Dibasic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας insomniacs έχω το εξής πρόβλημα: Έχω σαν κύριο λειτουργικό Win 7 64bit στον δίσκο μου D: και στο C: έχω Win 7 32bit όταν είμαι στο κύριο λειτουργικό μου στον D: θέλω να κάνω Format στον C: αλλά δεν με αφήνει "Windows was unable to complete the format". Καμιά λύση στο πρόβλημα υπάρχει; Ευχαριστώ! Κανείς; Να σημειώσω γιατί δεν το ανέφερα ότι το C: είναι Partition.
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 κατσε μισο λεπτο!!! ως C: αναφερεται ο δισκος που εχουμε το λειτουργικο που δουλευουμε! αυτο δεν μπορεις να το φορματαρεις, τη στιγμη που εισαι μεσα στο λειτουργικο!!
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Έλα ρε βιαστικέ,τα windows δεν πρόκειται να σε αφήσουν να κάνεις format σε διαμέρισμα με windows ιδίως αν είναι και το πρωτεύων. Πρέπει να κάνεις delete το διαμέρισμα εκτός windows, πιθανότατα να το κάνει και από το dvd εγκατάστασης τον windows,αλλά 100% θα το κάνει το gparted που υπάρχει και στο live-ubuntu. Μετά θα πρέπει να κάνεις bootrec με το dvd τον windows που έχεις εγκατεστημένα οπότε αν δεν το έχεις μην το κάνεις.
Dibasic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δεν είμαι μέσα στο λειτουργικό! Τώρα είμαι στο D: που έχω το Win 7 64bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα