Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • News Editors
Δημοσ.

To ricardo.gr σε συνεργασία με το Insomnia, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα Laptop Sony Vaio VPC-YB2M1E/Silver

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε προς πώληση στο ricardo αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Έτσι θα κερδίσετε διπλά αφού και θα μπείτε στην κλήρωση για το Sony Vaio αλλά και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε επιπλέον χρήματα από τις πωλήσεις σας !

 

sonyvaioricardo.jpeg

 

Ο διαγωνισμός ισχύει για τα μέλη του Insomnia που δεν είναι ήδη μέλη στο ricardo.gr (για τους υπόλοιπους έρχονται περισσότερα). Επισκεφθείτε την σελίδα του διαγωνισμού για περισσότερες πληροφορίες.

 

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα και καλη εβδομαδα!

 

λιγες ημερες έμειναν μεχρι την ληξη του διαγωνισμου! μη χασετε την ευκαιρια να κερδισετε διπλα. καντε την εγγραφη σας μεσω του λινκ που εχουμε δωσει εδω, ανεβάστε μια προσφορά στο ricardo.gr και μπείτε στην κλήρωση για το Sony Vaio!

Δημοσ.

Ερωτηση. Ερχεται καποιο mail οτι μπηκαμε στον διαγωνισμο ? γιατι οτι κωδικο και να πατησω μου βγαζει το ιδιο.. Επισης ο κωδικος χρηση ειναι το psw μας στο ricardo ? το username μας ? η ο κωδικος ενεργοποιησης ?

 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

καλημερα

απο την στιγμη που εχει γινει η διαδικασια που αναφερουμε και εχει συμπληρωθει η φορμα συμμετοχης, μπαινεις κανονικα στην κληρωση. δεν στελουμε καποια επιπλεον ενημερωση.

 

ο κωδικος χρηστη ή αριθμος χρήστη αναφερεται στα emails που λαμβανεις απο το ricardo. π.χ. στο email επιβεβαιωσης εγγραφης. ειναι ενας 9ψηφιος αριθμος.

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία εγγραφών για την συμμετοχή στον διαγωνισμό έληξε!

 

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ειδικού link που είχαμε δώσει και έχουν ανεβάσει ένα προϊόν προς πώληση στο ricardo.gr έχουν μπει στην κλήρωση για το Sony Vaio!

 

Όσοι είχαν κάνει εγγραφή μέσω του ειδικού link αλλά δεν έχουν ακόμη ανεβάσει προϊόν προς πώληση στο ricardo.gr έχουν περιθώριο μέχρι και τις 18/12/2011 να αναρτήσουν μια προσφορά ώστε να μπουν στην κλήρωση για το Sony Vaio!

 

Η κλήρωση θα γίνει στις 19/12/2011.

 

Καλή επιτυχία! :rolleyes:

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από κλήρωση, ο νικητής που κερδίζει το Sony Vaio laptop είναι ο Στέφανος Ρωμανίδης με κωδικό χρήστη ricardo 404949958

 

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλές γιορτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...