sinta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους, ενας γειτονας μου εβαλε πριν μερες (δυο εβδομαδες περιπου) νεα γραμμη ΟΤΕ(πρωτα ειχε hol,αλλα χωρις ιντερνετ γιατι στην περιοχη δεν πιανει) και conn-x. Ολα καλα με τη συνδεση μοντεμ-ρουτερ και υπολογιστη ,το προβλημα δημιουργηθηκε με το dsl (broadcoast,απο οτι λεει το μοντερ ρουτερ πανω), το οποιο αναβοσβηνει αντι να ειναι αναμενο σταθερα, το ερωτημα μου ειναι: μηπως το προβλημα του dsl οφειλεται στην νεα γραμμη του ΟΤΕ ή καποιος αλλος λογος ειναι;
kng Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Όταν μπαίνεις στο router βλέπει ιντέρνετ, upload, download, line attenuation κτλ;
Sarandis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με dsl να μην σταθεροποιείται δε γίνεται να δεις τα στατιστικά της γραμμής. Αν όντως είναι αυτό το πρόβλημα άσε το router μόνο του χωρίς φίλτρα, τηλέφωνα fax κλπ. Σε 5 λεπτά το πολύ θα πρέπει να έχει συγχρονίσει. Ανέβασε μου και ενα screenshot απο το interface του router.
sinta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 χωρις φιλτρα και τηλεφωνα το βαλαμε το μοντεμ και παλι το broadcoast αναβοσβηνε τωρα screenshot το interface του ρουτερ θα ζητησω να βγαλει και θα τη βαλω....
Sarandis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δήλωσε βλάβη τότε. Αφού μπήκε μόνο του και κάνει τα ίδια κάτι άλλο φταίει.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 einai broadband οχι broadcast.και οπως ειπαν αν δεν συγχρονισει η γραμμη δεν μπορεις να δεις κατι.το δηλωνεις βλαβη.μπορει να μην παιζει για 1000 λογους.προβλημα γραμμης σαν χαλκος μεσα στο σπιτι εξω απο το σπιτι στο αστικο κεντρο.1002 προβληματα που μονο τεχνικος μπορει να τα τσεκαρει.μεχρι και εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο του οτε και να μην παιζει adsl Καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα