sk8harddiefast Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πραγματα που δεν νοειται πως δεν εχει το Android! Root προγραμμα για να κανεις root την συσκευη! Ευκολα και με 1 κλικ. Ουτε τερματικα, ουτε να σου βγαζει τα συκωτια το fastboot και να μην το βρισκεις πουθενα οσο και να το ψαχνεις!!!! App market must be hacked!!!! Τα ποιο ομορφα παιχνιδια και εφαρμογες κοστιζουν. Πρεπει να φτιαχτει κατι αντιστοιχο του Ιnstallous για Android!!! Κριμα ειναι!!!! Ασε που τα μισα αν το εχεις καnει root μετα σου ψηνουν και καφε!!!! Εχω το Χοοm και ενω θα μπορουσε να κανει τα παντα, δεν κανει ουτε τα μισα!!!
flik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Για το root πρώτα. Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει αυτό που λες. Γιατί πρέπει να είναι για μια συγκεκριμένη συσκευή, δεν θα κάνει για όλες, και να αλλάζει για κάθε αναβάθμιση. Σε μερικές συσκευές υπήρχαν, για συγκεκριμένες εκδόσεις android. Αλλά ποτέ δεν ήταν ο πιο εγγυημένος τρόπος. Πχ για τα samsung που διαθέοτουν το download mode, πολύ πολύ εύκολα με odin βάζεις έναν rooted kernel. Για το installus, όταν είχα android υπήρχαν εφαρμογές, και τώρα υπάρχουν, απλά δεν δούλευαν ποτέ τόσο καλά όσο το installus, θα συμφωνήσω σε αυτό.
GReddyRx7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πραγματα που δεν νοειται πως δεν εχει το Android! Root προγραμμα για να κανεις root την συσκευη! Ευκολα και με 1 κλικ. Ουτε τερματικα, ουτε να σου βγαζει τα συκωτια το fastboot και να μην το βρισκεις πουθενα οσο και να το ψαχνεις!!!! App market must be hacked!!!! Τα ποιο ομορφα παιχνιδια και εφαρμογες κοστιζουν. Πρεπει να φτιαχτει κατι αντιστοιχο του Ιnstallous για Android!!! Κριμα ειναι!!!! Ασε που τα μισα αν το εχεις καnει root μετα σου ψηνουν και καφε!!!! Εχω το Χοοm και ενω θα μπορουσε να κανει τα παντα, δεν κανει ουτε τα μισα!!! Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος ειδικά άμα δεν ξέρεις και γιατί μιλάς...Υπάρχουν όλα... Με το Zroot μπορείς με 1 <<κλικ>> να κάνεις root και υπάρχει και το blackmarket alpha που τα έχει όλα μέσα <<δωρεάν>>.
sk8harddiefast Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος ειδικά άμα δεν ξέρεις και γιατί μιλάς...Υπάρχουν όλα... Πασο αλλα μεχρι προχτες υπηρετουσα την μητερα πατριδα! Δεν ειναι και πολυ ευκολο να ψαχτεις και μαλιστα σε τετοια πραγματα οταν εισαι στρατο και βγαινεις που και που σε 1 ιντερνετ καφε!Το βρηκα το zroot αλλα θα κανει root στο Motorola Xoom 3G η δεν ειναι compatible? Eιδικα για το Xoom βρηκα αυτο: http://androidcommun...guide-20110331/ Αλλα το παλικάρι δεν το δινει
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν το δίνει γιατί όπως βλέπεις είχε πρόβλημα και κατέστρεφε τις ευρωπαϊκές συσκευές.
orlox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πραγματα που δεν νοειται πως δεν εχει το Android! Root προγραμμα για να κανεις root την συσκευη! Ευκολα και με 1 κλικ. Ουτε τερματικα, ουτε να σου βγαζει τα συκωτια το fastboot και να μην το βρισκεις πουθενα οσο και να το ψαχνεις!!!! Υπαρχει το z4root σαν app, το superoneclick με συνδεση pc και το "fastboot" ειναι το απολυτο εργαλειο. Θεωρητικά κανει την συσκευή σου unbrickable. Το android ειναι λειψό ή εσυ βαριεσαι να πατήσεις 2 λέξεις στο google? App market must be hacked!!!! Τα ποιο ομορφα παιχνιδια και εφαρμογες κοστιζουν. Πρεπει να φτιαχτει κατι αντιστοιχο του Ιnstallous για Android!!! Κριμα ειναι!!!! Ασε που τα μισα αν το εχεις καnει root μετα σου ψηνουν και καφε!!!! To market δεν χρειάζετε "hack"... Δεν ειναι ios. Μπορεις να βάλεις οσες εφαρμογές θελεις απο όπου θέλεις. Τα παιχνίδια κοστίζουν οσο ενας ελληνικός στο καφενείο στο χωριό σου "Περα ραχουλα". Αν δεν σκας κανα φράγκο δεν θα φτιάχνει κανένας developer apps και μετά παπαλα τα "ομορφα παιχνιδια και εφαρμογες". Αν θες να δοκιμασεις κατι πάλι το google ειναι φίλος σου. Εχω το Χοοm και ενω θα μπορουσε να κανει τα παντα, δεν κανει ουτε τα μισα!!! Κριμα το xoom...
sk8harddiefast Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σορυ ρε μαν που στηνω BSD σερβερς σε ZFS και εχω λιγο χρονο!!!!!!!!! Και σορρυ που δεν τρεχω Windows!!!!!!!!!!!!!! Η Google ειναι κολλητη μου αλλα με το Xoom οσο και να προσπαθω παντα κατι παει στραβα!!!!!
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν χρειάζεσαι root για να εγκαθιστάς paid apps. Απλά κατεβάζεις τα apk και τα εγκαθιστάς. Είσαι λίγο υπερβολικός πάντως.... Μια χαρά τα κάνεις όλα με το Xoom...
DJ_Duker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για το θέμα του root ό,τι συσκευή και να έχεις μπαίνεις απλά στο αντίστοιχο thread στο xda forum και έχεις αναλυτικότατο οδηγό. Καλύτερα να κάνεις μια διαδικασία με 5 παραπάνω βήματα παρά κάτι αυτόματο με ένα κλικ γιατί συχνά έχει προβλήματα. Όσο για τις εφαρμογές, δεν είναι ανάγκη ρε παιδιά να δοκιμάσετε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που θελετε. Ψάξτε λίγο και αγοράστε καμιά που αξίζει. Πώς περιμένετε ο developer να συνεχίσει να υποστηρίζει την εφαρμογή αν οι μισοί την βρίσκουν έτσι;
MAFIA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εχω διαβασει μερες και μερες το xda για να κανω root μου φαινεται πραγματικα αδυνατον. μακαρι να γινοταν με ενα κλικ να τελειωνε η υποθεση αλλα ουτε αυτο γινεται αν καποιος εχει καποιο λινκ (θα προτειμουσα οχι απο xda) γιατι δεν ειναι αναλυτικα η βιντεο να μας πει πως κανουμε το χοομ root
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις διαβασει μερες και μερες και σου φαινεται αδυνατον καλυτερα αφησε το γιατι μπορει στο τελος να καταστρεψεις τη συσκευη. και εγω παντως στην αρχη μου φαινοταν δυσκολο (galaxy S II) αλλα τωρα πλεον μου φαινεται παιχνιδακι.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εχω διαβασει μερες και μερες το xda για να κανω root μου φαινεται πραγματικα αδυνατον. μακαρι να γινοταν με ενα κλικ να τελειωνε η υποθεση αλλα ουτε αυτο γινεται αν καποιος εχει καποιο λινκ (θα προτειμουσα οχι απο xda) γιατι δεν ειναι αναλυτικα η βιντεο να μας πει πως κανουμε το χοομ root Το rooting δεν είναι ίδιο για όλες τις συσκευές. Υπάρχει one click root για κάποιες και σίγουρα καμιά 400 υπερ αναλυτικοί how to οδηγοί για κάθε μοντέλο. Αν διάβασες μέρες και μέρες και δεν κατάλαβες τίποτα τότε κάτι κάνεις λάθος. Καταλαβαίνω να "κολλάς" λίγο από φόβο άλλα μέχρι εκεί. Ποιο xoom θέλεις να κάνεις root, το πρώτο;
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγώ να σας πω την αμαρτία μου!Μόλις είδα τον οδηγό για να κανω root,το nexus7,πανικοβληθηκα! Σκέψου ότι έχω και το hd2,που όλη μέρα στις customιες και στα dualboots και δεν ένιωσα ποτέ αυτή την αίσθηση φόβου που ένιωσα οταν είδα τον οδηγό του nexus7!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα