτε στο macbook pro που έχω, ούτε στο iMac που έχουμε στη δουλειά και τα δύο με SL. Ανοίγουν κανονικά και βλέπω και τις σημειώσεις και υπογραμμίσεις μου τόσο σε Linux όσο και σε Win 7. Έχω απελπιστεί και έχω αρχίσει να κουβαλάω (και το) φορητό με το Linux Mint για να κάνω τη δουλειά μου. Καμμία βοήθεια κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον έχουν αλλοιωθεί τα preferences της εφαρμογής. Πήγαινε /Macintosh HD/Users/User/Library/Preferences, σύρε στον κάδο το com.apple.Preview.plist και restart το Mac. Αν δεν δουλέψει, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά το Lion. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα