Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Φιλε κανεις μεγαλο λαθος.Κατευθειαν στο δινει χωρις να παρακαλεσεις και χωρις καμια απολυτως συνταγη. Προσεχε μη σε πιασει κοτσο καμια και σου πει κατι τετοιο και μετα διαβαζεις ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ. Τι να σου πω. Οταν χρειάστηκε μετά από σπάσιμο, στο πρώτο φαρμακείο δε μας έδωσαν γι αυτό το λόγο. Στο δεύτερο μου έκανε ξανά τον πρόλογο αλλά μου έδωσε. Και το κουτάκι έλεγε οτι χορηγειται με ιατρικη συνταγη. Αν έχεις άλλη άποψη τεκμηριωμένη και όχι του στυλ οτι θα με πιάσει κότσο για να την παντρευτώ θα χαρώ να την ακούσω.
Arcanaloth Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δεξιά τσέπη : καπνό χαρτάκια φιλτράκια αναπτήρα (πάντα καβατζαρίσματος) αριστερή τσέπη : κινητό αριστερή κωλότσεπη: λεφτά δεξιά κωλότσεπη : κλειδί μηχανής ή σκούτερ μπουφάν μηχανής δεξιά τσέπη: κλειδιά σπιτιού, κλειδιά γραφείου, μπλιμπλικι για τη γκαραζόπορτα του γραφείου διαγώνια τσάντα Thule (πάντα την έχω πάνω μου) http://www.ebags.com/product/thule/crossover-19-liter-sling-pack/147474?productid=10010419 κεντρική θήκη: CD με live cd κυρίως, για οποιαδήποτε χρήση usb σκληρός με προγράμματα 4 usb stick: 1 αρχεία 3 διαφορετικές εκδόσεις windows 7 setup 3 κατσαβίδια μπισκότα!!! καλώδια ρεύματος δικτύου usb mouse μνήμες ddr1 και ddr2 μπλοκάκι εργασιών (της εταιρίας) στυλό marlboro καραβίσια για τράκες που δεν μπορώ να αποφύγω λόγω δημόσιων σχέσεων μεσαία θήκη κλειδιά: μηχανής ή σκούτερ (ανάλογα πιο έχω στην τσέπη) σπιτιού του αδερφού μου σπιτιού του πατέρα μου γκαράζ της κολλητής μου (πάνε εναλλάξ μηχανή σκούτερ εκεί) 2 για κλειδαριές από τα μηχανάκια φακός δερμάτινο παπαράκι για δίπλωμα, ταυτότητα, άδειες μηχανών, κάρτες μικρή μπροστινή θήκη εταιρικό κινητό Δικός μας είσαι εσύ. Όταν θέλεις να αναβαθμίσεις την τσάντα σου, τσέκαρε αυτήν εδώ.
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 κινητό, Usb ραδιοόφωνο mp3 player, μπλοκάκι, στυλό (το δικό μου Ipad), κλειδιά, αποδείξεις από μαγαζιά που τυχόν ψώνισα, πορτοφόλι και θέλω και ένα πολυεργαλείο. Και χαρτομάντηλα όταν είμαι κρυωμένος, otrivin αποσυμφωρητικό και λιζοπαίνες . Μιλάμε για φόρτωμα Μήπως μπορεί να προτείνει κανείς μια τσάντα για μηχανικό που να χωράει τους φακέλους με λάστιχο? Περιμένω απόψεις κομψές και που ιντριγκάρουν το γυναικείο πληθυσμό. Αν δουλεύετε στην πολεοδομία, η γνώμη σας μετράει ιδιαιτέρως.
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κλειδιά, κινητό, φράγκα και μερικά ...χνούδια Εννοείται ότι τα λεφτά μου είναι πάντα έτσι:
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μήπως μπορεί να προτείνει κανείς μια τσάντα για μηχανικό που να χωράει τους φακέλους με λάστιχο? Περιμένω απόψεις κομψές και που ιντριγκάρουν το γυναικείο πληθυσμό. Αν δουλεύετε στην πολεοδομία, η γνώμη σας μετράει ιδιαιτέρως. οτιδηποτε δειχνει ακριβο
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ξηλώσου για mont blanc. Και 4S και burbbery scarf. Θα τις μουσκέψεις όλες τις ΔΑΠιτισες λέμε
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ρε είπαμε , το επάγγελμα περνάει κρίση. Πως θα πάρω την Mont blanc? Πλάκα με κάνεις?
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παρατηρώ πως αρκετοί δεν κουβαλάτε χαρτομάντιλα. Γιατί; Την ίδια απορία έχω όταν βλέπω άτομα να κάνουν τράκα χαρτομάντιλα, -όχι μια στις τόσες, αλλά συνέχεια- ειδικά όταν αυτό γίνεται σε χώρο όπου βρίσκονται για πολλές ώρες. Γιατί;
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ρε είπαμε , το επάγγελμα περνάει κρίση. Πως θα πάρω την Mont blanc? Πλάκα με κάνεις? αμα ειναι πηγαινε στο bazaar της ffg και παρω μια απο τις ακριβες ck
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Slipknot στη δουλεια χειμωνα με τα μπουκωματα εσκαγα με πακετο ορθογωνιο μεγαλο απο το σουπερμαρκετ Caution πείσε μας οτι κυκλοφορείς με κατοστάευρα και μοιάζουν έτσι
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 EE κατοστάευρα σπανίως, 20-50 συνήθως... αλλά έχω δώσει 500ευρώ σε super market, once. Αγόρασα μίσος.
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 EE κατοστάευρα σπανίως, 20-50 συνήθως... αλλά έχω δώσει 500ευρώ σε super market, once. Αγόρασα μίσος. καλα εγω εχω δωσει 550...(πηραμε πλυντηριο απο το καρφουρ :mrgreen: )
Liverpool89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω κουβαλαω πορτοφολι, πολυτεκνο/φοιτητικο πασο, ταυτοτητα καποτε καρτα σιτησης. Καρτα ΑΤΜ,αυτα τα εχω ολα μαζι .. Κλειδια σπιτιου, τα κινητ μου 2 αν και μονο τ ενα με νοιαζει αν εχω παντα μαζι μου, usb οποτε θυμηθω. Τα λεφτα που κουβαλαω μαζι μου ειναι καπου 20ευρω + της καρτας. Με νευριαζει που πρεπει να εχω ολες της τσεπες μου σχεδον γεματες ειδικα οταν βγινω βολτα το βραδυ..
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Με νευριαζει που πρεπει να εχω ολες της τσεπες μου σχεδον γεματες ειδικα οταν βγινω βολτα το βραδυ.. Έχω δύο λέξεις για σένα. "Γκόμενες με τσάντες" Τρεις ήταν τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα