μαφαλντα Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μαχαίρι γιατί φοβάμαι. Και για να καθαρίζω κανά μήλο κανά χλάδι. Eσυ είσαι θεριό,τι το θες το μαχαίρι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 αυτο δεν ειναι σακιδιο πλατης αυτο ειναι το τσαντακι του sport billy!!! Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να χώσω και το αυτοκίνητό μου μέσα, για παν ενδεχόμενο, αλλά μετά φοβήθηκα τα μονά-ζυγά: τις ζυγές ημέρες μπορώ να το έχω στην τσάντα μου ή θα με γράψουν;
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Eσυ είσαι θεριό,τι το θες το μαχαίρι. Είπα, για να καθαρίζω καναμήλο καναχλάδι κανά γιαρμά. Φοβάμαι οτι θα μου κάτσει στο λαιμό η φλούδα.
μαφαλντα Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μαχαίρι γιατί φοβάμαι. Και για να καθαρίζω κανά μήλο κανά χλάδι. Εε;
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κανείς σας δεν κουβαλά usb flash; -Πορτοφόλι (κάρτες κ.τ.λ.). -Λίγα χρήματα (σίγουρα μερικά σε κέρματα). -Usb flash. -Κλειδιά. -Όποτε θυμάμαι κινητό με ακουστικά. Όταν είναι να λείψω πολύ από το σπίτι έχω μία τσάντα με ένα σωρό μπιχλιμπίδια (μόνο ο παλμογράφος μου δεν χωράει ).
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Σε τσεπη μονο το κινητο μου και καποια ψιλα (οσο κι αν απεχθανομαι το δευτερο). Σε τσαντακι εχω: Πορτοφολι Κλειδια Δερματινη θηκη με τα εγγραφα του αυτοκινητου Depon Τσιγαρα Αναπτηρα Στυλο Διαφορα χαρτακια-που-δεν-εχω-αξιωθει-να-πεταξω/κατηγοριοποιησω Usb φλασακι Τσιχλες Χαρτομαντηλα.
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στην τσέπη: - χρήματα - αναπτήρας Στο τσαντάκι μέσης: - κανένα extra κέρμα - κάρτες ATM - 1-2 κινητά & ακουστικά & φορτιστή - καπνό/φιλτράκια/χαρτάκια & extra αναπτήρας - γυαλιά ηλίου ή οράσεως (αναλόγως τι φοράω) - δίπλωμα οδήγησης/ταυτότητα - μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών & κανα εισιτήριο - 2 μπρελόκ με κλειδιά - 2 κάρτες εισόδου - 2 usb flash - 2 στυλό - χαρτομάντηλα/depon/strepsils (κυρίως τον χειμώνα)
ravend Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παντού με ένα eastpack που το έχω απο το γυμνάσιο (χωρίς μπλάνκο κ λοιπές χαζομάρες) -80% το macbook pro με τον φορτιστη (εκτός αν βγώ σε επίφοβη περιοχή) -usb miniµ -κινητο -ταυτότητα -κανα 20ευρω (ποτέ παραπάνω) -καρτες ατμ & authenticator τράπεζα για το ebank -στυλό -χαρτομάντιλα -πανάκι για τα γυαλιά -παναντολ -καπνο-χαρτια-φιλτρα-αναπτηρες -πένες απτο μπάσο που όλο λέω θα βγάλω -ίσως κάποιο ποστιτ χαρτί -κλειδιά σπιτιού -την άδεια κατοχής κ χρήσης μαχαιριών λόγω δουλειάς για να μη τη ξεχνάω αν τυχόν έχω μαζί μου κανένα εργαλείο -την κάρτα που δηλώνει έλλειψη ενζύμου (must παντού) κατά μέσο όρο αυτά,στις τσέπες ποτέ τίποτα γιατί με εκνευρίζει.
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εε; Και για να ψειρίζω όλους τους παραπάνω.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παντού με ένα eastpack που το έχω απο το γυμνάσιο (χωρίς μπλάνκο κ λοιπές χαζομάρες) -την άδεια κατοχής κ χρήσης μαχαιριών λόγω δουλειάς για να μη τη ξεχνάω αν τυχόν έχω μαζί μου κανένα εργαλείο wtf? εγω στις τσεπες του μπουφαν της μηχανης το χειμωνα κλειδια μηχανης/4 σπιτιων ,πορτοφολί(του σπορτ μπιλλυ εχει μεσα τα παντα φωτο/πενες/αποδειξεις/καρτες/εισιτηρια εκτος απο λεφτα), αδεια ,διπλωμα ,2 κινητα, χαρτομαντηλα, προφυλακτικα. το καλοκαιρι ολα αυτα πανε στο τσαντακι (πλεον κυριλε, γιατι ηταν δωρο, το προηγουμενο ηταν 1.5 € απο τζαμπο) με αλλες 10 μικρομαλακιες (δισκο, καθε λογης usb, εισιτηρια ΟΣΕ και ΚΤΕΛ , φορτιστες, αποσμητικο, ψαλιδακι, στυλο οι οποίες το χειμώνα είναι στην τσαντα του λαπιτοπιου. μονιμα στο λαπτοπ:ενα cat5, 2-3 usb wifi, κανα cd windows ,μπαταριες
ravend Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μάγειρας γαρ,είχα βρεί τον μπελά μου μια φορά σε έλεγχο ελ.ας που δεν την είχα μαζί,άντε να αποδείξεις οτι δεν κουβαλάς τόσα μαχαίρια για άλλο σκοπό.
RottenLungs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καλα όλοι σας κουβαλάτε τσαντάκι;;;; Δεν ξέρω τα βρίσκω απίστευτα εκνευριστικά, άσε που εύκολα μπορούν να σε βγάλουν ασφαλίτη, άμα κουβαλάς πάντα τσαντάκι (ξέρεις για το όπλο) Αρστερή τσέπη : Craven, φιλτράκια, χαρτάκια, Zippo μάυρος Δεξιά τσέπη :Κινητό Εσωτερική τσέπη : Κλειδιά (αυτοκινήτου, σπιτιού) Αριστερή κωλότσεπη: Δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου Δεξιά κωλότσεπη : Πορτοφόλι με λεφτά, ταυτότητα, πάσο. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, χαρτομάντηλα (συνήθως δεξιά τσέπη) Υ.Γ. Τα έχω ΠΑΝΤΑ στις ίδιες θέσεις τα πράγματα ώστε να είμαι πάντα σίγουρος οτι δεν έχω ξεχάσει τπτ. Υ.Γ.2. Άμα γίνει καμια κατασροφή, όπ0ως λέει ο topic starter δεν νομίζω με depon και σουγιαδάκι να επιβιώσω απαο τα ζόμπι ή απο σεισμό 100 ρ'ίχτερ ή απο οτιδήποτε τέλοσπάντων.
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ενδιαφέρον Μόνιμα έχω ένα τσαντάκι με τα παρακάτω: -Πορτοφόλι με €€ κάρτες δίπλωματα κτλ μέσα -Κλειδιά σπιτιού/μαγαζιού/αυτοκινήτου/μηχανής -Iphone μαζί με το καλώδιο φόρτισης (tethered jb γαρ) -Στυλό -Ταυτότητα -2 πανομοιότυπα verbatim flash των 8gb. Ένα με documents/pics κτλ που μπορεί να χρειαστώ και ένα με σειρές/ταινίες/μουσική. -Οτιδήποτε χρειάζομαι απο αποδείξεις/χαρτιά κτλ για τα daily tasks -2-3 μικρές φωτογραφίες just in case. -Την oyster μου με το ΙΚΕΑ cover για να μου θυμίζει οτι πρέπει αργά η γρήγορα να σηκωθώ να φύγω. -Ακουστικά μόνο υπο προυποθέσεις γιατί όλοι ξέρουμε τι απογίνονται τα χύμα ακουστικά μέσα σε μια τσάντα. Αυτά.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κουβαλατε αρκετα πραγματα παντωσ, εγβ παραειμαι λιτοσ.. Πάντα κουβαλαω όσα λιγότερα μπορω.. Κλειδιά που τα προσαρμοζω οπότε πάω στο πατρικό ή μένω θεσσαλονικη ενώ τα κλειδιά του αυτοκινήτου τα έχω σε άλλο μπρελοκ κ τα παίρνω μαζί μόνο οπότε πάω κάπου με το αμάξι αλλα 9/10 κινουμαι με τα πόδια οπότε μένουν σπίτι.. Κινητο αν δεν το ξεχάσω κ λίγα ευρω.
iparou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 3 πράγματα : Λεφτά-κλειδιά-κινητό. Και επαναλαμβάνω δυνατά το τρίπτυχο κάθε φορά που φεύγω από κάπου, για να σιγουρευτώ ότι δεν θα ξεχάσω πίσω μου κάτι από αυτά... "Λεφτά-κλειδιά-κινητό, Λεφτά-κλειδιά-κινητό, Λεφτά-κλειδιά-κινητό..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα