scullyist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Πορτοφόλι, κλειδιά, τσιγάρα, touch, usbflash κι αν θυμηθώ, κινητό.
palawiaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη δεν τις δίνεις τα τσιγάρα σου αλλά της εμπιστεύεσαι το πορτοφόλι σου; Σιριουσλι; Εγώ είμαι πιο επικύνδυνος με το πορτοφόλι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Επειδή δε μπορώ να έχω την τσάντα μου μαζί μου στη δουλειά, έχω καταργήσει το πορτοφόλι και ό,τι χρήματα έχω τα κρατώ σε τσέπη. Στην τσάντα έχω σίγουρα άδεια οδήγησης, cash/credit card, χαρτομάντηλα, κακάο για τα χείλη, χάπι παυσίπονο, σερβιέτα/ταμπόν, μικρή χάρτινη λίμα, κλειδιά με φακουδάκι στο μπρελόκ και ένα φλασάκι. Το κινητό πάντα στο χέρι γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να τ΄ακούσω ποτέ. Στο αυτοκίνητο ομπρέλα/ αδιάβροχο, αθλητικά παπούτσια + καλτσάκια, κάποια χρήματα και φωτοτυπία της άδειας οδήγησης.
andaluz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πράγματι παίζουν και άλλες παράμετροι ρόλο, όπως ποιά ώρα της ημέρας, εποχή κλπ. Αλλά τις περισσότερες ώρες της ημέρας που θα είμαι έξω, έχω: κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι, αναπτήρα, καπνό, ρούχα χορού και τα αντίστοιχα παπούτσια (τις περισσότερες φορές τις πουέντ μου για το κλασσικό), χτενάκι, άπειρα λαστιχάκια και τσιμπηδάκια, κάποια φάρμακα με τη σειρά που τα παίρνω, κάποια βιβλία αν πάω κατευθείαν στη δουλειά, κάποια άλλα βιβλία αν πριν ή μετά έχω μάθημα στη σχολή, ένα μικρό σουγιαδάκι, ενυδατική χεριών τώρα το χειμώμα, υγρά μαντηλάκια, αντισηπτικό χεριών, mp3, usb φλασάκι.. μόνο τα απαραίτητα, τίποτα έξτρα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2011 από andaluz
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Νταμπα, δεν δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού, το οποίο και εχει και δεν εχει νοημα. Εχει για να μην τα κανουν καραμέλες. Δεν έχει γιατί σκοπός είναι να παρθεί το χάπι μέσα σε λίγες ώρες, και το ατύχημα συνήθως γίνεται βράδυ. Πρέπει δηλαδή να παρακαλέσεις στην ουσία το φαρμακοποιό για να στο δώσει..
green gordon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Νταμπα, δεν δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού, το οποίο και εχει και δεν εχει νοημα. Εχει για να μην τα κανουν καραμέλες. Δεν έχει γιατί σκοπός είναι να παρθεί το χάπι μέσα σε λίγες ώρες, και το ατύχημα συνήθως γίνεται βράδυ. Πρέπει δηλαδή να παρακαλέσεις στην ουσία το φαρμακοποιό για να στο δώσει.. Φιλε κανεις μεγαλο λαθος.Κατευθειαν στο δινει χωρις να παρακαλεσεις και χωρις καμια απολυτως συνταγη. Προσεχε μη σε πιασει κοτσο καμια και σου πει κατι τετοιο και μετα διαβαζεις ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δεξιά τσέπη : καπνό χαρτάκια φιλτράκια αναπτήρα (πάντα καβατζαρίσματος) αριστερή τσέπη : κινητό αριστερή κωλότσεπη: λεφτά δεξιά κωλότσεπη : κλειδί μηχανής ή σκούτερ μπουφάν μηχανής δεξιά τσέπη: κλειδιά σπιτιού, κλειδιά γραφείου, μπλιμπλικι για τη γκαραζόπορτα του γραφείου διαγώνια τσάντα Thule (πάντα την έχω πάνω μου) http://www.ebags.com/product/thule/crossover-19-liter-sling-pack/147474?productid=10010419 κεντρική θήκη: CD με live cd κυρίως, για οποιαδήποτε χρήση usb σκληρός με προγράμματα 4 usb stick: 1 αρχεία 3 διαφορετικές εκδόσεις windows 7 setup 3 κατσαβίδια μπισκότα!!! καλώδια ρεύματος δικτύου usb mouse μνήμες ddr1 και ddr2 μπλοκάκι εργασιών (της εταιρίας) στυλό marlboro καραβίσια για τράκες που δεν μπορώ να αποφύγω λόγω δημόσιων σχέσεων μεσαία θήκη κλειδιά: μηχανής ή σκούτερ (ανάλογα πιο έχω στην τσέπη) σπιτιού του αδερφού μου σπιτιού του πατέρα μου γκαράζ της κολλητής μου (πάνε εναλλάξ μηχανή σκούτερ εκεί) 2 για κλειδαριές από τα μηχανάκια φακός δερμάτινο παπαράκι για δίπλωμα, ταυτότητα, άδειες μηχανών, κάρτες μικρή μπροστινή θήκη εταιρικό κινητό
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καλά, τι κουβαλάτε όλοι; Και πως μπορεί να χρειαστεί ένας άντρα ένα ντεπόν; ................................ Τσαντάκι δεν παίρνω εκτός αν υπάρχει ειδικός λόγος. Τα στάνταρ είναι κλειδιά και κινητό για την ώρα κυρίως. Αν δεν ήταν αυτό θα απέφευγα να το πάρω για να είμαι και ήσυχος. Μπορεί να πάρω και κανα ευρώ μαζί αλλά όχι συνήθως. Έχω και ένα διπλωμένο χαρτομάντηλο μονίμως στην πίσω τσέπη του τζιν μπας και χρειαστεί, και μισή οδοντογλυφίδα. Ίσως και μια τσίχλα σε μεγάλα κέφια. Όλα αυτά πάντα στις συγκεκριμένες τσέπες και ποτέ αλλού. Πρέπει δηλαδή να παρακαλέσεις στην ουσία το φαρμακοποιό για να στο δώσει.. Άμα γίνει η στραβή μπαίνεις στο φαρμακείο με αντίσκηνο και τον παρακαλάς να σου δώσει ένα γρήγορα και τα λεφτά θα του τα φέρεις αργότερα
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καλά, τι κουβαλάτε όλοι; Και πως μπορεί να χρειαστεί ένας άντρα ένα ντεπόν; ................................ ναι εχεις δικιο οι αντρες για τον πονοκεφαλο πινουν μονο panadol το depon ειναι gay
Sellers Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 το depon ειναι gay Το αναβράζον να δεις. ΒρΩμ0πουστ@ς κανονικός.
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ρε' συ σέλλερζ, μου λες ποιο είναι αυτό που πόσταρες;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 απλα να σημειωσω στην ευα οτι το cartoon με το αγορακι που κραταει την τσαντα με τα αρχικα SB ειναι ο sportbilly μαλλον δε το προλαβατε οι νεοτεροι και δε καταλαβαινετε το χιουμορ. ηταν ενα περιβοητο παιδακι που εμπλεκε σε διαφορες περιπετειες και ειχε σαν οπλο μονο μια μαγικη τσαντουλα που απο μεσα εβγαζε οτι ηθελε....χωρις να περιοριζεται απο το μεγεθος της τσαντουλας. μεχρι και αμαξια εβγαζε Ρε' συ σέλλερζ, μου λες ποιο είναι αυτό που πόσταρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα