Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λπν τα πράγμμτα έχουν ως εξής...σαν gamer τα 2 τελευταία χρόνια παρατηρώ μια πτώση των επιδόσεων του υπολογιστή όσων αφορά την δυνατότητα των γραφικών με αποκορύφομα το battlefield 3 που συνέχεία κρασάρει(θέλω όμως να σημείωσω οτί μου κράσαρε γενικότερα σε κάποια παιχνίδια)και φυσίκα δεν μπορώ να παίξω.

Βέβαια όλα αυτά λογικά μου φάινονται αφόυ έχω να αλλάξω κάτι στον υπολογιστή μου εδώ και 4-5 χρόνια και πλέον οι απαιτήσεις των παιχνιδίων έχουν αναίβει...

Οπότε σας παραθέτω παρακώτω την σύνθεση του υπολογιστή μου ώστε να μου προτείνετε μια καλή κάρτα γραφικών(ή αν χρειαζομαι καμία επιλέον αλλαγή).Τα χρήματα που μπόρω να διαθέσω με το ζόρι είναι 320 με το ζόρι...

motherboard : asus rampage formula

processor :intel core quad cpu q9450 2.66ghz(L2 cache 12mb)

gpu : albatron 9800 gtx

memory : 4gb(δεν θυμαμαί ράτσα)

τροφοδοτικό : 650 watt

οθόνη : dell ultrasharp 2209WA 22-inch

Δημοσ.

Καλησπερα,αν σκεφτεσαι να αλλαξεις καρτα γραφικων και να στραφεις προς Ati σου προτεινω τις παρακατω:

Link(την εχει γνωστος μου και πραγματικα πεταει)

Link

Link

Link

Καλο ειναι να κοιταξεις αν το τροφοδοτικο σου θα τις σηκωνει(απο το site της κατασκευαστριας εταιριας των καρτων),απο εμενα αυτα αν καποιο αλλο μελος θελει να προτεινει κατι επιπλεον ευχαριστως

Δημοσ.

Και γω θα σου προτεινα να αλλαξεις μια καρτα γραφικων και συγκεκρημενα την asus που λεει ο chris και να κανεις λιγο overclock τον επεξεργαστη,αν εχεις την stock ψυκτρα του παρε και μια ψυκτρα και εισαι μια χαρα.

Πχ:

actic cooling freezer 7 κατι οικονομικο.

arctic cooling freezer 13 κατι καλητερο.

noctua nh-d14 αν θελεις κατι top για κανεις overclock στο μεγιστο.

Σε καθε περιπτωση εσυ κρινεις ποσα θελεις να ξωδεψεις,τι ζητας απο την ψυκτρα και βεβαια μεγαλη προσοχη ειδικα στις μεγαλητερες ψυκτρες αν χωρανε στο κουτι.

Αν θελεις πες μας και τι κουτι εχεις.

Δημοσ.

Link η με κατι παραπανω απο τα 320 Link

Θεωρητικα το τροφοδοτικο τις αντεχει για καλο και καλο πες μας και τη μαρκα ειναι (απο watt εισαι σιγουρα καλυμενος παντως)

Σε nvidia τωρα Link πας σε κατι τετοιο

Και λιγο OC στον επεξεργαση και θα εισαι πολυ καλα (αν δεν εχεις ψυκτρα δες σε Corsair A70)

Δημοσ.

κατα αρχήν σας ευχαριστώ όλους και εγώ αύτα είχα δει πάνω κάτω..τώρα για κάτι που με ρωτήσατε

η μάρκα του τροφοδοτικού μου είναι : corsair hx 620 w τελικά όχι 650 w

και ψύκτρα του έχω από ξαρχής την thermallight 120 extreme(με 120fan) στην οποία πρέπει να της αλλάξω και πάστα

Δημοσ.

Tελικά θα κινηθώ προς την ASUS Radeon HD 6970 DirectCUII - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 αλλά υπάρχει ένα σημείωμα για την συγκεκριμένη καρτα που λέει το εξής:

''To have the best cooling performance, ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5 extends the Fansink to 2.5 slot, please check your motherboard slot before Crossfire''

και δεν ξέρω τι είναι και αν το έχει η δική μου motherboard (asus rampage formula)

Δημοσ.

Tελικά θα κινηθώ προς την ASUS Radeon HD 6970 DirectCUII - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 αλλά υπάρχει ένα σημείωμα για την συγκεκριμένη καρτα που λέει το εξής:

''To have the best cooling performance, ASUS EAH6970 DCII/2DI4S/2GD5 extends the Fansink to 2.5 slot, please check your motherboard slot before Crossfire''

και δεν ξέρω τι είναι και αν το έχει η δική μου motherboard (asus rampage formula)

Εννοει πως η ψυκτρα της εν λογω καρτας καλυπτει περιπου 2.5 slot απο την μητρικη κατω απο εκει που θα μπει για αυτο καλο ειναι να τσεκαρεις την μητρικη αν σε περιπτωση που θελεις να κανεις Crossfire(κοινως να βαλεις και δευτερη ιδια καρτα στο μελλον) αν σου χωραει η δευτερη καρτα. Αποτι βλεπω στην μητρικη σου μαλλον οριακα θα χωρουσε μια δευτερη καρτα!

Δημοσ.
Δημοσ.

Αν θελησεις να βαλεις 2η μπορεις (αρκει να ειναι με ψυκτρα Που να πιανει 2 slot και οχι 3 σαν αυτη - για CF δεν ειναι απαρετητο να ειναι ιδια ακριβος καρτα μια οποιαδηποτε αλλη 6970 θα σε καλυψει - )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδία θα τρελαθώ...χτές μου ήρθε η πολυπόθητη asus hd 6970 που για μένα ήταν μεγάλο έξοδο αύτην την περίοδο και ήμουν μεσ την τρελή χαρά.Κάνω τις συνδέσεις και είμαι έτοιμος να παίξω το battlefield 3 χωρίς κανένα κόλλημα και με φοβερά καλύτερη γραφική λεπτομέρεια...έλα όμως που έφαγα άκυρο πανυγιρικό... με την 9800 γτχ μπορούσα να παίξω και 1 λεπτό με το ζόρι μέχρι να κολλήσει,τώρα με την 6970 κολλάει συνέχεια στο loading έλεος...

Οποτέ ρε παίδες πείτε μου οτι φταίει οτι το παιχνίδι είναι αγορασμένο απο τον θείο και όχι κατι άλλο δηλ ξόδεψα 334 για να φάω τέτοιο άκυρο κατάμουτρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...