eleni or Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 hi!!! λέγομαι Ελένη και είμαι διακοσμήτρια..όποιος θέλει μπορεί να μπει στο blog μου να ενημερωθεί για νέες τάσεις και όχι μόνο!!! iokasti-design.blogspot.com επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ό,τι θέλετε στο email μου [email protected]
eleni or Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 να υποθέσω ότι εκνευριστήκατε γιατί πάλι λάθος το έκανα..καλά μάλλον δεν το έχω..άλλωστε ξαναείπα ότι είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε forum.πως μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου?
mchls Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κατ' αρχας τι ηθελες να κανεις; Αυτο που εκανες παντως λεγεται d-post [διπλο ποσταρισμα ιδιου θεματος]. . . Το προφιλ νομιζω μπορει να σβηστει μονο απο τους διαχειριστες του forum, επειτα απο την μεταξυ σας συνεννοηση. . .
eleni or Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 απλά δεν θα χρησιμοποιώ το profil μου κι ας μη σβηστεί.απ ότι βλέπω όλοι είστε 18 19 χρονών γι αυτό σας φαίνεται περίεργο που κάποιος μεγαλύτερος δεν τα καταλαβαίνει αυτά.τι να κάνουμε η νέα γενιά μεγαλώνει με την τεχνολογία και εμείς τρέχουμε να την προλάβουμε.καλή συνέχεια
mchls Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ...απ ότι βλέπω όλοι είστε 18 19 χρονών γι αυτό σας φαίνεται περίεργο που κάποιος μεγαλύτερος δεν τα καταλαβαίνει αυτά.τι να κάνουμε η νέα γενιά μεγαλώνει με την τεχνολογία και εμείς τρέχουμε να την προλάβουμε.καλή συνέχεια Νο Νο Νο... Παντως καλη συνεχεια και σε σενα . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα