sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Με αφορμή αυτό το ποστ, έφτιαξα ένα άλλο που πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον. Αν μπορείτε, ρίξτε μια ματιά. http://www.insomnia.gr/topic/496944-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Με αφορμή αυτό το ποστ, έφτιαξα ένα άλλο που πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον. Αν μπορείτε, ρίξτε μια ματιά. http://www.insomnia.gr/topic/496944-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/ Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ο νόμος ορίζει πως πρέπει να κουβαλάμε ταυτότητα.
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Στην τσέπη μου καθημερινά για δουλειά η ανευ δουλειάς : Κινητό, κλειδιά σπιτιού + χρήματα τιποτα αλλο απολύτως γιατι θέλω να αισθάνομαι free δεν μπορώ με πολλα μπιχλιμπίδια επάνω μου. Τώρα αν χρειαστεί να κουβαλάω παραπάνω πράγματα για την δουλειά την κλασσική μου τσαντούλα eastpack (που με συντροφεύει πολλα χρόνια σε ταξίδια δουλειές μπάλα κτλπ )
sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ο νόμος ορίζει πως πρέπει να κουβαλάμε ταυτότητα. Το γνωρίζω, απλά θέλω να δω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δεν είπα ότι αν δεν έχουμε ταυτότητα μαζί μας δεν πρέπει να μας πάνε μέσα για εξακρίβωση, φυσικά και πρέπει!
veteranos123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω ένα τσαντάκι ώμου και κουβαλάω κινητά, κλειδιά, πορτοφόλι, mp3, χαρτομάντιλα, στυλό, μπλοκάκι σημειώσεων, usb stick, το usb του mp3 και ακουστικά.
stevenosfp1999 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω ένα τσαντάκι ώμου και κουβαλάω κινητά, κλειδιά, πορτοφόλι, mp3, χαρτομάντιλα, στυλό, μπλοκάκι σημειώσεων, usb stick, το usb του mp3 και ακουστικά. Που θα είσαι αύριο θα έρθω να σε κλέψω :Ρ
george_97 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ δεν έχω πάει ποτέ Αθήνα Δεν χάνεις και τίποτα. Απλά κάτι μαστούρια και κάτι πλανόδιους πωλητές. Μόνο η Ερμού αξίζει λίγο λόγω μαγαζιών. 1
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ξέχασα να προσθέσω και χαρτάκια ποστ ιτ και μολύβια απο το ΙΚΕΑ ( κλασσικα ) Sent from my iPhone using Insomnia
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μόνο η Ερμού αξίζει λίγο λόγω μαγαζιών. Ε, όπως και να το κάνεις, τα λουκετιασμένα μαγαζιά δίνουν άλλο κύρος σ' ένα δρόμο... 3
george_97 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ε, όπως και να το κάνεις, τα λουκετιασμένα μαγαζιά δίνουν άλλο κύρος σ' ένα δρόμο... Πριν 1 μήνα που κατέβηκα τελευταία φορά, όλα ανοικτά ήταν.
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πριν 1 μήνα που κατέβηκα τελευταία φορά, όλα ανοικτά ήταν. Τι έγινε;;; Άρχισε η ανάκαμψη; Πλάκα, πλάκα, σπανίως βρίσκομαι κι εγώ στην Ελλάδα (δυο φορές το χρόνο, για δυο εβδομάδες κάθε φορά), αλλά όταν άκουγα αναφορές για μαγαζιά που κλείνουν λόγω κρίσης, ο δρόμος με τα περισσότερα που είχαν βάλει λουκέτο, έλεγαν ότι ήταν η Ερμού.
george_97 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τι έγινε;;; Άρχισε η ανάκαμψη; Πλάκα, πλάκα, σπανίως βρίσκομαι κι εγώ στην Ελλάδα (δυο φορές το χρόνο, για δυο εβδομάδες κάθε φορά), αλλά όταν άκουγα αναφορές για μαγαζιά που κλείνουν λόγω κρίσης, ο δρόμος με τα περισσότερα που είχαν βάλει λουκέτο, έλεγαν ότι ήταν η Ερμού. Θα εννοούσαν τα στενά και τους καθέτους της Ερμού όπου όντως αληθεύει αυτό. Στα μέρη μου (ξέρω, κατσικοχώρι θα το πείτε) έχουν κλείσει τα πάντα. Είμαστε σαν τις ταινίες Western με τον ξερό και μοναχικό θάμνο να κάνει τούμπες στο δάπεδο με την ζέστη πάνω από το κεφάλι μας.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τι έγινε;;; Άρχισε η ανάκαμψη; Πλάκα, πλάκα, σπανίως βρίσκομαι κι εγώ στην Ελλάδα (δυο φορές το χρόνο, για δυο εβδομάδες κάθε φορά), αλλά όταν άκουγα αναφορές για μαγαζιά που κλείνουν λόγω κρίσης, ο δρόμος με τα περισσότερα που είχαν βάλει λουκέτο, έλεγαν ότι ήταν η Ερμού. Ο δρομος με τα περισσοτερα λουκετιασμενα ειναι η Πατησιων απο την αρχη μεχρι το τερμα. Η Ερμου εχει καποια κλειστα, αλλα οχι τοσα. Βεβαια εχω διαπιστωσει πως ανοιγουν καποια και οταν κλεινουν παιρνουν τη θεση τους αλλα. Οπως και να εχει δυστυχως δε βλεπεις σακουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα