nellos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Σημερα εστησα εναν πυργο με τον παραπανω επεξεργαστη και η μαμα ψυκτρα κανει παρα πολυ θορυβο. Απο οτι ειδα δουλευει στις 5000 στροφες. Θελω αν δεν μπορει να γινεο ησυχος ο ανεμιστηρας να αλλαξω μια ψυκτρα αλλα να ειναι αθορυβη και οικονομικη. Επισης να μπορει να υποστηριξει μελλοντικο overclocking. Μητρικη εχω μια gigabyte 990XA
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=xigmatek+gaia http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=hyper+212 http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=corsair+a70
nellos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ε 30-40€ βαρια βαρια. Αλλα θελω ησυχια! Παντως ρε παιδια τοσο θορυβο η μαμα amd? http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1450&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 Αυτη ειναι αθορυβη;
ninos30 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ε 30-40€ βαρια βαρια. Αλλα θελω ησυχια! Παντως ρε παιδια τοσο θορυβο η μαμα amd? http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1450&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 Αυτη ειναι αθορυβη; Ρε, θα σε πυροβολήσω! :cry: Δεν τα λέγαμε ξανά στο άλλο thread για αυτήν όταν στην πρότεινα? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ! Σου έβαλα κι ένα review, το είδες καθόλου? Τα db είναι από 19.5-37.5 σε full speed (κάτι που σπάνια θα δεις). Κάτω από 40 θεωρούνται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αθόρυβες οι ψύκτρες. Η Thermalright είναι από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη) εταιρίες παραγωγής cooler εδώ και χρόνια. Μόνο η Promilatech και η Νoctua τα τελευταία 2 χρόνια έχουν βγάλει κάποιες ψύκτρες εφάμιλες, με κορυφαία την NH-D14. Και γενικώς είναι πανάκριβη εταιρία (λόγω ποιότητας/ονόματος) και μου κάνει εντύπωση πως έβγαλαν VFM προϊόν. Και παρεπιμπτόντως, μεγειά το PC. Κατάφερες να ξεκλειδώσεις κανα πυρήνα?
nellos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα αγορινα! Ολα καλα απλα ειπα να ανοιξω νεο θεμα μην ψαχνεται και κανας αλλος. Δεν ξετω πως να ξεκλειδωσω πυρηνες. Ολα οκ μια χαρα. Αυτη η thermalright θελει να ξεβιδωσεις και την μητρικη για να μπει βαση απο κατω;
stm00192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα αγορινα! Ολα καλα απλα ειπα να ανοιξω νεο θεμα μην ψαχνεται και κανας αλλος. Δεν ξετω πως να ξεκλειδωσω πυρηνες. Ολα οκ μια χαρα. Αυτη η thermalright θελει να ξεβιδωσεις και την μητρικη για να μπει βαση απο κατω; Αν έχει τρύπα το case σου πισω απο το επεξεργαστή όχι δεν χρειάζεται!! Να σου πω?? Με την μαμα ψυκτρα έχει ενεργοποιημένο το cool n quiet?? γτ μου φενονται υπερβολικες οι 5000 στροφές!!
nellos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν βρηκα την επιλογη αυτη στο bios. Τουλαχιστον με αυτη την ονομασια δεν υπαρχει
val007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 το νέο bios update; 960τ υποστηριζουν F9 bios..
Daredevil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για κουτί HTPC τι ψύχτρα θα προτείνατε? Μιας κι η μαμά του 965 κάνει σαν τραίνο
Obsidian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν βρηκα την επιλογη αυτη στο bios. Τουλαχιστον με αυτη την ονομασια δεν υπαρχει Advanced BIOS Features --> AMD K8 Cool&Quiet control Pc Health --> CPU Smart Fan Control --> Enabled (PWM) ...διότι οι 5Κ στροφές είναι όντως υπερβολικές.
sotiris123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ρε, θα σε πυροβολήσω! :cry: Δεν τα λέγαμε ξανά στο άλλο thread για αυτήν όταν στην πρότεινα? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ! Σου έβαλα κι ένα review, το είδες καθόλου? Τα db είναι από 19.5-37.5 σε full speed (κάτι που σπάνια θα δεις). Κάτω από 40 θεωρούνται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αθόρυβες οι ψύκτρες. Η Thermalright είναι από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη) εταιρίες παραγωγής cooler εδώ και χρόνια. Μόνο η Promilatech και η Νoctua τα τελευταία 2 χρόνια έχουν βγάλει κάποιες ψύκτρες εφάμιλες, με κορυφαία την NH-D14. Και γενικώς είναι πανάκριβη εταιρία (λόγω ποιότητας/ονόματος) και μου κάνει εντύπωση πως έβγαλαν VFM προϊόν. Και παρεπιμπτόντως, μεγειά το PC. Κατάφερες να ξεκλειδώσεις κανα πυρήνα? επειδη κ εγω εφτιαξα πσ με 960τ κ πραγματικα σου σπαει τα αυτια αλλα και επειδη θελω κ μια αφτερμαρκετ ψυχτρα τη προτεινεισ καλητερα απο την α70??? και γιατι δεν υπαρχει στο αμαζον???:Ο
Thanos1972 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Scythe Mugen 3 αλλα εαν σε ενδιαφερει,την βρισκεις και Ελλαδα.
nellos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 το νέο bios update; 960τ υποστηριζουν F9 bios.. Μου πεταει και μια μπλε οθονη λες επειδη δεν εχω το τελευταιο bios?νομιζω εχω η το f8 ή το f5. Αναμεσα σε thermalright και αυτη που προτεινει ο θανος πια να προτιμησω; Εχει κανεις καποια απο αυτες να μας πει εντυπωσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα