Προς το περιεχόμενο

WInd Double Play M ή HOL Double Play GR;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι εδώ και χρόνια συνδρομητής του ΟΤΕ. Προφανώς αν και αργά πήρα χαμπάρι ότι είναι ακριβός και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο σταθερής τηλεφωνίας. Μέχρι στιγμής πληρώνω περίπου 48€/μήνα και έχω internet 24/1 (Mbps) (με πραγματικό 6 / 0,68 (Mbps)), απεριόριστα αστικά & υπεραστικά και δωρεάν 60' προς κινητά (δεν τα χρειάζομαι). Επίσης είμαι συνδρομητής της Wind σε δύο γραμμές κινητής τηλεφωνίας.

Η ερώτηση μου αφορά το νέο πάροχο που θα επιλέξω. Από τις περισσότερες έχω καταλήξει στις δύο WIND και HOL. Τα προγράμματα που μου ταιριάζουν βγαίνουν στα 28€/μήνα(WIND) και 34€/μήνα (HOL). Φυσικά στη WIND θα έχω και έπτωση 10€ στο κινητό μου, όπως τα παρουσιάζουν, ενώ η HOL δίνει τους τρεις πρώτους μήνες δωρεάν.

Το δίλημμα μου δεν βρίσκεται στα χρήματα, όπου υπερτερεί η WIND αλλά στην ποιότητα των υπηρεσιών. Μένω στη Μεταμόρφωση Αττικής και αναρωτιέμαι μη τυχόν κάνω την αλλαγή, δεσμευτώ για 12 μήνες και γκαντεμιάζω την ώρα και τη στιγμή για την επιλογή μου. Γιατί βλέπω ότι νωρίτερα του 12μηνου δε γίνεται να διακόψω χωρίς να πληρώσω...

Γι' αυτό και όποια πληροφορία ή βοήθεια μπορέσετε να μου δώσετε σε ότι αφορά το θέμα θα την εκτιμήσω πολύ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά...

Στέφανος

Δημοσ.

Αν και μενω σε αλλη πολη θα σου πω για την ιδια περιοχη ( Τουμπα ) . Οταν ειχα HOL τα παντα "Σερνοντουσαν" Τωρα με την Wind κατι παει να γινει. Βλεπουμε και καμια ταινια !!!

Εγω προτεινω Wind !!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι εδώ και χρόνια συνδρομητής του ΟΤΕ. Προφανώς αν και αργά πήρα χαμπάρι ότι είναι ακριβός και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο σταθερής τηλεφωνίας. Μέχρι στιγμής πληρώνω περίπου 48€/μήνα και έχω internet 24/1 (Mbps) (με πραγματικό 6 / 0,68 (Mbps)), απεριόριστα αστικά & υπεραστικά και δωρεάν 60' προς κινητά (δεν τα χρειάζομαι). Επίσης είμαι συνδρομητής της Wind σε δύο γραμμές κινητής τηλεφωνίας.

Η ερώτηση μου αφορά το νέο πάροχο που θα επιλέξω. Από τις περισσότερες έχω καταλήξει στις δύο WIND και HOL. Τα προγράμματα που μου ταιριάζουν βγαίνουν στα 28€/μήνα(WIND) και 34€/μήνα (HOL). Φυσικά στη WIND θα έχω και έπτωση 10€ στο κινητό μου, όπως τα παρουσιάζουν, ενώ η HOL δίνει τους τρεις πρώτους μήνες δωρεάν.

Το δίλημμα μου δεν βρίσκεται στα χρήματα, όπου υπερτερεί η WIND αλλά στην ποιότητα των υπηρεσιών. Μένω στη Μεταμόρφωση Αττικής και αναρωτιέμαι μη τυχόν κάνω την αλλαγή, δεσμευτώ για 12 μήνες και γκαντεμιάζω την ώρα και τη στιγμή για την επιλογή μου. Γιατί βλέπω ότι νωρίτερα του 12μηνου δε γίνεται να διακόψω χωρίς να πληρώσω...

Γι' αυτό και όποια πληροφορία ή βοήθεια μπορέσετε να μου δώσετε σε ότι αφορά το θέμα θα την εκτιμήσω πολύ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά...

Στέφανος

Θα σου προτείνω και εγώ με τη σειρά μου Wind. Αν και δε μένω Μεταμόρφωση, ένας φίλος που την έχει προτιμήσει (και μένει σε κάθετο της Ιφιγενείας) είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Προσωπικά μένω Ηράκλειο και χρησιμοποιώ επίσης Wind χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω εχω hol , το εχω συνδυασει με vodafone στο κινητο, και βγαινει καπου στα €29 το μηνα. Απολυτα ικανοποιημενη.

Παντως οπου και να πας, εχεις δικαιωμα οταν ενεργοποιηθεις τις πρωτες 10 μερες να υπαναχωρησεις και να πας σε αλλο παροχο. Απλως προς ενημερωση σου για να μη νοιωθεις οτι δεσμευεσαι για 1 χρονο :)

Δημοσ.

Και οι δύο έχουν τα προβλήματα τους και δεν τους εμπιστεύομαι. Γενικότερα κρίνω από το πλήθος γνωστών που με παίρνουν για να πάω να τους κάνω "φιλικό" support και έχω ακούσει παράπονα και για τους δύο. Αυτό με την υπαναχώρηση είναι σημαντικό και έχε το στο μυαλό σου, αφού αν από την αρχή δεν είσαι ευχαριστημένος, δύσκολα θα φτιάξει.

Δημοσ.

με wind αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι είχε πολλές αποσυνδεσεις και online gaming μου έβγαινε η πίστη για να παίξω.

φυσικά, ειναι και περιοχες με περιοχες.

Δημοσ.

Εγω έχω forthnet αρκετό καιρο κ τα προβλήματα μου ελάχιστα εώς κανένα.το συνδυαζω κ με νοβα κ είναι χαρούμενος κ ο σύζυγος που βλέπει ποδόσφαιρο.έχει βγάλει διάφορες προσφορές τώρα κ πιστεύω θα βγάλουν κ άλλες μέχρι τα Χριστούγεννα υποθέτω.αν το θέμα σου είναι η οικονομία με τα προπληρωμενα γλυτώνεις αρκετά.για κοιτά κι αυτά λοιπόν!

Δημοσ.

όλοι έχουν το δίκτυο του ΟΤΕ οπότε πάρε κάτι που σε συμφέρει από τους παρόχους απλά να ξέρεις

ότι βλάβη υπάρξει στο δίκτυο σου η και στο σπίτι σου η τεχνική κάλυψη είναι ανεπαρκής και δες την CYTA

εάν βεβαία είσαι ιντερνετακιας γιατί εχει καθαρά γραμμή (IP)

Δημοσ.

για δες και την ΟΝ ΤΕΛEKOM , λεει 19,90 για τους πρωτους 6 μηνες με απεριοριστα αστικα -υπεραστικα και 8 internet. Μετα τους 6 μηνες παει περιπου στα 26 ευρω...

νομιζω ειναι καλυτερη προσφορα που υπαρχει.

Δημοσ.

η on telecom ζει ακομα?

η μοδα στα πακετα πλεον είναι η προπληρωμη. το κανει η forthnet στο 2play νομίζω,

δεν μπορώ να πω, αξίζει γιατί γλιτώνεις 4 μήνες

Δημοσ.

η on telecom ζει ακομα?

η μοδα στα πακετα πλεον είναι η προπληρωμη. το κανει η forthnet στο 2play νομίζω,

δεν μπορώ να πω, αξίζει γιατί γλιτώνεις 4 μήνες

Ζει αν και κανείς δεν ξέρει για πόσο... Προσωπικά έχω επιλέξει Wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τόσο από χρεώσεις όσο και από την ποιότητα του δικτύου.

Δημοσ.

Ζει αν και κανείς δεν ξέρει για πόσο... Προσωπικά έχω επιλέξει Wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τόσο από χρεώσεις όσο και από την ποιότητα του δικτύου.

Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις; Γιατί ξέρω και εγώ ότι εξαρτάται η ποιότητα από περιοχή σε περιοχή...

Δημοσ.

Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις; Γιατί ξέρω και εγώ ότι εξαρτάται η ποιότητα από περιοχή σε περιοχή...

Σύνορα Ηρακλείου, Πέυκης

Δημοσ.

Από εχθές υπέγραψα τα συμβόλαια με τη WIND και σε περίπου 20 ημέρες θα συνδεθώ αν όλα πάνε καλά. Επέλεξα το WIND Double Play Medium στα 23,8€/μήνα με έκπτωση στο κινητό 10,33€/μήνα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια στο θέμα μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...