Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Shaman505 πες μας τι έφταιγε τελικά...

Θα πάω κα ιεγω σε έναν φίλο μου όταν μου πει και θέλω να ξέρω στο περίπου (Με βοήθησε και ο poulinos !)

Δημοσ.

λιγο πολυ εκανα οτι παραπανω εχουν πει κ τα παιδια..αυτο που αλλαξα τελικα ηταν,τη DNS στο pc κ απο αυτες που δινει η forthnet εβαλα αυτη του ρουτερ.επισης κ στο r.e κ στο ρουτερ εβαλα για ασφαλεια wpa-psk με τον ιδιο κωδικο.δεν ξερω αν παιζει κανενα σημαντικο ρολο,αλλα ολα αυτα δουλεψαν οταν ετρεξα το easy setup απο το site της tp-link...καλη επιτυχια ;)

Δημοσ.

νεο προβλημα..

μολις ανοιγω το laptop,το οποιο συνδεεται κανονικα,το ρουτερ απο μονο του αλλαζει απο pppoe σε bridge mode με αποτελεσμα να μην εχω internet στο pc!απο τη στιγμη που συνδεω το r.e μεσω ethernet με το pc,δεν πρεπει να το εχω σε pppoe mode?επισης αλλαζουν τα νουμερα στο vpi,vci.απο 8-35 αντιστοιχα γινοντε 1-32...υπαρχει καποιος τροπος να εχουν και τα δυο μηχανηματα internet σε bridge mode?

Δημοσ.

μισο λεπτακι να τα παρουμε απο την αρχη γιατι και εγω μπερδευτηκα.εχεις ενα ρουτερ και θες να κανεις repeat το σημα και να παιζεις wireless

το ρουτερ το σεταρεις κανονικα vpi 8 vci 35 pppoe /lcc

αν το ρουτερ εχει Ip 192.168.1.254

τοτε το tp link το βαζεις 192.168.1.253 .δεν κλεινεις dhcp και απλα εσυ το βαζεις σαν Universal repeater οχι σκετο repeater.πιανεις το δικτυο του adsl router και βαζεις το ιδιο κλειδωμα και τον ιδιο κωδικο.και πρεπει να παιξει μετα κανονικα

Δημοσ.

οντως μπερδευτηκες...

τις διευθυνσεις των ρουτερ κ range extender τις ανεφερα κ πιο πανω.δε χρειαζεται να αλλαξω την ip του range extender..επισης δεν εχει επιλογη για repeater.εχει μονο για access point η range extender..

τωρα,με το ρουτερ τι γινεται..το ρυθμιζω οπως λες κ εσυ παραπανω,αλλα οταν συνδεω το λαπτοπ μου αλλαζει τις τιμες απο 8-35 σε 1-32 κ αλλαζει την επιλογη απο pppoe σε bridge mode...

Δημοσ.

ok balto se range extender αλλα σε Ip να ειναι στο ιδιο δικτυο και μην κλεισεις dhcp κτλ στο Extender.αστο οπως στα βαλει αυτο.οπως και στα Pc αστο στο automatic Να δουμε τι θα σου δωσει.

Δημοσ.

αλλαξα ρουτερ τελικα...εβαλα ενα αλλο της tp-link που ειχα στο πατρικο μου.εκλεισα το mac filtering,το dhcp το αφησα οπως ηταν κ στο r.e κ στο ρουτερ κ προς το παρον φενεται να δουλευει μια χαρα..

Δημοσ.

to mac filtering καλα εκανες και το εκλεισες γιατι ειναι αχρηστο.dhcp τους αφηνεις ανοιχτους η οπως ειναι.στο ρουτερ σιγουρα ανοιχτο στο extender αν πρεπει να κλεισει θα κλεισει οταν το γυρισεις σε extender.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...