Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Πώς μπορώ να βάλω σε ένα post μια φωτογραφία από τον υπολογιστή μου; Όχι σαν συνημμένο όμως, ούτε από imageshack.
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν με το "imageshack" εννοείς συγκεκριμένα την υπηρεσία Imageshack, τότε η απάντηση είναι: «Υπάρχουν και άλλες δωρεάν υπηρεσίες image hosting που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αντί του Imageshack». Αν εννοείς γενικά όλες αυτού του τύπου τις υπηρεσίες ή το IMG bbcode, τότε η απάντηση είναι: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο μέσω επισύναψης ή μέσω του IMG bbcode μπορούν τα μέλη να δημοσιεύσουν inline images στα posts τους».
Alejandro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν με το "imageshack" εννοείς συγκεκριμένα την υπηρεσία Imageshack, τότε η απάντηση είναι: «Υπάρχουν και άλλες δωρεάν υπηρεσίες image hosting που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αντί του Imageshack». Αν εννοείς γενικά όλες αυτού του τύπου τις υπηρεσίες ή το IMG bbcode, τότε η απάντηση είναι: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο μέσω επισύναψης ή μέσω του IMG bbcode μπορούν τα μέλη να δημοσιεύσουν inline images στα posts τους». Θα μπορούσες να μου προτείνεις άλλους image hosters εκτός του imageshack; Το img bbcode δεν έχω ιδέα τι είναι! Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το IMG bbcode μπαίνει με αυτό εδώ το κουμπάκι: ή με χειροκίνητο τρόπο, γράφοντας στο post σου: >[img=http://link_προς_την_εικόνα_που_θέλω_να_δείξω] Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Imageshack, αλλά θα μπορούσες να δεις π.χ. το Photobucket.
Votritis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει μικρότερη την φωτογραφία στο ποστ από είναι στην πραγματικότητα ?
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ούτως ή άλλως αν η εικόνα είναι πολύ μεγάλη, το forum software την προβάλλει σε μικρότερη διάσταση μαζί με ένα μηνυματάκι που λέει να κάνεις κλικ επάνω της αν θέλεις να τη δεις στις κανονικές/μεγάλες της διαστάσεις. Αλλά να ορίσεις εσύ ρητά ακριβώς τις διαστάσεις που θέλεις να προβληθεί, όχι. Δε γίνεται, τουλάχιστον όχι με τρόπο που να προσφέρει το forum software...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στο imageshack νομιζω πως υπαρχει επιλογη να στου κανει την εικονα/ες αυτοματο resize.
Votritis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει..... πρέπει να γράψεις και κατι στο ποστ για να την εμφανίσει μικρότερη.
pp6210 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 στο imagevenue μπορείς να κάνεις resize την εικόνα που ανεβάζεις κατά την εισαγωγή, το έκανα μόλις χτες!
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αυτά είναι "καταστροφικά" resizes, αν δεν απατώμαι. Σωστά...;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στο imageshack τουλαχιστον, δεν ειναι καταστροφικα (δεν cropάρει κατι, ουτε υδατογραφημα βαζει), αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις "καταστροφικα".
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 «Καταστροφικά» εννοώ: Έχεις μία φωτό με ανάλυση π.χ. 5 Mpixels (2560x1920 συνήθως), την ανεβάζεις στο Imageshack και επιλέγεις να σου κάνει resize π.χ. σε 800x600. Η αρχική ανάλυση και ποιότητα πάει, την έχασες. Η εικόνα έχει αποθηκευθεί στο Imageshack ως 800x600 και αυτή είναι και η μέγιστη ανάλυση με την οποία σερβίρεται η εικόνα από την υπηρεσία. Δεν έχει αποθηκευθεί ως 2560x1920 και δε λαμβάνεις από το Imageshack ένα special link που παράγει δυναμικά και σερβίρει ένα 800x600 version της εικόνας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ναι, προφανως και επιλεγοντας να γινει resize στα π.χ. 1024x768, αποσκοπεις στο να τη "σερβιρεις" σε ενα φορουμ (π.χ. insomnia) ως 1024x768, χωρις special links, χωρις διατηρηση αρχικου μεγεθους, χωρις crop, χωρις υδατογραφημα. Την 5ΜΡ εξακολουθεις να την εχεις για μελλοντικη χρηση στο PC σου ομως.
alexx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Το IMG bbcode μπαίνει με αυτό εδώ το κουμπάκι: ή με χειροκίνητο τρόπο, γράφοντας στο post σου: >[img=http://link_προς_την_εικόνα_που_θέλω_να_δείξω] Προσωπικά με καλύπτει απόλυτα το Imageshack, αλλά θα μπορούσες να δεις π.χ. το Photobucket. Δοκιμασα και γω να βαλω μια εικονα ετσι αλλα το μονο που λεει ειναι δημοσιευμενη εικονα και δεν εχει τιποτα.! Τι κανω λαθος?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Είναι εύκολο να το δημοσιεύσεις ξανά στο δοκιμαστικό θέμα, για να δω τί bbcode ακριβώς χρησιμοποιήθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα