SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ με vga ,και μια τηλεοραση η οποια εχει 2 hdmi ,componennt [κοκκινο κιτρινο πρασινο μπλε κτλ]και την κλασικη με ασπρο κοκκινο κιντρινο.Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω ωστε να εχω καλο σημα και να πιανω μαξ αναλυση?Αποτι γνωριζω vga σε hdmi δεν γινεται[ψηφιακο αναλογικο]//
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ με vga ,και μια τηλεοραση η οποια εχει 2 hdmi ,componennt [κοκκινο κιτρινο πρασινο μπλε κτλ]και την κλασικη με ασπρο κοκκινο κιντρινο.Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω ωστε να εχω καλο σημα και να πιανω μαξ αναλυση?Αποτι γνωριζω vga σε hdmi δεν γινεται[ψηφιακο αναλογικο]// ποια TV ειναι αυτη δεν εχει ουτε DVI ουτε VGA εισοδο;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει,και ειναι 42αρα.Υπαρχει λυση ?
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Οχι δυστυχως δεν υπαρχει λυση γιατι το hdmi δινει ψηφιακο σημα ενω το vga δινει αναλογικο σημα
Alxnks Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γίνεται, αλλά θα χρειαστείς εξωτερική συσκευή που θα μεσολαβεί (θα κρίνεις εσυ αν σε συμφερει...αλλά λογικα συμφερει πιο πολύ από αγορά άλλης τβ). Αυτην ή μία παρόμοια με αυτην: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17519&cat=574&page=1 Απλά ψαξε και σε αλλά ελληνικα (skroutz κτλ) αλλά και ξένα (πχ eBay) sites μήπως το βρεις όσο πιο φθηνό μπορείς. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2011 από Alxnks
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει,και ειναι 42αρα.Υπαρχει λυση ? Αν εχεις την καλοσυνη μου λες το μοντελο μονο και μονο απο περιεργια; Δεν εχω ιδεα αν υπαρχει καλωδιο ή μετατροπεας vga σε scart (ουτε scart εχει; ) composite ή component. Αν εχεις ορεξη ψαξτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα