darksize_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 είναι επικίνδυνο νομίζω να πάρεις τα λεφτά από την τράπεζα και να τα χεις στο σπίτι σου εκτόσ βέβεια και αν επενδύσεις σε built in(στον τοίχο) χρηματοκιβώτια, αλλά αυτό κοστίζει δε νομίζω πως συμφέρει.
jimarass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει να κάνει με μεταφορές μετρητών. Η Ελλάδα ποτέ δε θα βγει από το Ευρώ. Απλά είναι και άλλα πράγματα όπως πχ τα επιτόκια. Δε μιλάμε να πας τα λεφτά Ελβετιά. Μιλάμε να τα πας πχ σε μια Γερμανική Τράπεζα ή σε μια Ολλανδική. Από όσο έχω ψάξει στο Internet δεν απαιτείται να είσαι μόνιμος κάτοικος της χώρας μέλους, απλά να έχεις αποδεικτικό μόνμης κατοικίας μεταφρασμένο στην τοπική γλώσσα. Αλλά θα ήθελα να μάθω ακριβώς από κάποιον που το έχει κάνει. Αύριο θα καλέσω και τη Deutsche Bank...
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δε θα θέλει να είσαι "μόνιμος κάτοικος" (που πρέπει να δουλεύεις εκεί για 5-6 χρόνια ή δεν ξέρω πόσα ακριβώς για να πάρεις την ιδιότητα αυτή) αλλά θα πρέπει να μένεις/εργάζεσαι εκεί ή έστω να έχεις ένα σπίτι στο οποίο έρχονται λογαριασμοί. Δηλαδή ένας Έλληνας φοιτητής ή ειδικευόμενος γιατρός ας πούμε μπορεί να ανοίξει φυσικά λογαριασμό στην τράπεζα αλλά αυτός μένει/σπουδάζει/δουλεύει εκεί. Σκέψου λίγο και τι σου ζητάνε όταν πας να ανοίξεις λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα σαν Έλληνας. Λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αυτό γιατί το θέλουν λες;
insomniaK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 αστον ρε μαν, να πάρει τηλέφωνο... 7 χρόνια στη Γερμανία και δεν μπορούσα να βάλω ούτε τους γονείς μου συνδικαιούχους. Αλλά με έναν ταξιδάκι αναψυχής, θα κάνουν κωλοτούμπες να σου ανοίξουν λογαριασμό... Σημείωση, 60ευρώ το χρόνο + τα γραμματόσημα για τα γράμματα που στέλνει, κοστολογεί τις υπηρεσίες της, η DB, πόσα λέτε να είναι η τόκοι για 2-3k euros;;;
jimarass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δε θα θέλει να είσαι "μόνιμος κάτοικος" (που πρέπει να δουλεύεις εκεί για 5-6 χρόνια ή δεν ξέρω πόσα ακριβώς για να πάρεις την ιδιότητα αυτή) αλλά θα πρέπει να μένεις/εργάζεσαι εκεί ή έστω να έχεις ένα σπίτι στο οποίο έρχονται λογαριασμοί. Δηλαδή ένας Έλληνας φοιτητής ή ειδικευόμενος γιατρός ας πούμε μπορεί να ανοίξει φυσικά λογαριασμό στην τράπεζα αλλά αυτός μένει/σπουδάζει/δουλεύει εκεί. Σκέψου λίγο και τι σου ζητάνε όταν πας να ανοίξεις λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα σαν Έλληνας. Λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αυτό γιατί το θέλουν λες; Αν μπείτε Internet θα δείτε τράπεζες που παλιά άνοιγαν λογαριασμούς δίχως καν φυσική παρουσία σε κατάστημα. Εδώ κάποιοι έχουν πάρει και δάνεια από τράπεζα εξωτερικού... Σκέψου λίγο και τι σου ζητάνε όταν πας να ανοίξεις λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα σαν Έλληνας. Λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αυτό γιατί το θέλουν λες; Αυτό σκεφτόμουν και εγώ μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος: Στο ζητάνε γιατί έχεις φάτσα έλληνα και το κλασικό αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας είναι γνωστό!! Τη γυναίκα μου παντως που είναι αλλοδαπή την έβαλα συνδικαιούχο με ταξιδιωτική VISA 1ος μηνός!!
partblah1990 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ο λόγος που άνοιξα το θέμα είναι ο εξής : Σε περίπτωση χρεοκοπίας αν εχεις χαρτονομισματα ευρω στα χερια σου, θα τα ανταλλαξεις με πολυ περισσοτερες δραχμες, απο το να τα ειχες στην τραπεζα και να σου εκαναν αυτοματα την μετατροπη. Κανω λαθος; Στην πρωτη περιπτωση χανεις πολλα, στην δευτερη πολυ λιγοτερα, αρα εισαι λιγοτερο χαμενενος.
Sorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει partblah1990. Και όσο πιο αργά ανταλλάσσεις τα ευρώ για δραχμές τόσο "κερδίζεις", μιας και ο πληθωρισμός θα είναι στα ύψη.
SilverCloak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Να τα πάρετε όλα σπίτια σας. Όλοι. Να βάλετε χρηματοκιβώτια και ανιχνευτές κίνησης συνδεδεμένους με οπλοπολυβόλα. Ζήτω το bank run!!! Mια εξαιρετική μορφή αντίδρασης στην τραπεζό-χούντα που μας επιβάλλουν.
Apoll Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Επενδύστε σε πλατίνα Εύκολο να κρυφτεί το τούβλο, και έχει καλύτερη σχετική τιμή από τον χρυσό που είναι αρκετά φουσκωμένος και έτοιμος για πτώση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα