_chris_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Προς όσους κατοικούν στη Λάρισα ή έχουν κάποια ιδέα.. θέλω να μου πείτε πως μπορώ, προφανώς με αστικό λεωφορείο, να πάω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και αντίστροφα. επίσης αν υπάρχει αστικό από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο προς τα υπεραστικά κτελ. έχω κάποια ιδέα από Λάρισα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ιστοσελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας
_chris_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βρω τις στάσεις που θέλω. δε βρίσκω πουθενά "πανεπιστημιακό νοσοκομείο". (εκτός αν μου διέφυγε) δεν υπάρχει ρε παιδιά κανένας Λαρισαίος;
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βρω τις στάσεις που θέλω. δε βρίσκω πουθενά "πανεπιστημιακό νοσοκομείο". (εκτός αν μου διέφυγε) δεν υπάρχει ρε παιδιά κανένας Λαρισαίος; με τοσα cayene που εχουν ποιος σου ειπε οτι θα παρουν λεωφορειο...
tilbellos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έμενα πριν 2 χρόνια στη Λαρισα και αν δεν αλλαξε κατι θα πρεπει να πας στην οδο Καρδίτσης και να πάρεις το 4, προσεχε όμως γιατι καποια πάνε κοιμητηριο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτά που πηγαίνουν στο κοιμητήριο, δεν περνάνε και από το πανεπιστημιακό; Πάντως, πράγματι, το 4 είναι αυτό που ψάχνεις. Όπως θα βγεις από το σταθμό, θα πας διαγώνια αριστερά (από το πάνω αριστερό άκρο της πλατείας), μέχρι να φτάσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου και από εκεί θα περπατήσεις μέχρι την Καρδίτσης. Κάτσε, για να μην παιδεύεσαι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα