Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατσαβίδι είναι νόμιμο να το κουβαλάς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτοάμυνα με αποτελέσματα παραπλήσια ενός μαχαιριού.

Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται να κουβαλάς όπλα.

Για κατσαβίδι χαλαρά μπορούν να σε συλλάβουν αν το κουβαλάς χωρίς λόγο.

Κάνεις π.χ. την βόλτα σου στην παραλία με την κοπέλα σου, κουβαλάς κανά κατσαβίδι 15cm

στο μπουφάν και σου γίνεται έλεγχος, άνετα σε

πηγαίνουν στο τμήμα. Αυτομάτως θεωρείται όπλο

και ότι δεν το κουβαλάς για καλό σκοπό.

Τι λες τωρα, ειχα γνωστο που κουβαλουσε απο κατσαβιδι μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις.. και οταν τον ρωταγες καλα ολα αυτα θα σου χρειαστουν .. απαντουσε.. ε για καθε ενδεχομενο. Λες και στη καφετερια θα βιδωνε καμια λαμπα.

Θα ήθελα χαρακτηρισμό για αυτό το άτομο. Προσοχή στην αρχική φωτό με την μόντα που έχει κάνει.

"Ζώνη" από σκοινί στο οποίο κρέμονται μαχαίρια, φακοί, σκοινιά, σετ πρώτων βοηθειών κτλ. και το οποίο φοράει ακόμα

και όταν κάνει μπάνιο σπίτι του. Κρίμα που σβήσανε τις περισσότερες απαντήσεις οι mods, το τι γέλιο είχε πέσει δεν λέγεται.

http://edcforums.com/showthread.php/84340-My-crazy-EDC

Απορίες(@ts):

Τι δουλειά κάνει αυτή η μλκ : Gerber Shard, εκτός από ανοικτήρι, σιδερογροθιά.

Leatherman Squirt PS4. Seriously?

Paracord Bracelet Τι κάνει αυτούνου;

Χάπια; Ποτέ. Γιατρευόμαστε μέσω θέλησης.

Τέλος, η σφυρίχτρα που είναι; Και γιατί στο τσαντάκι το ρολόι;

Το Shard έχει ανοικτήρι, κατσαβίδι κανονικό και philips, μικρό λοστό για να ανοίγεις

κανά κουτί μπογιάς κτλ. και Wire stripper puller (??). Μην περιμένεις κανά τρελό πολυεργαλείο,

gadgetάκι της πλάκας και των 5 ευρώ είναι για να το κρεμάς στα κλειδιά και να ανοίγεις μπύρες.

Το Squirtάκι αντιθέτως τα σπάει, μικρό, πανάλαφρο και χρήσιμο, πολύ πιο ακριβό βέβαια.

http://i.imgur.com/IJySM.jpg

http://i.imgur.com/BawvN.jpg

Το paracord bracelet δεν είναι κάτι, ουσιαστικά είναι paracord και το παίρνεις και το κάνεις bracelet για το χέρι

ώστε και καλά σε περίπτωση ανάγκης να έχεις μαζί σου 1.5 μέτρο σκοινί.

Το ρολόι δεν είναι στο τσαντάκι, εννοείται στο χέρι, δε θεώρησα σκόπιμο να το διευκρινήσω.

Σφυρίχτρα...το γελάς, αλλά είναι η επόμενη αγορά και θα μπει στο τσαντάκι.

Ιδού και ποια θα είναι αυτή: http://www.ebay.com/itm/330599534330?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Yup, 12$ για μια σφυρίχτρα, αλλά τρέλα είναι αυτή! :D

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δει κάτι μπανικα μαχαιρακια/πολυεργαλεια στο παραπάνω φόρουμ. Ξέρουμε τι ορίζει ο νόμος; Ισχύει ακόμη δηλαδή πως αν η λεπιδα είναι κάποια εκατοστά (μικρότερη απο την παλάμη του χεριού η κάτι τέτοιο) δεν σου λένε τίποτα σε ενδεχόμενο έλεγχο απο αστυνομία;

Δημοσ.

Στις τσέπες τίποτα, εκτός από το ότι ξεχνάω να τις αδειάζω -κλασσικά- κλέβουν ανετότατα σε μετρό κ.τ.λ οπότε τις έχω καταργήσει. Εκτός αν ξεμείνει κανένα μολύβι/γόμα από τα μουσεία που δεν με αφήνουν να παίρνω την τσάντα μου. Για την τσάντα προτιμώ να μην σχολιάσω...

Δημοσ.

Προφυλακτικά ποτέ ξανά. Όσες φορές κουβαλούσα δεν είχα σταυρώσει γκόμενα. Γρουσουζιά λέμε.

Να τα κουβαλήσει αυτή στο κάτω κάτω. Γιατί άλλο θα μπορούσε να έχει αυτή την γιγαντοτσαντάρα; Δεν είδα ούτε μια να λέει ότι κουβαλάει προφυλακτικά. Κακό συνήθειο. Κακή συνεννόηση έχει γίνει. Είναι δική σας δουλειά.

Φαντάζομαι πόσο καλή γνώμη θα αποκτήσεις για την ΜΙΑ που θα συναντήσεις και θα ανακαλύψεις ότι κουβαλάει προφυλακτικά μαζί της :-D πλάκα - πλάκα, θα πρέπει εκτός απ΄το χάπι να ασχοληθούμε και με ό,τι πρέπει να φοράει το πουλί σας? Seriously!

Δημοσ.

Φαντάζομαι πόσο καλή γνώμη θα αποκτήσεις για την ΜΙΑ που θα συναντήσεις και θα ανακαλύψεις ότι κουβαλάει προφυλακτικά μαζί της :-D πλάκα - πλάκα, θα πρέπει εκτός απ΄το χάπι να ασχοληθούμε και με ό,τι πρέπει να φοράει το πουλί σας? Seriously!

καλα δεν ειναι τοσο θεμα το τι θα σκεφτει ο αλλος αν μαθει οτι η Χ κουβαλαει προφυλακτικα, στην τελικη ο ηλιθιος ειναι αυτος. παλιοτερα κουβαλαγα κι εγω προφυλακτικα αλλα απο τοτε που εχω σταθερη σχεση δεν εχει νοημα να εχω ανα πασα στιγμη στιγμη προφυλακτικα. παντως ελαχιστοι αντρες κουβαλανε και πανω στην κρισιμη στιγμη σου λενε "αχ δεν εχω" ε αντε και γαμησου εξυπνακια.

Δημοσ.

Ρε παιδια, μια ερωτηση για οσους ΔΕΝ ειναι η δουλεια τους σε καθημερινο επιπεδο (που και εκει δεν το θεωρω σωστο): Γιατι εχετε τοσα πολλα usb sticks μαζι σας συνεχεια με λειτουργικα και προγραμματα?

Δημοσ.

Bεβαια απτην αλλη εχω πεσει σε περιπτωση που ειδε τα προφυλακτικα πριν την κρισιμη στιγμη και το πηρε πανω της και μου εκανε την ντιβα μετα σε στυλ "μπα μπα απο που κι ως που κουβαλας προφυλακτικα επειδη πηγαμε για 1 ποτο κλπ".

Προσωπικα δεν κουβαλαω ποτε προφυλακτικα μαζι μου. Θα θελα στο αμαξι να εχω καβατζα 1-2 αλλα χαλανε απτη ζεστη ειδικα το καλοκαιρι, οποτε φροντιζω να μην υπαρξει κρισιμη στιγμη αν δεν εχω πουθενα ευκαιρα, η αν υπαρξει κρισιμη στιγμη φροντιζω να εχω προμηθευτει απο κανενα περιπτερο τριγυρω, αλλιως δεν.

Δημοσ.

