Thanos_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 γεια σας! εκανα μια μικρη ανακαινιση στο σπιτι μου και εβαλα σε ολο το σπιτι utp καλωδιο. Ολα τα καλωδια τερματιζουν στην αποθηκουλα. Συνολικα εχω 6 καλωδια(6πριζες). Ρωτησα και μου ειπαν οτι για internet χρειαζομαι 4 απο τα 8 καλωδια που εχει το utp, οποτε περισσευουν αλλα 4 τα οποια θα γινουν τηλεφωνο. Τα 6(δωματια/καλωδια)*4 θα ενωθουν με το router για να εχω ιντερνετ. Το προβλημα μου ειναι πως θα ενωσω τα 6*2 καλωδια του τηλεφωνου για να μπουν στο router(εχω cyta,voip). Μια λυση ειναι να τα στριψω αλλα φοβαμαι για θορυβο, μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο μηχανημα που να τα ενωνει και να εχει μια εξοδο που θα συνδεεται με το router; Επισης θα ηθελα αν υπαρχει καποια photo ή αν μπορειτε να γραψετε αναλυτικα πως θα κανω την επιλογη των καλωδιων και σε ποια slots των πριζων θα μπουν τα 4 καλωδιακια του net. Σας ευχαριστω και ελπιζω να καταλαβατε
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 τηλεφωνικο διακλαδωτη οχι ομως απο 2 σε ενα αλλα απο 5-6 σε ενα .υπαρχει το εχω δει.υπαρχει και πατεντα με ρεγκλετα αλλαθα μπλεξεις.ελπιζω να μην βαλεις 5-6 συσκευες πανω γιατι πολυ απλα θα λαλησει το ρουτερακι απο μια fxs να σηκωσει τοσες συσκευες.και καλο θα ειναι να βαλεις ασυρματες που εχουν δικο τους ρευμα και δεν τραβανε απο την γραμμη παρα σταθερες που παιρνουν ταση απο την γραμμη. ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι ασπρο πρασινο πρασινο για το ιντερνετ και ασπρο καφε καφε το τηλεφωνο.αν και θα μπορουσες να ειχες περασει 2 utp ενα για τηλ ενα για ιντερνετ αλλα οκ. του ιντερνετ στο 1,2,3,6 για να παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα