xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, προσφατα μου μπηκε η βρωμοιδεα να αναβαθμισω το ρουτερ μου απο 7.4.2.7 στην τελευταια εκδοση που ειναι η 7.4.4.7.Με αρκετο ψαξιμο βρηκα το συγκεκριμενο φιρμγερ σε international κιολας, και προσπαθησα να το εγκαταστησω, τρεχω windows 7 x64 και μου βγαζει προβλημα για την εγκατασταση, προσπαθησα να κανω κατι και με εναν flasher απο την speedtouch αλλα οταν πεταει το παραθυρακι enter speedtouch password, βαζω username της φορθνετ, password της φορθνετ τιποτα....θελω την βοηθεια σας να αναβαθμισω το ρουτερ μου, poulinos ελπιζω να βρω μια λυση...
grouspen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αν και παει καιρός απο τότε που άλλαξα το thomson νομίζω ότι εκει που λες "πεταει το παραθυρακι enter speedtouch password, βαζω username της φορθνετ, password της φορθνετ" δεν θέλει το username Και το pass απο τη συνδεση. θέλει αυτά που σε βάζουν στις ρυθμίσεις του ρουτερ. πχ . username: admin , password: 1234.
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αν και παει καιρός απο τότε που άλλαξα το thomson νομίζω ότι εκει που λες "πεταει το παραθυρακι enter speedtouch password, βαζω username της φορθνετ, password της φορθνετ" δεν θέλει το username Και το pass απο τη συνδεση. θέλει αυτά που σε βάζουν στις ρυθμίσεις του ρουτερ. πχ . username: admin , password: 1234. και τον κωδικο που θα τον βρω, δεν θυμαμαμε να πειραξα ακτι τετοιο, αν πειραξα γιατι δεν τον θυμαμε μπορω να τον βρω καπως ?
grouspen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 και τον κωδικο που θα τον βρω, δεν θυμαμαμε να πειραξα ακτι τετοιο, αν πειραξα γιατι δεν τον θυμαμε μπορω να τον βρω καπως ? ένα λεπτό να ψάξω να βρω τα χαρτιά απο το thomson να σου τα πω. λογικα θα είχανε τον ίδιο. edit. κανονικά έχουν username: Administrator (κεφαλαίο το Α )και το password κενο . περνάς το firmware και μετά σεταρεις ιντερνετ wifi κτλ. στην περιπτωση που δεν είναι αυτο και δεν μπορεί με τπτ να το θυμηθείς . πάρε μια οδοντογλυφίδα πάτα το ρούτερ απο πίσω σε μια σχισμή για μερικά δευτερόλεπτα και θα κάνει hard reset. το κάνεις set up ξανά , βάζεις τους κωδικούς όπως θες , περνάς το firmware και μετά σεταρεις ιντερνετ wifi κτλ. συμβουλή .για καλό και για κακό γράψε το username/pass της forthnet και το username/pass του ρουτερ σε ένα αρχείο απο το σημειωματάριο για να μην τρεχεις
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ένα λεπτό να ψάξω να βρω τα χαρτιά απο το thomson να σου τα πω. λογικα θα είχανε τον ίδιο. edit. κανονικά έχουν username: Administrator (κεφαλαίο το Α )και το password κενο . περνάς το firmware και μετά σεταρεις ιντερνετ wifi κτλ. στην περιπτωση που δεν είναι αυτο και δεν μπορεί με τπτ να το θυμηθείς . πάρε μια οδοντογλυφίδα πάτα το ρούτερ απο πίσω σε μια σχισμή για μερικά δευτερόλεπτα και θα κάνει hard reset. το κάνεις set up ξανά , βάζεις τους κωδικούς όπως θες , περνάς το firmware και μετά σεταρεις ιντερνετ wifi κτλ. συμβουλή .για καλό και για κακό γράψε το username/pass της forthnet και το username/pass του ρουτερ σε ένα αρχείο απο το σημειωματάριο για να μην τρεχεις σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου ! δοκιμζω οτι μου προτεινες αυτη την στιγμη... ολα καλα ολα ωραια μεχρι που μου βγαζει error οταν παει να παρει backup, καμια ιδεα ? καπου ειδα/ακουσα για ενα καλωδιο τι πρεπει να κανω ξερει καποιος ?
grouspen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν τα θυμάμαι καλά... και δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ γ αυτό το σημείο . μια πρόταση μου. κλεισε ότι υπάρχει απο firewall Και antivirus όσο κάνεις το upgrade μήπως βοηθήσει αλλά και πάλι δεν είναι κ σίγουρο
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον καταρχην δεν υπαρχει λογος να περασεις το 7.4.4.7. θα περασεις το http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ που ειναι το τελευταιο generic 8.2.6.5 θα κανεις reset to router απο πισω με οδοντογλυφιδα και θα χασεις ολες τις ρυθμισεις μα ολες.μετα θα τρεξεις το wizard δεν θα σου ζητησει καθολου κωδικο και θα κανεις το firmware update.μπορει να σου πεταξει error στο backup δεν σε νοιαζει.η αναβαθμιση θα γινει με ethernet καλωδιο και προληπτικα μπορεις να βαλειςκαι καρφωτα Ip στο tcp ip της καρτας δικτυου.μετα αφυ περασει τo firmware θα μπεις 192.168.1.254 πανω πανω θα πρεπει να σου γραφει οτι εχεις πλεον το 8.2.6.5 και μετα απλα ξανασεταρεις το ασυρματο,περνας το Username kαι Password της forthnet και εισαι οκ
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σχετικα με τις εκδοσεις: Οι διαφορες της 7.4.4.7 με την 8.2.6.5 ποιες ειναι?
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 παρα πολλες.οταν αλλαζουμε firmware Παμε στο τελευταιο παντα δεν παμε στο επομενο
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 παρα πολλες.οταν αλλαζουμε firmware Παμε στο τελευταιο παντα δεν παμε στο επομενο Δεν διαφωνω μαζι σου,της ιδιας αποψης ειμαι, πληροφοριες ψαχνω ομως. Περαν του "παρα πολλες", εχεις καποιο link/changelog ευκαιρο?
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δυσκολα θα βρεις changelog γιατι η Thomson δεν τα βγαζει για τον κοσμο τα firmwares οποτε ειναι οτι εχει βρεθει απο εδω και απο εκει η απο beta testers κτλ.οποτε δεν ξερω αν θα βρεις change log.απλα στα thomson κανουν καμποσες αλλαγες συνηθως αφου ναι μεν ειναι σταθερο αλλα εχει διαφορα bugs το ρουτερ ειδικα με κατι Reboot στο ακυρο.επισης το μπροστα κουμπι απο οn off wireless στην εκδοση 8 γινεται wps/
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μαιστα. Reboot στο ακυρο δεν τρωω, ικανοποιητικο uptime εχω, το κουμπακι το προτιμω ως διακοπτη του wifi, οποτε μεχρι να μαθω τιποτα εξτρα που να αξιζει την αναβαθμιση (πχ security fix ή καποια λειτουργια που χρειαζομαι), παραμενω ως εχω. Ζητω συγνωμη απο τον (edit!) grouspen xlapatsas4000 για το semi-hijacking του thread Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2011 από Gi0
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον καταρχην δεν υπαρχει λογος να περασεις το 7.4.4.7. θα περασεις το http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ που ειναι το τελευταιο generic 8.2.6.5 θα κανεις reset to router απο πισω με οδοντογλυφιδα και θα χασεις ολες τις ρυθμισεις μα ολες.μετα θα τρεξεις το wizard δεν θα σου ζητησει καθολου κωδικο και θα κανεις το firmware update.μπορει να σου πεταξει error στο backup δεν σε νοιαζει.η αναβαθμιση θα γινει με ethernet καλωδιο και προληπτικα μπορεις να βαλειςκαι καρφωτα Ip στο tcp ip της καρτας δικτυου.μετα αφυ περασει τo firmware θα μπεις 192.168.1.254 πανω πανω θα πρεπει να σου γραφει οτι εχεις πλεον το 8.2.6.5 και μετα απλα ξανασεταρεις το ασυρματο,περνας το Username kαι Password της forthnet και εισαι οκ "αναβαθμιση θα γινει με ethernet καλωδιο" μου βγάζει ερρορ στο μπακ απ', το ρουτερ το έχω κανονικά συνδεδεμένο με όλα του τα καλώδια, εθερνετ και τηλεφώνου, δεν κατάλαβα πως θα ξεπεράσω αυτό το ερρορ.
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 κλεισε το firewall και το antivirus τα έκλεισα, τελικά κατεβάζοντας το γιζαρντ 2010, έκανα μπακ απ', αλλά βγάζει πρόβλημα στο επόμενο βήμα, προετιμασια εγκατάστασης η κάτι τέτοιο και αναγκαστικά το ακυρωνω, και κάνει ρισταρτ το μοντεμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα