Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα να σημειωσω στην ευα οτι το cartoon με το αγορακι που κραταει την τσαντα με τα αρχικα SB ειναι ο sportbilly μαλλον δε το προλαβατε οι νεοτεροι και δε καταλαβαινετε το χιουμορ. ηταν ενα περιβοητο παιδακι που εμπλεκε σε διαφορες περιπετειες και ειχε σαν οπλο μονο μια μαγικη τσαντουλα που απο μεσα εβγαζε οτι ηθελε....χωρις να περιοριζεται απο το μεγεθος της τσαντουλας. μεχρι και αμαξια εβγαζε :mrgreen:

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω στην τσαντα μου κουβαλαω:

- κινητο

- πορτοφολι με λεφτα (αν υπαρχουν! :P), ταυτοτητα, πασο, τις καρτες των γιατρων μου, την καρτα της βιβλιοθηκης, εισητηρια που εχουν ξεμεινει απο ταξιδακια :-), την καρτα πολιτικου αναπηρου και την καρτα διαβητικων

- κλειδια

- ακουστικα

- τις ινσουλινες μου

- τον μετρητη του ζαχαρου μου

- χαρτομαντιλα

- υγρα πανακια

- σερβιετες

- λιποζαν

- καπνο, φιλτρακια, χαρτακια κ αναπτηρα

- καραμελιτσες για περιπτωση υπογλυκαιμιας

- καντερελ

..... αυτα νομιζω.... ααα!!! κ αν βρεχει, ομπρελα :-D :-D

Δημοσ.

σε επικαιρο adaptation είναι το τσαντάκι της hermione με το extension charm

τελικα εχω καιρο να παω στα hondos με γυναικεια παρεα. απαραδεκτο να μη ξερω για τι ακριβως μιλας... :mrgreen:

Δημοσ.

τελικα εχω καιρο να παω στα hondos με γυναικεια παρεα. απαραδεκτο να μη ξερω για τι ακριβως μιλας... :mrgreen:

too old for harry potter....

Δημοσ.

Μόνο τα τσιγάρα και φωτιά.

Αν χρειαστώ κάτι άλλο τα κουβαλάει η γυναίκα μου.Ολόκληρη "βαλίτσα" κουβαλάνε οι γυναίκες αν βγουν.Να μην πάει χαμένη.....

Τα τσιγάρα δεν της τα δίνω γιατί θα με πρήξει για να μου δώσει.

Αν βγω χωρίς γυναίκα παίρνω μόνο λεφτά και τσιγάρα και κλειδιά

Αν έχεις λεφτά μαζί σου βρίσκεις και ότι θα χρειαστείς αν χρειαστείς.

Δημοσ.

Αν χρειαστώ κάτι άλλο τα κουβαλάει η γυναίκα μου.Ολόκληρη "βαλίτσα" κουβαλάνε οι γυναίκες αν βγουν.Να μην πάει χαμένη.....

Αν βγω χωρίς γυναίκα παίρνω μόνο λεφτά και τσιγάρα.

Πόσο συμφωνώ. Εκτός από το τσιγάρο που τόχω κόψει κάνω ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Αν βγω χωρίς γυναίκα παίρνω μόνο λεφτά και τσιγάρα και κλειδιά

Δηλαδη δεν τις δίνεις τα τσιγάρα σου αλλά της εμπιστεύεσαι το πορτοφόλι σου; Σιριουσλι;

Δημοσ.

απλα να σημειωσω στην ευα οτι το cartoon με το αγορακι που κραταει την τσαντα με τα αρχικα SB ειναι ο sportbilly μαλλον δε το προλαβατε οι νεοτεροι και δε καταλαβαινετε το χιουμορ. ηταν ενα περιβοητο παιδακι που εμπλεκε σε διαφορες περιπετειες και ειχε σαν οπλο μονο μια μαγικη τσαντουλα που απο μεσα εβγαζε οτι ηθελε....χωρις να περιοριζεται απο το μεγεθος της τσαντουλας. μεχρι και αμαξια εβγαζε :mrgreen:

ααα οκ! :-D

Δημοσ.

...

Μεταλλικό κουτάκι που περιέχει 3 χάπια (Depon, Panadol κτλ.)

...

έγραψες ολόκληρο κατεβατό και τεμπέλιασες να γράψεις ποιό είναι το 3ο χάπι μωρέ; Και με τρώει η περιέργεια.

Δημοσ.

Μόνο ένα πράμα κουβαλώ στο πουγκί μου και αυτό είναι όπλο.Ναι,το όπλο κατά των δαιμόνων και των κακών.Αυτό είναι το κομποσχόινι.Καμμιά φορά και κανένα αγιασμό.

Δημοσ.

έγραψες ολόκληρο κατεβατό και τεμπέλιασες να γράψεις ποιό είναι το 3ο χάπι μωρέ; Και με τρώει η περιέργεια.

3 Depon έχει, εννοούσα 3 παυσίπονα.

Με τα Depon απλά βολεύει το σχήμα τους, χωράνε ακριβώς μέσα

στον κύλινδρο. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...