slygeo87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 έτσι και τα χέρια γυμνάζεις και τους κοιλιακούς. Δώσε το καλό παράδειγμα slygeo87 See the world through my eyes motherfuckers!
Adon1s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ξύδια;Θα κάνει εμετό.Κόλπο για να χάσει κιλά; σωστά..κόλπος ! το σέξ είναι η καλύτερη γυμναστική !! ξεκίνα . με μιά άσκηση γυμνάζεις τετρακέφαλους , ραχιαίους , κοιλιακούς και στήθος .
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 εχω ξεκινησει γυμναστηριο και εχω γινει ηδη τουμπανο την αλλη βδομαδα θα γινω υπερτουμπανο.
orestiss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καθε μερα κανω ενα επιτοπου τροχαδην 20 λεπτα στο δωματιο μου(συνηθως σε 2 δοσεις των 10 λεπτων). Οποτε ουτε γυμναστηριο, ουτε διαδρομος
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εγω γυμνάζομαι εδώ και 3 μήνες .Πάω 3-4 φορές την βδομάδα γυμναστήριο,πιστέυω σε 3-4 μήνες θα χω τελειοποιήσει το σώμα μου.Ε μετά θα το αφήσω για κανα 6μηνο και θα ξαναρχίσω πάλι
papajo_r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 εγώ προτείνω επειδή είσαι 15 και επειδή εμπλέκονται πολλοί κίνδυνοι στην "επαγγελματική/συστηματική" εκγύμναση που μπορεί (πέρα από το να σου πάρουν το μυαλό και να γίνεις κανένας γορίλας σε κάποια πόρτα) να σου προκαλέσουν ζημια στην σπονδυλική σου στήλη αλλα και να συνεισφέρουν αρνητικά στην ανάπτυξη σου. Είσαι 15 μην στεναχωριέσαι έχεις δεκαετίες μπροστά σου για να χτίσεις το σώμα σου.. εδω καλά καλά δεν σταματισε το σωμα σου να αναπτύσσεται... για εμενα το νωρίτερο είναι τα 21. Προς το παρόν ασχολήσου απλά με αθλήματα έτσι γυμνάζονται τα παιδιά.. με παιχνίδι τα αλλα είναι χαζομάρες. κανένα μπασκετάκι καμια μπάλα άντε καμια πολεμική τέχνη μέχρι εκεί.. πρωτεΐνες, γυμναστήρια, shaker ξεχνα τα για τουλάχιστον 5 χρονια ακόμη... Παρατηρώντας τους φίλους μου και διαφορα παιδιά τώρα πια το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι καλή και πλούσια διατροφή όχι μονο τηγανητά και σοκολάτες και απο αθληματα κολύμβηση και μπάσκετ θα κανεις και σώμα και μύες αλλα και θα συνεισφέρεις θετικά στην ανάπτυξη σου σε θέματα ύψους. τέλος βάλε και καμια αλοιφή τεστοστερόνης .. ξέρεις που έχω ακούσει ότι βοηθάει απίστευτα τα παιδιά της ηλικίας σου που είναι ακόμη στην ανάπτυξη (α ρε να τα ηξερε αυτα ο πατερας μου... κριμα.. ) αλλα μην το παρακάνεις ρώτα πρώτα τον γιατρό σου για την ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα