Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 V7 firmware update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαιστα. Reboot στο ακυρο δεν τρωω, ικανοποιητικο uptime εχω, το κουμπακι το προτιμω ως διακοπτη του wifi, οποτε μεχρι να μαθω τιποτα εξτρα που να αξιζει την αναβαθμιση (πχ security fix ή καποια λειτουργια που χρειαζομαι), παραμενω ως εχω.

Ζητω συγνωμη απο τον (edit!) grouspen xlapatsas4000 για το semi-hijacking του threadsmilie.png

an kai υπαρχει τροπος να κανεις το κουμπι οπως πριν εν τουτοις το wireless το κλεινεις και μεσα απο το μενου και δεν το βρισκω (για μενα) λογω να μην κανεις ενα Firmware Μια που τα firmware 7.x.x.x ειναι πολυ παλια και εχουν βγει απειρα New

"αναβαθμιση θα γινει με ethernet καλωδιο" μου βγάζει ερρορ στο μπακ απ', το ρουτερ το έχω κανονικά συνδεδεμένο με όλα του τα καλώδια, εθερνετ και τηλεφώνου, δεν κατάλαβα πως θα ξεπεράσω αυτό το ερρορ.

ειπες backup οχι Restore .κολλησα.νομιζα στο restore γιατι στο restore και να μην το κανει δεν σε νοιαζει .το firmware θα εχει γινει.κανε 2 πραγματα.

α.βαλε καρφωτα Ip στο tcp ip και

β.ξεκινα το ρουτερ με πατημενο το factory default και θα μπει απευθειας σε tftp mode.θα αναβοσβηνει το Power Πορτοκαλι.

τα έκλεισα, τελικά κατεβάζοντας το γιζαρντ 2010, έκανα μπακ απ', αλλά βγάζει πρόβλημα στο επόμενο βήμα, προετιμασια εγκατάστασης η κάτι τέτοιο και αναγκαστικά το ακυρωνω, και κάνει ρισταρτ το μοντεμ

δοκιμασε το πιο πανω αλλιως δοκιμασε σε κανα αλλο Pc.firewall pc ,windows κτλ κλειστα.

Δεν διαφωνω μαζι σου,της ιδιας αποψης ειμαι, πληροφοριες ψαχνω ομως.

Περαν του "παρα πολλες", εχεις καποιο link/changelog ευκαιρο?

εψαξα στο νετ δεν βρηκα τιποτα με ενα fast search

διορθωση.κοιτα εδω

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/

στο documentation κατι γραφει ανα firmware και εχιε ενα ολοκληρο pdf που λεει διαφορα.δες αν λεει κατι συγκεκριμενο

γιατι καπου πηρε πχ το ματι μου για Restart κτλ.οποτε check them>βεβαια θα πρεπει να ανοιξεις ολα τα pdf απο τα Προηγουμενα firmware για να δεις ολες τις αλλαγες παρεα.παντως για netgear και thomson τα firmware τα θεωρω must.

Μαιστα. Reboot στο ακυρο δεν τρωω, ικανοποιητικο uptime εχω, το κουμπακι το προτιμω ως διακοπτη του wifi, οποτε μεχρι να μαθω τιποτα εξτρα που να αξιζει την αναβαθμιση (πχ security fix ή καποια λειτουργια που χρειαζομαι), παραμενω ως εχω.

Ζητω συγνωμη απο τον (edit!) grouspen xlapatsas4000 για το semi-hijacking του threadsmilie.png

ta reboot εχω δει να ειναι πιο εντονα οταν εισαι με wireless

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

διορθωση.κοιτα εδω

http://leoforeia.gr/...re_Compilation/

στο documentation κατι γραφει ανα firmware και εχιε ενα ολοκληρο pdf που λεει διαφορα.δες αν λεει κατι συγκεκριμενο

γιατι καπου πηρε πχ το ματι μου για Restart κτλ.οποτε check them>βεβαια θα πρεπει να ανοιξεις ολα τα pdf απο τα Προηγουμενα firmware για να δεις ολες τις αλλαγες παρεα.παντως για netgear και thomson τα firmware τα θεωρω must.

Thanx για το link και τον κοποsmilie.png

Εχει αρκετο διαβασμα απ οτι βλεπω.

2 σε ethernet και 2 σε wireless,με τις wireless να γινονται 3 μερικες φορες τη μερα. Δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο, να μην το ματιαξω.

Δημοσ.

an kai υπαρχει τροπος να κανεις το κουμπι οπως πριν εν τουτοις το wireless το κλεινεις και μεσα απο το μενου και δεν το βρισκω (για μενα) λογω να μην κανεις ενα Firmware Μια που τα firmware 7.x.x.x ειναι πολυ παλια και εχουν βγει απειρα New

ειπες backup οχι Restore .κολλησα.νομιζα στο restore γιατι στο restore και να μην το κανει δεν σε νοιαζει .το firmware θα εχει γινει.κανε 2 πραγματα.

α.βαλε καρφωτα Ip στο tcp ip και

β.ξεκινα το ρουτερ με πατημενο το factory default και θα μπει απευθειας σε tftp mode.θα αναβοσβηνει το Power Πορτοκαλι.

δοκιμασε το πιο πανω αλλιως δοκιμασε σε κανα αλλο Pc.firewall pc ,windows κτλ κλειστα.

διορθωση.κοιτα εδω

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/

α.βαλε καρφωτα Ip στο tcp ip

να βάλω δηλαδή μια IP 10.38... Στις ιδιότητες του TCP 4; το έκανα και αυτό....

Δημοσ.

εγω αντιθετα και με 585 και με 787 και με 784 εχω δει reboot.με καποια firmware ειδικα στο 585 με ειχε ταραξει.ελπιζω αυτα τα pdf να σε καλυψουν.απλα γραφουν απειρα πραγματα μεσα και ειναι πανω απο 20 σελιδες.και γραφει γραφει .σε καποιο σημειο στο ενα που ειδα ειδα κατι για Restart .σαν changelog αλλα οχι με τον γνωστο τροπο που ξερουμε εμεις που ειναι 5 γραμμες.

α.βαλε καρφωτα Ip στο tcp ip

να βάλω δηλαδή μια IP 10.38... Στις ιδιότητες του TCP 4; το έκανα και αυτό....

192.168.1.200 πχ

subnet 255.255.255.0

default gateway 192.168.1.254

ξεχνα την 10.0.0.138

επισης βαλτο σε Tftp mode Οπως σου εγραψα πριν κανεις το search απο τον wizard.

Δημοσ.

τα καταφερες τελικα?

με τιποτα ρε συ, για αυτο δεν το ξαναανεφερα, τα εκανα ολα οπως τα ειπαμε παιρνει back up, αλλα κολλαει στο σημειο που ειχα πει, οταν προετοιμαζεται για εγκατασταση....μαλλον δεν γινεται, διαβασα σχεδον οτι υπηρχε για να κανω update :( :(

Δημοσ.

α.δοκιμασες με αλλο wizard?β.αλλο pc να δοκιμασεις.στην χειροτερη μπες μεσα στο pc με safe mode with networking και δοκιμασε παλι.δεν γινεται να μην πετυχαινει.

Δημοσ.

α.δοκιμασες με αλλο wizard?β.αλλο pc να δοκιμασεις.στην χειροτερη μπες μεσα στο pc με safe mode with networking και δοκιμασε παλι.δεν γινεται να μην πετυχαινει.

κι ομως γινεται...ολα τα δοκιμασα δεν ξερω τι φταιει...

Δημοσ.

απο safe mode μπηκες?απο allo pc?αλλο firmware πριν το τελευταιο?αλλο wizard?Μηπως για x y λογο δεν δεχεται το τελευταιο firmware και θες καποιο προηγουμενο.δυσκολο βεβαια.

Δημοσ.

απο safe mode μπηκες?απο allo pc?αλλο firmware πριν το τελευταιο?αλλο wizard?Μηπως για x y λογο δεν δεχεται το τελευταιο firmware και θες καποιο προηγουμενο.δυσκολο βεβαια.

ολα τα δοκιμασα εκτος απο την αλλαγη PC, δοκιμασα και αρκετα παλιοτερα φιρμγερς ματαια ομως.

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο pc δεν γινεται να μην πετυχαινει.

επισης το εβαλες απο πριν σε tftp mode?

νομιζω ναι, παταω σενεχομενα το ρεσετ, μεχρι να αναψει μονο το power και να γινει κοκκινο/πορτοκαλι θα σε γελασω, παντος αλλα φωτακια δεν αναβουν οταν το κανω.

Δημοσ.

το πατας συνεχεια μεσα και ανοιγεις το ρουτερ και μετα απο 2-3 seconds το αφηνεις οταν πλεον εχει γινει το Power πορτοκαλι και μετα τρεχεις το wizard.καλο ειναι να βαλεις καρφωτα Ip και να εχεις κλεισει firewall και εννοειται με καλωδιο ethernet.

Δημοσ.

το πατας συνεχεια μεσα και ανοιγεις το ρουτερ και μετα απο 2-3 seconds το αφηνεις οταν πλεον εχει γινει το Power πορτοκαλι και μετα τρεχεις το wizard.καλο ειναι να βαλεις καρφωτα Ip και να εχεις κλεισει firewall και εννοειται με καλωδιο ethernet.

το ρουτερ δουλευει κανονικα, παταω με εναν συνδετηρα συνεχομενα το τρυπακι μεχρι να γινει πορτοκαλι ?

Δημοσ.

κλεινεις το ρουτερ τελειως.παιρνεις συνδετηρα.πατας το μικρο κουμπακι μεσα στην τρυπουλα και δεν το αφηνεις.ανοιγεις τον ρουτερ με πατημενο το κουμπακι και οταν γινει πορτοκαλι το Power τοτε το αφηνεις και τρεχεις τον wizard.αλλιως παμε για αλλο pc.οπως ειπα μπορεις και απο safe mode with networking Να το κανεις αυτο μηπως σε κοβει κανα firewall Κτλ.και καλου κακου στην πρωτη ethernet το καλωδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...