Holden1974 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε τις τσέπες σου: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B003TQ3NCY/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1320684964&sr=8-1&condition=new Είναι η ιδέα μου ή δεν στέλνει Ελλάδα; Off topic: Παίζει καμιά άλλη προσφορά IPhone 4 16GB κάτω από 500;
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Newtech, είσαι offtopic Γιατι ολοι on topic ειναι ε? Απλα γνωμη μου οτι δεν αξιζει τα λεφτα αυτα!
ipal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ολοι on topic ειναι ε? Απλα γνωμη μου οτι δεν αξιζει τα λεφτα αυτα! πολλοι γραψαμε προχτες offtopic π@π@ριες & τα εσβησαν... τωρα δεν ειναι και κανα σοβαρο thread, παντως εχουν δικιο. αλλα και τι να γραψεις οταν οι πιο πολλες "προσφορες" πια ειναι μικροπραγματα απ το εβαυ, λαθος τιμες, διαφημισεις, εκθεσιακα και δε συμμαζευεται?
leukonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε τις τσέπες σου:http://www.amazon.co...1&condition=new Μεγάλε εγραψες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 455e απο αγνωστο πωλητη, χωρις τα μεταφορικα που στην τελικη μπορει να χαθει η να ερθει κανα τουβλο, οκ εγω δεν θα διακινδυνευα για 40e και αμμεση παραδοση.
newtech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μεγάλε εγραψες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 455e απο αγνωστο πωλητη, χωρις τα μεταφορικα που στην τελικη μπορει να χαθει η να ερθει κανα τουβλο, οκ εγω δεν θα διακινδυνευα για 40e και αμμεση παραδοση. πολλοι γραψαμε προχτες offtopic π@π@ριες & τα εσβησαν... τωρα δεν ειναι και κανα σοβαρο thread, παντως εχουν δικιο. αλλα και τι να γραψεις οταν οι πιο πολλες "προσφορες" πια ειναι μικροπραγματα απ το εβαυ, λαθος τιμες, διαφημισεις, εκθεσιακα και δε συμμαζευεται? εμ... Οχι πατεντες.. οχι 10 ευρω κατω μονο που ειναι μεσω χονολουλου... περιμεντε να κυκλοφορισει κανα μηνα και μετα.. χαζομαρες τωρα να τρεξετε να παρετε το κλειδομενο φον.. ας βγουν τα jailbreak κτλ κτλ.. ας διαπιστοθει οτι λαθος μπορει για να μην τρεχετε.. και θα το παρετε 1 μηνα μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα