Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!!

Θέλω να προβώ στην σύνθεση νέου υπολογιστή. Προσανατολίζομαι σε Liano και συγκεκριμένα στον Α8 3800 , αν και ακριβότερος από τον 3850. Δεν έχω καταλήξει σε μητρική.

Οι ανάγκες μου είναι απλά δουλεία γραφείου και αναπαραγωγή 1080. Σαν λειτουργικό θα τρέχω λίνουξ. Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1) Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την καινούργια αρχιτεκτονική με λίνουξ; Υποστηρίζεται η εσωτερική κάρτα γραφικών του Α8 όπως και τα Α55 ή Α75?

2) Δεδομένου ότι δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις να πάω σε ένα μικρότερο μοντέλο;

Αν δεν πάω σε Liano η άλλη επιλογή είναι ένας Athlon 640 και μία μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Όπως καταλάβατε προσπαθώ να κρατήσω τον προϋπολογισμό χαμηλά. Όλες οι απόψεις δεκτές!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

ΥΓ. 1)Τον Athlon 631 σε FM1 δεν τον θέλω επειδή τον βλέπω καχύποπτα. :devil:

2) Μετά με intel δεν έχω ασχοληθεί. Αλλά όπως προανέφερα, όλες οι απόψεις δεκτές :rolleyes:

Δημοσ.

1)Από μια ματιά που έριξα στο internet λένε οτι μπορείς να βάλεις χωρείς πρόβλημα .

2)Μπορείς να πας και σε κάτι φτηνότερο σε διπύρηνο δηλαδή

Δημοσ.

Οθόνη έχω μια 22". Μόνο πύργο χρειάζομαι. Θα τον χρησιμοποιώ και σαν media player συνδεδεμένο με TV οπότε με ενδιαφέρει να έχει και χαμηλή κατανάλωση όπως και μητρική με hdmi. Για χρήματα μεχρι 200 για επεξεργαστή - μητρική.

Ευχαριστώ.

Edit

1)Από μια ματιά που έριξα στο internet λένε οτι μπορείς να βάλεις χωρείς πρόβλημα .

Έχω δει και εγώ διάφορα σαιτ απλά ρωτάω μήπως και πετύχω κάποιον που να έχει δοκιμάσει Liano με λίνουξ. Για να μάθω για τους κλειστούς οδηγούς αν δουλεύουν καλά κλπ απο πρώτο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...