dimitris2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το δικαίωμα ενεργοποίησης παιχνιδιών που έχουν αγοραστεί μέσω του PlayStation Network σε δύο μόνο κονσόλες ανακοίνωσε σήμερα η Sony, με ισχύ από τα παιχνίδια που θα αγοραστούν μετά τις 18 Νοεμβρίου. Μέχρι και σήμερα το όριο των δυνατών ενεργοποιήσεων ήταν πέντε κονσόλες ανά παιχνίδι.Στην ανακοίνωση αυτή η εταιρεία παρουσιάζει και ένα νέο εργαλείο διαχείρισης των συσκευών του χρήστη, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα μέσα από το Internet να ενεργοποιεί και να αποσυνδέει τις κονσόλες που έχει συνδεδεμένες με καθένα από τα παιχνίδια που έχει αγοράσει μέσω του PSN. Οι αλλαγές επηρεάζουν την κονσόλα του PlayStation 3 καθώς και ολόκληρη της σειρά PSP, συμπεριλαμανομένου και του PSP Go. Τονίζεται ότι όσα παιχνίδια αγοράστηκαν και θα αγοραστούν μέσω του PSN πριν τις 18 Νοεμβρίου, θα συνεχίσουν να είναι προσβάσιμα από το τρέχων όριο των πέντε συσκευών. Site: http://blog.eu.playstation.com/2011/11/04/upcoming-change-to-playstation-3-and-psp-game-content-on-playstation-network/'>playstation.com
billbig Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μαλλον επαιξη τρελη "αλλαξοπαιχνιδια" με τους χρηστες και πανε να το μαζεψουν.
mants118 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 λογικό δεν είναι???? σου λέει η Sony, πόσες κονσόλες μπορεί να έχει κάποιος στο σπίτι??? πάνω από δύο????
katsikoula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό αυτό... και από την στιγμή που "η εταιρεία παρουσιάζει και ένα νέο εργαλείο διαχείρισης των συσκευών του χρήστη, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα μέσα από το Internet να ενεργοποιεί και να αποσυνδέει τις κονσόλες που έχει συνδεδεμένες με καθένα από τα παιχνίδια που έχει αγοράσει μέσω του PSN" δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
kakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγώ που έχω ένα PS3 και 2 PSP πρέπει να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τα PSP κάθε τρεις και λίγο;
digekas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν μπορούσε να κάνει dna έλεγχο (από άποψη τεχνολογίας) στην κονσόλα πιστεύω ότι θα το έκανε!!! Μου αρέσει που υποστηρίζει ότι μόνο τα 2/3 των κατόχων ps3 θα πάρει την φορητή παιχνιδομηχανή της, 3 στα 3 θα πάει, να μου το θυμηθείτε...
katsikoula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγώ που έχω ένα PS3 και 2 PSP πρέπει να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τα PSP κάθε τρεις και λίγο; όχι. το μέγιστο που μπορεί να έχει ενας χρήστης είναι 2 PS3 και 2 PSP.
mariosCS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν μπορούσε να κάνει dna έλεγχο (από άποψη τεχνολογίας) στην κονσόλα πιστεύω ότι θα το έκανε!!! Μου αρέσει που υποστηρίζει ότι μόνο τα 2/3 των κατόχων ps3 θα πάρει την φορητή παιχνιδομηχανή της, 3 στα 3 θα πάει, να μου το θυμηθείτε... Μπορεί. Με MAC address check.
digekas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Η αναφορά δεν είχε να κάνει με το αν η sony ελέγχει τις κονσόλες αλλά τους ίδιους τους χρήστες. (Δλδ να μην μπορεί κάποιος να δώσει την κονσόλα του μαζί με τα παιχνίδια του, ή να παίζει σε αυτή κάποιος μή εξουσιοδοτημένος από την sony χρήστης... )
kakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 όχι. το μέγιστο που μπορεί να έχει ενας χρήστης είναι 2 PS3 και 2 PSP. ευχαριστώ!
stefanos_79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Χμμμ δεν με πολυαρεσε αυτό. Αλλο είναι να μοιραζόμαι ένα DLC με 4 φίλους και άλλο πλέον μόνο με ένα.. Ερώτηση Το COD MW 3 βγαίνει στις 8 Νοεμβρίου τα νεα map packs ,που σε κάποια φάση σίγουρα θα βγουν, θα μπορούν να μοιραστούν σε 5 ή 2 συσκευές?
Tigran Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Βασικά το BF3 που έβγαινε στα 70€, συνέφερε πολύ αν το μοιραζόντουσαν 5 άτομα. Απλά οι 4 έπρεπε να αγοράσουν και ξεχωριστό online pass. Από εδώ και πέρα δε θα συμφέρει...
yiannis2002s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγω ειμαι στο δεύτερο PS3 γιατι το πρωτο χάλασε με το γνωστο πρόβλημα του Blueray.... Αν χαλάσει κ αυτο, ότι έχω πληρώσει θα πάει τσάμπα?? Μετά θα ειναι αναγκαστική η ανακατασκευή....Και μιλάμε για μια συσκεύη με ημερομηνία λήξης απο πλευράς αξιοπιστίας, ειδικα τα πρώτα....
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγω ειμαι στο δεύτερο PS3 γιατι το πρωτο χάλασε με το γνωστο πρόβλημα του Blueray.... Αν χαλάσει κ αυτο, ότι έχω πληρώσει θα πάει τσάμπα?? Μετά θα ειναι αναγκαστική η ανακατασκευή....Και μιλάμε για μια συσκεύη με ημερομηνία λήξης απο πλευράς αξιοπιστίας, ειδικα τα πρώτα.... Όχι, απ ότι κατάλαβα μπορείς να έχεις όσες κονσόλες θέλεις, αλλά μόνο 2 να είναι ενεργοποιημένες την φορά..! Δλδ πχ αν εσύ αγοράσεις και τρίτη κονσόλα θα πρέπει να απενεργοποιήσεις μια απ τις 2 προηγούμενες για να την ενεργοποιήσεις. Αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με... :rolleyes:
weber122 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 μούφα κινηση της sony αν και την εχουν ταραξει στο hacking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα