dismemberer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδες. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. Καθε λιγο και λιγακι ενω ολα ειναι μια χαρα χανεται η συνδεση του router με τον υπολογιστη ( Σβηνει το λαμπακι του ethernet) Για να το φτιαξω κλεινω το pc, αποσυνδεω ολες τις usb που εχω συνδεδεμενες και τοτε το αναγνωριζει ξανα. Απλα απο καποιο σημειο και μετα, κατανταει κουραστικο. Η mo/bo που εχει ειναι αυτη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522550 Κανεις που ξερει τι προβλημα παιζει? Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 1.Δοκίμασε αλλο καλώδιο 2.Βάλε ξανα τους drivers της κάρτας δικτύου 3.Δοκίμασε αν έχεις να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα δικτύο pci και οχι την ενσωματομένη ethernet
dismemberer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Τα 2 πρωτα τα εχω δοκιμασει φυσικα και δυστυχως χωρις αποτελεσμα. Οσο για το τριτο, δεν εχω προβλημα να αγορασω καμια καρτα δικτυου αν ειναι να λυθει το προβλημα. Εχεις να προτεινεις καποια?
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Την πιο φτηνή πάρε και θα κάνεις την δουλειά σου , απλα καλύτερα θα ήταν αν μπορείς να βρείς απο πουθενά καμια να δανειστείς να δοκιμασεις για να μην πάρεις άδικα και ειναι κατι αλλο. Οχι οτι εχει ακριβά γύρω τα 7 με 10 euro αλλα αν μπορούσες να βρεις μια να δοκιμάσεις πρώτα ακόμα καλύτερα. Να σε ρωτήσω έχεις κάποια αλλη συσκευή που να συνδέεται με ethernet κανέναν αλλο route η κανέναν switch να δεις αν χάνεται και εκει η σύνδεση μεσω ethernet ?
dismemberer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Οχι, μονο το router. Τεσπα, θα παρω την καρτα δικτυου και βλεπουμε απο κει και μετα. Ευχαριστω!
biomecanoid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μήπως δεν κουμπώνουν καλά τα βύσματα στις συσκευές ? και ΔΕΝ λέω πως φταίει το καλώδιο αφού είπες το άλλαξες αλλα μήπως κάποια υποδοχή η στο router η στο pc δεν κουμπώνει καλά όταν βάζεις καλώδιο ?
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μπορεις να δοκιμασεις. νεους drivers για καρτα. κανα bios update sto mobo. να ριξεις την ταχυτητα απο 100 Mbit se 10 mbit στην καρτα.να κανεις δοκιμη με αλλο λειτουργικο μηπως φταιει αυτο στο ηδη υπαρχων περνα κανα service pack δοκιμασε αλλη υποδοχη στον ρουτερ μηπως εχει λαλησει.αλλιως οπως ειπε ο spank μια καρτα δικτυου.επισης δοκιμασε χωρις τα περιττα usb Πανω μηπως καποιο κανει γενικοτερο κολλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα