karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δε χρειάζεται Push pull εκτός αν έχεις κανένα τέρας κουτί και έχεις μία μεγάλη απόσταση από την πλάτη της ψύχτρας μέχρι τον πίσω ανεμιστήρα Ο ανεμιστήρας στην ψύχτρα θα μπεις έτσι ώστε να τραβάει αέρα από μπροστά, να τον σπρώχνει μέσα στην ψύχτρα και ο πίσω που είναι στην πλάτη, να τον ρουφάει από την ψύχτρα και να τον βγάζει έξω Ετσι δηλαδή
fallen_angel82 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Οκ Karmen σ'ευχαριστώ. Δεν έχω κανένα μεγάλο κουτί, απλά επειδή θα ξεκλειδώσω τους 2 extra πυρήνες στον AMD Phenom ΙΙ Χ4 960T, θέλω να είμαι σχετικά σίγουρος για χαμηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό.
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά θα είσαι και έτσι αλλά δεν χάνεις απολύτως τίποτα να βάλεις ένα ανεμιστήρα ακόμα.
stm00192 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή μπαίνει πλάγια του την πήρα. Αλλιώς σιγά μην έβγαινα έξω με τέτοιο κρύο Αι ρε που γκρινιάζετε για κρύο και στη Ελλαδα... Για έλα εδώ πάνω να δεις τι σημαίνει πραγματικό κρύο! :P
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Λες να μετακομίσω τόσο βόρια; Χμμμμμμμμ δεν είναι κακή ιδέα
fallen_angel82 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το pc είναι έτοιμο!!! Έβαλα την ψύκτρα και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι: Η ψύκτρα όμως από το βάρος δεν είναι εντελώς κάθετα με τη μητρική. Όχι κάτι τρομακτικό, αλλά αν τη σηκώσω 2-3mm τότε έρχεται εντελώς κάθετα. Μπορώ να κάνω κάτι? Είναι πρόβλημα ή είναι λογικό? Thanx!
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως δεν την έχεις βάλει σωστά; Δεν είναι και τόσο βαρυά ψύχτρα για να έχεις τέτοια θέματα
sotiris123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το pc είναι έτοιμο!!! Έβαλα την ψύκτρα και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι: Η ψύκτρα όμως από το βάρος δεν είναι εντελώς κάθετα με τη μητρική. Όχι κάτι τρομακτικό, αλλά αν τη σηκώσω 2-3mm τότε έρχεται εντελώς κάθετα. Μπορώ να κάνω κάτι? Είναι πρόβλημα ή είναι λογικό? Thanx! την εχεις σφιξει τερμα??? εγω εχω πιο βαρια απο τη δικια σου κ δεν κουνιετε καθολου....
fallen_angel82 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα karmen. την εχεις σφιξει τερμα??? εγω εχω πιο βαρια απο τη δικια σου κ δεν κουνιετε καθολου.... Μπορεί να παίζει αυτό. Δεν την έχω σφίξει τέρμα, έχει λίγες στροφές ακόμη. Θα το τσεκάρω και θα απαντήσω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα