xlapatsas4000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 κλεινεις το ρουτερ τελειως.παιρνεις συνδετηρα.πατας το μικρο κουμπακι μεσα στην τρυπουλα και δεν το αφηνεις.ανοιγεις τον ρουτερ με πατημενο το κουμπακι και οταν γινει πορτοκαλι το Power τοτε το αφηνεις και τρεχεις τον wizard.αλλιως παμε για αλλο pc.οπως ειπα μπορεις και απο safe mode with networking Να το κανεις αυτο μηπως σε κοβει κανα firewall Κτλ.και καλου κακου στην πρωτη ethernet το καλωδιο. οκ θα το δοκιμασω παλι...
xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικα δεν εμπαινα σε tftp, πλεον ειμαι στην 8.2.6.5 generic !!! Σε ευχαριστω πολυ πουλινε για την βοηθεια σου !!!! Πραγματικα ομως θα εχω καποιες αισθητες διαφορες ? Product Name: TG585 v7 Software Release: 8.2.6.5
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικα δεν εμπαινα σε tftp, πλεον ειμαι στην 8.2.6.5 generic !!! Σε ευχαριστω πολυ πουλινε για την βοηθεια σου !!!! Πραγματικα ομως θα εχω καποιες αισθητες διαφορες ? Product Name: TG585 v7 Software Release: 8.2.6.5 αψογος.ειδες ολα γινονται. β.ειχες το 7.χ.χ.χ αν θυμαμαι καλα.γενικα θα δεις καλυτερη σταθεροτητα λιγοτερα rebootiasmata σε ακυρα σημεια.σαν μενου δεν θα δεις αλλαγες.το μπροστα κουμπι καλως η κακως πλεον δεν κλεινει το wireless αλλαπαιζει σαν wps. wireless Η αλλιως wi fi protected setup
giannisslgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Παιδες καλησπερα! καταρχας να πω οτι δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες.. εχω το thomson TG585 V7 εδω και 4+ χρονια...δεν ειχα κανει ποτε firmware update μεχρι τωρα... εχω forthnet Και γενικα το ιντερνετ ειναι της πλακας(καλλιθεα/αττικη)...7 mbps και πολυ λεω... τελοσπαντων τον τελευταιο καιρο επειδη εκανε καποια disconnect ειπα να κανω firmware update εβαλα αυτο που ειχε στο site της forthnet το 8.2.7.7 απο εκεινη τη μερα..ενω εχω κανονικα ιντερνετ..ενω η ταχυτητα ουσιαστικα ειναι ιδια το wireless εχει τρελαθει..απο 1mps σε 11 mbps μετα 48 mbps και παλι 1 mbps...σπανια μενει σταθερο εχει θεμα το modem η το firmware? επισης το generic που λετε υπαρχει πουθενα γιατι τα Link δεν δουλευουν.. Uptime:0 days, 0:38:40 DSL Type:G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.104 / 10.200 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 8.281 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]:0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]:12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]:21,5 / 40,0 SN Margin (Up/Down) [dB]:10,0 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote):TMMB / IFTN FEC Errors (Up/Down):0 / 20.494 CRC Errors (Up/Down):0 / 53 HEC Errors (Up/Down):0 / 49
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 δοκιμασε αλλο καναλι.αν θες το generic εδω εισαι. επισης και πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα σου.προληπτικα μπορεις να κανεις και ενα Hard reset στο ρουτερ και να το ξανασεταρεις. ZZ5YAA8.265.zip
kostakiss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δοκιμασε αλλο καναλι.αν θες το generic εδω εισαι. επισης και πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα σου.προληπτικα μπορεις να κανεις και ενα Hard reset στο ρουτερ και να το ξανασεταρεις. αυτος ο wizard που διαβαζω στο τοπικ που μπορω να τον βρω;Επισης υπαρχει καποιος οδηγος γιατι στο υπολοιπο τοπικ εναφερονται μεμονωμένες περιπτώσεις...
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αυτος ο wizard που διαβαζω στο τοπικ που μπορω να τον βρω; Επισης υπαρχει καποιος οδηγος γιατι στο υπολοιπο τοπικ εναφερονται μεμονωμένες περιπτώσεις... site της forthnet,cd του thomson και γενικα παντου.ειναι κοινως.τρεχεις wizard Περνας firmware.
stormcraft Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο router και σκοπεύω να πάω σε vodafone, από forthnet με ενημέρωσαν ότι και καλά είναι κλειδωμένο με το firmware και δεν μπορώ να το ρυθμίσω για άλλη εταιρεία...ιστορίες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι χρειάζεται κάποιο άλλο firmware η κάποια συγκεκριμένη εγκατάσταση ρύθμιση πάνω στο router για να παίξει όταν ενεργοποιηθει η σύνδεση μου; ακυρο λαθoς μου , λαθος router.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 συνηθως σε καποια μπορεις να βαλεις Generic firmware αλλα και Generic Να μην εχει παλι θα παιξει αφου τα vpi 8 vci 35 ειναι ιδια σε ολους τους ελληνικους παροχους καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο router και σκοπεύω να πάω σε vodafone, από forthnet με ενημέρωσαν ότι και καλά είναι κλειδωμένο με το firmware και δεν μπορώ να το ρυθμίσω για άλλη εταιρεία...ιστορίες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι χρειάζεται κάποιο άλλο firmware η κάποια συγκεκριμένη εγκατάσταση ρύθμιση πάνω στο router για να παίξει όταν ενεργοποιηθει η σύνδεση μου; ακυρο λαθoς μου , λαθος router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα