Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας έπαιζα με firmwares Και settings sto router μου. και δεν μπορω να βρω πλεον την ιπ του γραφω το Ipconfig και τπτ απο αυτα που βγαζει δεν μπενει στο ρουτερ.. κανω reset και παλι τπτ

Δημοσ.

Το router σου λειτουργεί κανονικά η μετα απο το firmware χάθηκε η ip δεν ανάβει κτλπ , internet έχεις ?

Δημοσ.

το ρουτερ λειτουργει κανονικα μπενει στο δικτυο και με καλώδιο και ασύρματα... γενικα δεν το εχω για ιντερνετ... αλλα σαν δικτυο.. πως θα βρω την Ip του

Δημοσ.

Σπερα...

Εγω δεν καταλαβα, ποια ip εχασες ;;; Μιλας για την ip που εχει καθε ρουτερ, και μεσω της οποιας εισερχομεθα στις ρυθμισεις του; ; ;

Αν ειναι αυτο, πες μας μοντελο, και στο βρισκουμε σε χρονο dt...

Δηλαδη και εσυ μπορεις...Μια αναζητηση του λεπτου ειναι! ! !

Δημοσ.

ναι αυτη μεσω της οποιας εισερχομεθα στις ρυθμισεις του ενοοω.. το ρουτερ ειναι linksys WRT54GL Και η default ip του ηταν 192.168..1

ναι αυτη μεσω της οποιας εισερχομεθα στις ρυθμισεις του ενοοω.. το ρουτερ ειναι linksys WRT54GL Και η default ip του ηταν 192.168.1.1

Δημοσ.

Συνδέσου στο ρουτερ με καλώδιο και άσε να πάρει αυτόματα ip μέσω του dhcp.

Όταν πάρει δες τι ip γράφει σαν default gateway στο status της σύνδεσής σου.

Αν δε πάρει τότε πες να δούμε τι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Καλα ρε θηριο, καταφερες να αλλαξεις την default IP; Δηλαδη πλητρολογεις 192.168.1.1. και δεν εισερχεσε...Σωστα;

Δημοσ.

λοιπον.. μπενω στο δικτυο και default gateway και αυτα τπτ τα ιδια που βγαζει και το Ipconfig λεει.. αρα πρεπεπι να κανουμε κατι αλλο.. οχι δεν υπαρχει τιποτα αλλο στο δικτυο μου ενα απλο ρουτερ ειναι που πειραματιζομαι

Λοιπόν στο δικτυο συνδεομαι κανονικα και με καλωδιο και ασυρματα.. αλλα ποτε δεν δινει ιπ ουτε στο Ipconfig ουτε απο default gateway.. ναι εχει αλλαξει η default ip... και οχι δεν εχω καποιο αλλο ρουτερ ουτε καμια αλλη συσκευη στο δικτυο.. ελπιζω να απαντησα στις αποριες σας.. περιμενω προτασεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Rarp θα παίξεις.Δες την mac address του ρουτερ σου και δώσε σε cmd

arp -a | find "xx-xx-xx-xx-xx-xx"

Επεξ/σία από Xvipes
Δημοσ.

Κατω απο το ρουτερ λεει MAC και εχει εναν αριθμο αλλα οχι με παυλες χωρισμενες οπως εσυ.. παντως το εγραψα σε cmd και με παυλες και χωρις και με αυτακια και χωρις αλλα μου λεει οτι δεν αναγωριζετε ως εσωτερικη εντολη η MAC

Δημοσ.

είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο?

Τι ip του έχεις δώσει του p.c σου?

Δοκίμασε για αρχή να του δώσεις 192.168.1.2 και μετά 192.168.2.1 και αν δε δουλέψει δώσε 10.0.0.2 χωρίς να δώσεις default gateway ή dns.

η Mac θεωρητικά γράφετε xx:xx:xx:xx:xx:xx αλλά σαν εντολή στο dos θέλει με παύλες και μέσα σε " "

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις στο router σου reset defaults από το κουμπάκι που λογικά θα έχει?

Δημοσ.

είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο?

Τι ip του έχεις δώσει του p.c σου?

Δοκίμασε για αρχή να του δώσεις 192.168.1.2 και μετά 192.168.2.1 και αν δε δουλέψει δώσε 10.0.0.2 χωρίς να δώσεις default gateway ή dns.

η Mac θεωρητικά γράφετε xx:xx:xx:xx:xx:xx αλλά σαν εντολή στο dos θέλει με παύλες και μέσα σε " "

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις στο router σου reset defaults από το κουμπάκι που λογικά θα έχει?

κατι ασχετο, οταν λες οτι πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με καλλωδιο τι εννοεις ακριβως >

Δημοσ.

Να μην είναι ασύρματα συνδεδεμένος αλλά με καλώδιο από ethernet(όχι ότι πειράζει σε κάτι απλά για να μην μπλέκεται με κλειδιά κλπ).

Βασικά αν βάλεις στατική ip στο p.c σου την 10.0.0.2 με subnet mask 255.0.0.0 τότε σίγουρα θα έχεις δίκτυο με το router.

Μετά κάνεις arp -a | find "xx-xx-xx-xx-xx-xx" και θα στου βγάλει την ip που έχει το router σου.

Edit:μόλις είδα ότι στο προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει λάθος την εντολή,είχα ξεχάσει να βάλω το find.Το διόρθωσα τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...