Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπνό, Χαρτάκια, Φιλτράκια (όλα τα προηγούμενα αριστερή τσέπη), Πορτοφόλι, Κλειδιά σπιτιού, (όλα τα προηγούμενα δεξιά τσέπη), Κινητό, Κλειδιά αμαξιού (αυτά τα 2 στο χέρι πάντα)

Έτσι και ξεχάσω κάτι σπίτι και το πάρω χαμπάρι αργά, θα νιώθω όλη την μέρα ότι τα πάντα πάνε σκατά, και άντε καπνό κλπ μπορώ να πάρω νέα από το περίπτερο, τα άλλα αν τα ξεχάσω έχω πρόβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσείς που λέτε για την Ερμού, για ελάτε και μία βόλτα από Χαλκίδα, Αβάντων.  :)

Να μην αναφέρω και το γεγονός ότι κάθε τετράγωνο και "Αγορά χρυσού".

Δημοσ.

Με τα σουγιαδάκια τι παίζει από άποψη νομοθεσίας; Είχα κάποτε ένα leatherman(freestyle) όπως ο OP, με λιγότερα γκατζετάκια αλλά ελαφρώς μεγαλύτερο.

Δημοσ.

<p>Με τα σουγιαδάκια τι παίζει από άποψη νομοθεσίας; Είχα κάποτε ένα leatherman(freestyle) όπως ο OP, με λιγότερα γκατζετάκια αλλά ελαφρώς μεγαλύτερο.</p>

Η νομοθεσία προβλέπει το όριο των 8 εκατοστών για την λεπίδα. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Δημοσ.

κινητό, πορτοφόλι με πάσο, λεφτά, debit card, δίπλωμα και ταυτότητα, καπνό, χαρτάκια, φιλτράκια και αναπτήρα

ανάλογα και κλειδιά μηχανής, γκαράζ, σπιτιού

οι περισσότεροι μου θυμίζετε αυτό http://gizmodo.com/5926598/the-amazing-contents-of-steve-wozniaks-travel-backpack

Δημοσ.

Η νομοθεσία προβλέπει το όριο των 8 εκατοστών για την λεπίδα. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

Αυτό με τα 8, 10 ή 12 εκατοστά δεν ισχύει, είναι αστικός μύθος που αναπαράγεται.

Η νομοθεσία απαγορεύει γενικά και αορίστως την "οπλοκατοχή". Είναι στην ευχέρεια του αστυνομικού που θα σε ελέγξει

το τι θα θεωρήσει όπλο και τι όχι και αν θα θεωρηθείς παράνομος.

Αν πας να μπεις στο γήπεδο με τον Ελβετικό σουγιά, παίζει να το θεωρήσουν όπλο. Αν το 'χεις μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και πέσεις σε έλεγχο, παίζει όχι. Είναι πως θα σε κόψει ο αστυνομικός, σε τι μέρος είσαι, κτλ.

Τώρα αν κουβαλάς κανά μαχαίρι επιβίωσης μαζί, δεν έχεις δικαιολογίες, θεωρείται αυτομάτως οπλοκατοχή και όχι "εργαλείο".

Δημοσ.

Γενικά παιδιά μην κουβαλάτε μαζί σας ότι μπορεί να θεωρεί όπλο (κυρίως μαχαίρια δηλαδή).

Αν πέσετε σε μπάτσο που έχει αιμορροΐδες στο εγκέφαλο, η ζωή σας ίσως πάρει την κάτω βόλτα απ'το πουθενά.

Δημοσ.

Κινητό, λεφτά, κλειδιά σπιτιού και από έγγραφα που έχω πάντα μαζί μου είναι η ταυτότητα, το πάσο, η χρεωστική, το δίπλωμα και το βιβλιάριο σπουδών.

Δημοσ.

με την φτώχεια που έχει  πέσει  στην χώρα μόνο τα κλειδιά του σπιτιού  και αυτά για πόσο καιρό ακόμα ε  και κανα  ψηλό μας έχει απομείνει   για να κουβαλάμε στις τσέπες

Δημοσ.

Εχουμε τσαντάκι... :D

Αλλά κουβαλάμε... μέσα στο τσαντάκι = Καπνο,χαρτακια,φιλτρακια και αναπτυρα....κλειδιά αυτοκινητου και σπιτιού...κινητό και ακουστικά...ταυτότητα και λεφτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...