bachtis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Χαίρετε!!! Έχω το εξής πρόβλημα. Οι υπότιτλοι για κάποιες ταινίες ενώ παίζουν κανονικότατα στον υπολογιστή μου όταν τα γράφω σε dvd είτε δεν παίζουν καθόλου, είτε παίζουν αλαμπουρνέζικα... 1) Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το ConvertXToDvd. Αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει κάτι με το encoding;;; 2) Μου έχουν πει ότι είναι καλύτερο το Avi2Dvd. Tο κατέβασα κι εγώ λοιπόν και δε μου το έγραφε γιατί δε μπορούσα να επιλέξω το audiostream. Γιατί;
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 1.πάνε στης ρυθμίσεις στο subtitles επέλεξε ελληνικά και πάνε στο subtitle rendering settings και εκεί με πρωεπισκοπή μπορείς να δεις με ποια ρύθμιση βγαίνουν σωστά τα ελληνικά. Κυριότερα είναι το font και το code page.
bachtis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι αυτο. Φαίνονται κανονικά... Κάτι με το encoding είναι... Αλλά δε θυμάμαι ποιά ρύθμιση πρέπει να αλλάξω... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2011 από bachtis
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Το encoding που λες είναι αυτό που σου λέει ο The Elf (Code Page). Βάλτο iso 88597 ή ANSI 01253. Αν πάλι αποτύχουν δοκίμασε το το τελευταίο (UTF8)
bachtis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 To έκανα. Πάλι τίποτα... Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς θα χρησιμοποιήσω το Avi2dvd τουλάχιστον; Γιατί μου βγάζει αυτό με το audiostream που σας είπα...
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν το έχω δουλέψει το avi2dvd gia να σε βοηθήσω. Θα ήθελα όμως να ανεβάσεις κάπου το αρχείο με τους υπότιτλους για να το δούμε (κάντο σε zip ή rar). Ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής σε dvd είναι το DVD Flick. Κάνε μια προσπάθεια και με αυτό.
bachtis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι ένα αρχείο είναι όλα τον τελευταίο καιρό... Από τότε που εγκατέστησα την καινούργια έκδοση... Πιο πριν απλά σε κανα ΄δυο ταινίες δε μου τα εμφάνιζε!!! Τώρα δεν παίζει κανέναν ελληνικό υπότιτλο!!!
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, δοκίμασε και το εξής. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Υπότιτλοι. Πάτα Ρυθμίσεις Απόδοσης. Πάτα Γραματοσειρά και δίπλα στο μέγεθος επέλεξε GREEK CHARSET και πάτα ΟΚ. Πάτα στο Code Page (δίπλα στο Γραμματοσειρά) και επέλεξε ANSI Ελληνική ή ISO 8859-7 Ελληνική. Επίσης, δεν χάνεις και τίποτα να Δοκιμάσεις το δωρεάν dvd flick που είναι πολύ καλό. Ή βρες την προηγούμενη έκδοση του convertx και μείνε με αυτήν.
Tony_Montana Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Πρωτα από όλα στο CP των Windows: control panel ---> control, language and Region --> change keyboards or other input methods πας στην καρτέλα administrative --> Language for non-Unicode programms Change system locale... Greek (Greece) και μετά κάνεις αυτά που σου είπε ο micos000 αν έχεις και ξένους υπότιτλους τους ξετικάρεις. ΠΑς μετά στους ελληνικούς και πατάς πάνω στο subtitle text style editor font: ANSI_CHARSET codec page : 01253 (ANSI - Greek) θα το σώσεις κάπου στο σκληρό και δεν θα το κάψεις θα το τσεκάρεις με όποιο πρόγραμα αναπαραγωγής έχεις για DVD και μετά θα το κάψεις Tip: Το ConvertXtoDVD από μαμά έχει πολύ κακό resize Πηγαινε settings --> video processing -->resize filter και άλλαξε το, πχ Cubic/Lanczos/Spline Κανε 2-3 πειράματα και καταληξε σε όποιον εσύ θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα