froulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 έχω την αίσθηση ότι ο ανεμιστήρας της cpu κάνει φασαρία. Δεν είδα στο bios να έχει καμια ρύθμιση για να ρίξω τις στροφές του και σέφτομαι αυτή τη λύση http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/psyktres/xilence-xp-fcpb-extreme-pc-parts/prod1130147pp/ Θα δω ή μάλλον θα ακούσω διαφορά λέτε ή δεν αξίζει τον κόπο ; Μήπως δεν πρέπει να ρίξω τις στροφές της cpu για να μην πάθει τίποτα? Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ναι όντως, αν είναι να δώσεις 24€ δώσε τα σε ψήκτρα καλύτερα,και ας θέλει μόνο καθάρισμα η δική σου για να κατέβει η θερμοκρασία και να ησυχάσει,αλλά και να μην έχει την τεχνολογία για να ρίχνει της στροφές αν κάτσεις να παιδευτείς λίγο με το SpeedFan μπορείς να την βγάλεις και τζαμπέ.
pavlos0160 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ναι όντως, αν είναι να δώσεις 24€ δώσε τα σε ψήκτρα καλύτερα,και ας θέλει μόνο καθάρισμα η δική σου για να κατέβει η θερμοκρασία και να ησυχάσει,αλλά και να μην έχει την τεχνολογία για να ρίχνει της στροφές αν κάτσεις να παιδευτείς λίγο με το SpeedFan μπορείς να την βγάλεις και τζαμπέ. για να χρησιμοποιησεις το speedfan πρεπει να ειναι 4pin οι ανεμιστηρες που θες να ελεγξεις??
rafail1994 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Τι θερμοκρασίες έχεις σε full load ,idle ; Γιατί μάλλον θα χρειάζεται ένα καθάρισμα και μια αλλαγή πάστας και θα ησυχάσει
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για να χρησιμοποιησεις το speedfan πρεπει να ειναι 4pin οι ανεμιστηρες που θες να ελεγξεις?? Δεν ξέρω αν έχει σχέση πόσα pin έχει.Software είναι δοκίμασε το να δεις ή θα δουλέψει ή όχι,αν δουλέψει πάντως καθάρισες και εγώ με αυτό είμαι και είναι μια χαρά απλά θέλει λίγο ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα