Προς το περιεχόμενο

Ηχεία logitech LOGITECH Z-2300 2.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. εχω τα ηχεια που αναφερονται στον τιτλο. μετα απο πολυ χρηση τα 2 ηχεια παρεδωσαν πνευμα! σταματησαν να λειτουργουν δυστυχως.. παρολα αυτα το subwoofer ειναι πληρως λειτουργικο.. σκεφτικα να αγορασω καινουριο ηχοσυστημα αλλα η τσεπη μου δεν με βοηθα και πολυ.. το θεμα μου ειναι οτι θελω να κρατησω το woofer και να βρω αλλα ηχεια για να του βαλω.. εχει κανενας ιδεα που μπορω να βρω (σχετικα φθηνα) καινουρια ηχεια(μονο ηχεια)? το woofer σαν εισοδο ηχειων δεχεται τα λεγομενα "καρφια" (της καλης ποιοτητας). εδω φαινονται και τα χαρακτησριστικα του ηχοσυστηματος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600 . αν βοηθουσε καποιος θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα! ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.

οχι, δεν εχει να κανει με την ασφαλεια. τα ηχεια φταινε.. μαλιστα εβαλα κατι αλλα ηχεια απο ενα μουφα ηχοσυστημα και μολις ανεβασα την ενταση πανω απο το μισο μετα απο ίγη ωρα αρχισε να κανει παρασυτα, σαν γρατζουνιες( αυτο το κριτσ κριτσ)..

Δημοσ.
οχι, δεν εχει να κανει με την ασφαλεια. τα ηχεια φταινε.. μαλιστα εβαλα κατι αλλα ηχεια απο ενα μουφα ηχοσυστημα και μολις ανεβασα την ενταση πανω απο το μισο μετα απο ίγη ωρα αρχισε να κανει παρασυτα, σαν γρατζουνιες( αυτο το κριτσ κριτσ)..

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Logitech Hellas και να τους πεις αναλυτικά τι παίχτηκε. Ίσως σου βρουν κάποια λύση. Googlare το για να βρεις το τηλ της Logitech .

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε.. :)

Όταν τους πάρεις πόσταρε εντυπώσεις για να ξέρουμε γενικώς τι παίζει με Logitech.

Πιστεύω όμως ότι θα σε βοηθήσουν. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...