Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..

Πριν απο λιγο αλλαξα μονος μου τον επεξεργαστη,οπως επισης και καρτα μνημης..Γενικα απο μονοπυρηνο εβαλα dual core και καρτα απο 2Gb πηγα στα 3Gb..Η τοποθετηση μου ηταν αριστη.Τα bios μολις ανοιξα τον υπολογιστη αναγνωρισαν τον επεξεργαστη αυτοματα..Ξαφνικα μετα απο λιγη ωρα μου εμφανισε μια μπλε οθονη που γραφει να μπω σε safe mode κ οτι το software η' hardware δεν εχουν εγακασταθει σωστα..εχω κανει random 2 3 προσπαθειες μηπως βγαλω ακρη αλλα τπτ,τωρα τον ανοιγω φορτωνει κ μολισ περναει το τσεκ απο τα μπαιος βγαζει παλι μπλε οθονη....Εν ολιγοις στη μπλε οθονη γραφει..

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

Check to make sure any new hardware or software is properly insalled. ....... Disable BIOS memory options such as caching and shadowing.

Καμια λυση στο προβλημα μου?Ευχαριστω!

Δημοσ.

ανεφερε και καποια στοιχεια για το hardware....!!!

κατ' αρχην η μητρικη σου υποστηριζει τον επεξεργαστη? μηπως πριν ηθελε αναβαθμιση στο BIOS?

ασε και τις παλιες μνημες ΜΟΝΟ πανω στο πισι.

Δημοσ.

Η μιτρικη τον υποστηριζει σιγουρα,,το κοιταξα καλα πριν κανω την αγορα..επισης οταν την τοποθετησα κ ανοιξα το Pc κατευθειαν μου το αναγνωρισαν τα βιος και στη συνεχεια και τα windows χωρις κανενα προβλημα..δε ξερω,,,υπαρχει περιπτωση να ηθελε ασ πουμε περισσοτερο κολλα κ να υπερθερμενεται? Ο επεξεργαστης ειναι ο INTEL PENTIUM DUAL CORE E6600 3.06GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX και η μιτρικη ειναι gigabyte g31m-es2l...

Δημοσ.

Η επιπλέον μνήμη (ποια ακριβώς? δώσε μας link) που έβαλες ήταν πανομοιότυπη με την προηγούμενη? Κάτι που λέει πως όχι οπότε και λειτουργεί με τα timings της προηγούμενης τα οποία μάλλον είναι πιο σφιχτά -- εκτός αν άλλαξες εσύ κάτι. Μπες στο ΒΙΟS και άλλαξε τα timings ή/και την συχνότητα στα default.

Δημοσ.

Η μιτρικη τον υποστηριζει σιγουρα,,το κοιταξα καλα πριν κανω την αγορα..επισης οταν την τοποθετησα κ ανοιξα το Pc κατευθειαν μου το αναγνωρισαν τα βιος και στη συνεχεια και τα windows χωρις κανενα προβλημα..δε ξερω,,,υπαρχει περιπτωση να ηθελε ασ πουμε περισσοτερο κολλα κ να υπερθερμενεται? Ο επεξεργαστης ειναι ο INTEL PENTIUM DUAL CORE E6600 3.06GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX και η μιτρικη ειναι gigabyte g31m-es2l...

Τι κόλλα ,logo ; :P

Βαλε της παλιές μνήμες και κάνε ενα clear smos

Δημοσ.

τα δοκιμασα ολα αυτα που αναφερατε...αυτο που διαπυστωσα ειναι οτι μαλλον η καινουργια μνημη που αγορασα ειναι προβληματικη.μολις την βαζω κρασαρει.εβαλα τισ παλιες μνημες και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα..εχω ανοιξει 10 προγραμματα να τρεχουν και παει μια χαρα...οποτε λογικα ασ μην το γκαντεμιασω ειναι το προβλημα η καινουργια μνημη...οποτε ειμαι για αλλαγη...

Δημοσ.

Δοκίμασες με την καινούρια μνήμη μόνο? Αν τα timings δεν είναι σωστά τότε ό,τι μνήμη και να βάλεις θα έχεις προβλήματα. Όταν βάζεις την επιπλέον μνήμη αυτή αναγκάζεται και λειτουργεί σε ταχύτητες/timings εκτός των προδιαγραφών της. Γι'αυτο λέω, πήγαινε στο BIOS και βάλε default ρυθμίσεις στις μνήμες. Τώρα, αν σου κάνει προβλήματα με default timings και μόνο την καινούρια μνήμη επάνω πας για αλλαγή.

Ποια μνήμη έχεις και ποια αγόρασες?

Δημοσ.

Ειχα παλια 2 καρτεσ kingston απο 1 Gb η καθεμια..εβγαλα τη μια και εβαλα την 2αρα που αγορασα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554796 ) εκανα απο τα Bios να τρεχουν το ιδιο και κρασαρε..μετα δοκιμασα κ την δευτερη παλια (1 gb) με την καινουργια..δηλαδη ολους τους πιθανους συνδυασμους...και παλι κρασαρε....ολα στα Bios κομπλε τα εβαλα να τρεχουν το ιδιο...!!!και τωρα εχω βαλει τις παλιες μονο και μεχρι στιγμης παει μια χαρα...!!!δεν εχω προβλημα... :confused:

Δημοσ.

Δοκίμασες με την καινούρια μνήμη μόνο? Η motherboard σου έχει δύο slots μνημων όλα κι όλα.. Υποψιάζομαι οτι όταν βάζεις δύο αυτόματα τις λειτουργεί σαν dual channel γι'αυτο και κρασάρει. Στην πρώτη οθόνη όταν κάνεις boot σου δείχνει κάτι για single/dual channel?

Δημοσ.

ναι εχω αφησει τις παλιες τωρα πανω και ολα οκ!!αλλα με την καινουργια τι να κανω???πισω για αλλαγη???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...