Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια ψαχνω ενα smartphone εωσ 150 ευρω θελω να εχει τουλαχιστον android 2.2 και καλυ αναλιση οθονησ! σκευτομε για το zte blade αν και παλιο :P ) δυστιχοσ δεν μπορω να παραγκιλω απο εξωτερικω :(

ευχαριστω

Δημοσ.

για σασ παιδια ψαχνω ενα smartphone εωσ 150 ευρω θελω να εχει τουλαχιστον android 2.2 και καλυ αναλιση οθονησ! σκευτομε για το zte blade αν και παλιο :P ) δυστιχοσ δεν μπορω να παραγκιλω απο εξωτερικω :(

ευχαριστω

για εμενα παρε το χ10 μινι !

απο πιο μαγαζι θες να το παρεις απο καποιο συγγεκριμενο ;

ή αν μπορεις και απο αλλα καταστημα αυτο εδώ !!!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αν και δεν θελω το χ10 μινι το εχουν πολλοι γνωστοι και δεν θελω να εχω το ιδιο :P αλλη ιδεα ?

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αν και δεν θελω το χ10 μινι το εχουν πολλοι γνωστοι και δεν θελω να εχω το ιδιο :P αλλη ιδεα ?

στο Link ειναι το xperia mini και οχι το x10 mini που μαλλον εχουν πολλοι γνωστοι σου

Δημοσ.

εγω σου προτεινω αυτο,http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html τωρα που επεσε και η τιμη του.

μπαινει και android 2.3

Και γω αυτό σου προτείνω. Έχει την καλύτερη ανάλυση πιστεύω σε αυτήν την τιμή και android 2.3. Το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα του 3.2 MP χωρίς φλας. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

τι διαφορα εχει το huawei ideos x5 με το huawei ideos x5 pro γιατι βλεπω στο site τισ wind οτι εχουν ιδια τιμη και δεν λεει για καποια διαφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...