Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά....έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ.....ενώ έχω κάνει όλους τους ελέγχους ταχύτητας downloading έχω πολύ χαμηλό κατέβασμα....Η γραμμή μου είναι 24Mbps Wind η οποία έχει δικές της γραμμές στην περιοχή....Το πρόβλημα εμφανίστηκε πρόσφατα...πριν κατέβαζε πολύ γρήγορα....αλλά τώρα..........Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας επειγόντως. Επισημαίνω ότι το πρόβλημα αυτό είναι μόνο στο κατέβασμα και ελάχιστες φορές στην σύνδεση στις ιστοσελίδες

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Ασ δούμε κάποια βασικά:

1.  
  2. Τι λειτουργικό έχεις;
  3. Συνδέεσαι ασύρματα ή ενσύρματα με τον router; Αν συνδέεσαι ασύρματα, συνδέσου ενσύρματα και απενεργοποίησε απο τον router την ασύρματη σύνδεση. Κάνε δοκιμές για 3-5 λεπτά. Βελτιώθηκε η ταχύτητα;
  4. Τι προγράμματα τρέχεις οταν έχεις πρόβλημα; Μήπως τρέχεις κάποιο torrent client; Αν ναι, κλείσε τον. Βελτιώθηκε η ταχύτητα;
  5. Πριν πας παραπέρα, δώσε μας τα στοιχεία της γραμμής σου. Μπες στο router και αντέγραψε εδώ τα στοιχεία της γραμμής (Noise Margin , Line attenuation, Output Power, Downstream Rate, κλπ)

Δημοσ.

1.windows 7 έχω

2. το δοκίμασα....τπτ...αλλά γενικά είμαι με λάπτοπ και το συνδέω ασύρματα

3.τα έχω κλείσει όλα πολλές φορές και το κύριο πρόβλημα είναι στο κατέβασμα(torrent, chrome) και updates(πχ LoL)

4. γίνεται αυτό από το λάπτοτ???(το ίντερνετ το έχω συνδέσει στον σταθερό ο οποίος είναι χαλασμένος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...