και εγώ στην αρχή θεωρούσα πως είναι "δική σας" δουλειά να κουβαλάτε για διάφορους λόγους αλλά τελικά κατέληξα πως αυτό δεν ισχύει και όσο να'ναι είναι κοινή ευθύνη.

τώρα αν τύχει κάτι και δεν υπάρχει εκείνη την στιγμή υπάρχουν και εναλλακτικές αλλά πάνω στην "κάψα" θα μου πείτε ποιος τρέχει/το αφήνει; η μεγαλύτερη μαλακία είναι να γίνεται χωρίς και αυτό κυρίως από ημιμάθεια...

ον-τοπικ τώρα :P

μαζί μου κουβαλάω πάντα πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά σπιτιού, και αμαξιού αν πάρω αμάξι.

αν πάρω το τσαντάκι μου θα έχει μέσα χαρτομάντιλα, ντεπόν, μαντιλάκια με οινόπνευμα, μικρά χαρτιά και στυλό (για πιθανή σημείωση (λες και δεν έχουμε κινητά χαχα)). Με το πορτοφόλι εννοούνται ταυτότητες, λεφτά, κάρτες, πάσο κτλ...

Δημοσ.

Πάντα:

• Κλειδιά για το σπίτι.
  • Κινητό.
  • Κομπολόϊ (το έχω χάσει... :( ).

Ορισμένες φορές:

• Κλειδιά για Μηχανή/Αμάξι.
  • Δίπλωμα Οδήγησης.
  • Λεφτά.
  • Τσάντα με τα απαραίτητα για σχολή (Τετράδιο σημειώσεων, στυλό, USB φλασάκι).

Πιο σπάνια (αν βρίσκομαι σε περιοχές της Αθήνας):

• Διαβατήριο.
  • Πάσο.

Δημοσ.

Bεβαια απτην αλλη εχω πεσει σε περιπτωση που ειδε τα προφυλακτικα πριν την κρισιμη στιγμη και το πηρε πανω της και μου εκανε την ντιβα μετα σε στυλ "μπα μπα απο που κι ως που κουβαλας προφυλακτικα επειδη πηγαμε για 1 ποτο κλπ".

Προσωπικα δεν κουβαλαω ποτε προφυλακτικα μαζι μου. Θα θελα στο αμαξι να εχω καβατζα 1-2 αλλα χαλανε απτη ζεστη ειδικα το καλοκαιρι, οποτε φροντιζω να μην υπαρξει κρισιμη στιγμη αν δεν εχω πουθενα ευκαιρα, η αν υπαρξει κρισιμη στιγμη φροντιζω να εχω προμηθευτει απο κανενα περιπτερο τριγυρω, αλλιως δεν.

αυτο ειναι το σημειο που θιγω, οταν ο ανθρωπος δεν εχει προφυλακτικα δεν επιδιωκει σεξ, ειναι ανευθυνο.

Δημοσ.

[...]

Θα ήθελα χαρακτηρισμό για αυτό το άτομο. Προσοχή στην αρχική φωτό με την μόντα που έχει κάνει.

"Ζώνη" από σκοινί στο οποίο κρέμονται μαχαίρια, φακοί, σκοινιά, σετ πρώτων βοηθειών κτλ. και το οποίο φοράει ακόμα

και όταν κάνει μπάνιο σπίτι του. Κρίμα που σβήσανε τις περισσότερες απαντήσεις οι mods, το τι γέλιο είχε πέσει δεν λέγεται.

http://edcforums.com/showthread.php/84340-My-crazy-EDC

[...]

Υπάρχει περίπτωση να μην τρολάρει;

Δημοσ.

αυτο ειναι το σημειο που θιγω, οταν ο ανθρωπος δεν εχει προφυλακτικα δεν επιδιωκει σεξ, ειναι ανευθυνο.

Γέλασα.

Δημοσ.

μπορω να πω με σιγουρια

οτι το βαλιτσακι το SB ειναι must αξεσουαρ

για τους περισσοτερους σε τουτο εδω το τοπικ

:shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...