salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Έχω δύο λέξεις για σένα. "Γκόμενες με τσάντες" Τρεις ήταν τελικά.
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Λαηκ α μπος Α ρε salli, τελικά ξέρεις τι θέλουν τα ρσενικά
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Νταξ this looks Shopped. I can tell γιατι αυτή είναι έξω από την κουζίνα, γιατι κανεις δε θα εμπιστευόταν 6 κασόνια μπυρα σε γυναίκα and from seeing quite a few shops in my time.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Έχω δύο λέξεις για σένα. "Γκόμενες με τσάντες" Τρεις ήταν τελικά. Μ'αρεσεις...
Marria Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 To καλοκαιρι εχω αυτα τα τσαντακια μεσης, βαριεμαι να κουβαλαω τσαντες και δεν παιρνω πολλα πραγματα. Το χειμωνα στη τσαντα βαζω : - Kινητο - Πορτοφολι - Κλειδια - Χαρτομαντηλα - Tσιγαρα (Καπνος, χαρτακια, φιλτρακια) Αυτα για να λετε οτι οι γυναικες κουβαλανε πολλα πραγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Στις τσέπες μόνο το κινητό. Γενικότερα, κουβαλάω ένα τσαντάκι που έχει πάντα μέσα: -Πορτοφόλι -Κλειδιά -iPod Touch -Άδεια πεντάγραμμα και χαρτιά -Μολύβι, γόμα, ξύστρα, στιλό Τελευταία έχει μέσα και μια ομπρέλα (από εκείνες τις μικρές).
shodan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μαζί μου πάντα το πορτοφόλι στη μια τσέπη το οποίο έχει χρήματα, κάρτες κλπ και στην άλλη 3 flash drives (16, 8 & 2 gb), κινητό και τα κλειδιά με ένα πολυεργαλείο swiss+tech σε σχήμα κλειδιού.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Στη μια τσεπη το κινητο, στην αλλη κανα 20ευρω και κλειδια. Αν καμια μερα με πιανει η αλλεργια και κανα πακετο χαρτομαντηλα και τελος. A και γυαλια ηλιου που η θα τα φοραω η θα τα εχω πανω στο κεφαλι αν δε θα χρειαζομαι, πχ οταν νυχτωνει. Εκτος αν ευκαιρησω να τα αφησω σε κανενα αμαξι προηγουμενως. Οταν τυχαινει να βγω με κοπελες περιπου 2 κεφαλια κοντυτερες μου με μια τσαντα ΝΑ με το συμπαθειο, κι εγω να μην εχω τιποτα νιωθω λιγο αβολα.Το 1 μετρο και 1 μιλκο κουβαλαει ενα σωρο "απαραιτητα" πραγματα και ο μαντραχαλος τιποτα. Μετα συνηδητοποιω για νιοστη φορα οτι για τη γυναικα η τσαντα σημαινει οτι και για τον αντρα η BMW/porsche κλπ και δεν το παιδευω αλλο σαν σκεψη
freedubus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ο μαντράχαλος καμπόης δε χρειάζεται τίποτα παρά το ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ ΚΟΛΤ του. Ούτε καν τσέπες.
we_will_rise Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 πορτοφόλι πασοθήκη (πάσο, ταυτότητα -gr & swe-, δίπλωμα) γυαλιά (αν δεν είναι πάνω μου) κινητό κλειδιά σε banana που κρεμιέται απ'τον ώμο
skipperas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αριστερή τσέπη - μόνο λεφτά δεξιά - τίποτα πίσω δεξιά - πάντα ταυτότητα-πάσο-εισητήρια-λάρτα αναλήψεων πίσω αριστερή - τίποτα στο χέρι - κινητό + κλειδιά αυτοκινήτου (τα κλειδιά σπιτιού είναι στο αμάξι) έχω κόλλημα και δεν μαρέσει οι τσέπες να ναι φουσκωμένες με πολλά
otherside88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αριστερή τσέπη - μόνο λεφτά δεξιά - τίποτα πίσω δεξιά - πάντα ταυτότητα-πάσο-εισητήρια-λάρτα αναλήψεων πίσω αριστερή - τίποτα στο χέρι - κινητό + κλειδιά αυτοκινήτου (τα κλειδιά σπιτιού είναι στο αμάξι) έχω κόλλημα και δεν μαρέσει οι τσέπες να ναι φουσκωμένες με πολλά και γι'αυτο τον λογο ειπες να φορτωνεις μονο την πισω δεξια τσεπη ε!??!? :P
andreapaog328 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 πορτοφολι:λεφτά,πασο,ταυτοτητα,διπλωμα. κλειδιά σπιτιου-αυτοκινητου, κινητο, φλασάκι. γυαλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα