Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα turbo-x laptop εδώ και δυο χρόνια με προεγκατεστημένα Vista. Αποφάσισα να τα βγάλω και να εγκαταστήσω τα Win7 Home, από original δισκάκι.

Στην εγκατάσταση, επέλεξα "custom" και είπα να κάνει format το C (WD 300BG). Αφού έγινε το format, επέλεξα τον άδειο C και πάτησα επόμενο για εγκατάσταση. Μου έβγαλε όμως το μήνυμα:

Η Εγκατάσταση ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα συστήματος ή να εντοπίσει ένα υπάρχον διαμέρισμα συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα αρχεία καταγραφής της Εγκατάστασης.

Δοκίμασα ξανά φορμάτ, αλλά τα ίδια.

Δοκίμασα επανεκκίνηση, αλλά τα ίδια.

Δοκίμασα διαγραφή-δημιουργία, αλλά τα ίδια.

Χωρίς το δισκάκι, το pc εμφανίζει το μήνυμα BOOTMGR IS MISSING Press Alt+Ctrl+Del.

Δοκίμασα repair boot, αλλά τα ίδια.

Ο C είναι ο μόνος δίσκος στο σύστημα.

Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτό μου λέει πως θέλει κάποια ρύθμιση από το Bios σχετικά με το sata, Νομίζω πρέπει να αλλάξεις satamode από το Bios νομίζω το πιο compatible ειναι το native/legacy η κάπως έτσι δεν θυμάμαι πολύ καλά αυτή την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μου λέει πως θέλει κάποια ρύθμιση από το Bios σχετικά με το sata, Νομίζω πρέπει να αλλάξεις satamode από το Bios νομίζω το πιο compatible ειναι το native/legacy η κάπως έτσι δεν θυμάμαι πολύ καλά αυτή την στιγμή.

Στο SATA Mode Selection έχει δυο επιλογές, "IDE" και "AHCI", με προεπιλεγμένη την AHCI. Να το κάνω IDE;

Το έκανα IDE και φαίνεται να προχωράει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...