Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Πορτοφολι που εχει το διπλωμα και την καρτα αναληψης.. Αν ξεμεινω. Ποτε δεν εχω πολλα λεφτα στο πορτοφολι μου. Κλειδια, κινητο. Τιποτα αλλο. Ταυτοτητα δεν κουβαλαω σχεδον ποτε.
nicoc89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δεν θυμάμαι μπορεί να είχα απαντήσει και παλιάαλλα τώρα , μετά το στρατό , κουβαλάω άλλα πράγματακινητό,πορτοφόλι, εισιτήρια (χτυπημένα και μη) ενα σακούλι craven άδειο που το χρησιμοποιώ για να βάζω μέσα τα καπνά μουαναπτήρες (2) , σπίρτα , συνδετήρες , μολύβι , γόμα , στυλό , ενα μπλοκ να σημειώνω τα σημαντικά γιατί συνήθως είναι βαρετά και τα ξεχνάω , χαρτομάντιλα μηπως και θέλω να χέσω στη φύση ή σε τουαλέτα που δεν έχει χαρτί , σερβιέτες μήπως κοπώ ή χρειαστεί κάποια φίλη να έχω να την φιλέψω και τέλος έχω πάντα μαζι μου ενα game controller ** για να κάνω παιχνίδι με τσι γκόμενες. χου χου! καλό ! α???? 1
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 σερβιέτες μήπως κοπώ The fuck???!! Sorry αλλά στο μνι σου θα κοπείς ξερωγώ; :P 1
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δίκιο έχει, σταματάει η αιμορραγία. Βασικές survival αρχές. Αν θες να επιβιώσεις στη ζούγκλα, πρέπει να γίνεις η ζούγκλα.
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ΟΚ, θ'αρχίσω να κουβαλάω κι εγώ σερβιέτες μαζί μου. Θα επιβιώσω. Θα γίνω Ράμπο. 1
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Οτιδήποτε πέρα από τα κλειδιά και λίγα λεφτά αν χρειαστούν, βαριά βαριά και κινητό, είναι περιττά. Ειδικά το καλοκαίρι φροντίζω τα κλειδιά να είναι μονο της εισόδου και του σπιτιου, κανένα αλλο. 3
bilakos10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δίκιο έχει, σταματάει η αιμορραγία. Βασικές survival αρχές. Αν θες να επιβιώσεις στη ζούγκλα, πρέπει να γίνεις η ζούγκλα. Ναι, θα σωθείς από την αιμορραγία και θα πεθάνεις από ντροπή από το κορόιδεμα που θα φας. 1
Adon1s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Έχω ενα υφαζμάτινο τσαντάκι μέσης ( το πήρα απο την Γούναρη - κλάϊν ) και εχω κινητό , ακουστικά , στυλό , μικρό συρραπτικό , χαρτομάνδηλα , κλειδιά , πορτοφόλι με τα χάρτινα λεφτά , τα κέρματα όλα χυμένα στο μπροστινό τσεπάκι για να τα βγάζω γρήγορα , λιχουδιές για σκύλους ( 4 - 5 τεμάχια ) , μια μπάρα δημητριακών για όταν πεινάω και ενα ακούνα ματάτα που το πήρα πριν 5 χρόνια απο εναν μαύρο και είναι ακόμα αφόρετο και το έχω για προστασία όταν έρχονται να μου πουλήσουν με το ζόρι ( το δείχνω , τσουγκράμε τις μπουνιές και φεύγουν ) α , και τον Χειμώνα βάζω και κανα-δυο μανταρίνια μέσα ( αντι για μπάρες )
LongTom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 -Κλειδιά -λεφτά-ψιλά -πορτοφόλι με κάρτες και δίπλωμα οδήγησης -στυλός και χαρτί ή σημειωματάριο -κινητό Το χειμώνα επειδή εδώ πιάνει και πολύ ποτσοκρύο κουβαλάω, το εισπνεόμενο για το άσθμα(αχρείαστο μέχρι τούδε,αλλά ποτέ δεν ξέρεις),ένα-δύο ντεπόν για όταν είμαι στην δουλειά,καραμέλες για τον λαιμό και χαρτομάντιλα γιατί πάει η μύξα ποτάμι.
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 -Πορτοφόλι με ταυτότητα,δίπλωμα, πλαστικό χρήμα και λίγα χρήματα (5-10€) -Κινητό -Κλειδιά -Τσιγάρα -Αναπτήρα
deesnider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 -Τσιγάρα -Αναπτήρα ...καπνίζεις;;; Δε σού ξαναμιλάω! ...Σκατά! Πάλι έπεσε στάχτη στο πληκτρολόγιο...
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τα κουβαλαει μπας και του ζητησει κανενα γκομενακι.. Εμενα μερικες φορες που με ζητησε κοπελα αναπτηρα, καταριομουν την ωρα και την στιγμη που δεν ειχα/καπνιζω.. Και να την ξενερωνεις λεγοντας "μπα δεν εχω"
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ...καπνίζεις;;; Δε σού ξαναμιλάω! ...Σκατά! Πάλι έπεσε στάχτη στο πληκτρολόγιο... Το χα κόψει για κοντα 3 χρόνια. Μέχρι που φόρτωσα μια καπνίστρια, καλοκαίρι του 11 (20 Ιουλίου θυμάμαι και μέρα ) η οποία εγκαταστάθηκε σπίτι μου για μερικούς μήνες. Ε δεν ήθελε και πολυ να γίνει η ζημιά. Είναι στην to do list το κόψιμο εκ νέου μέχρι τέλος του χρόνου......εκτός αν προκύψει καπνίστρια και πάλι
itsgosu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 μιας και τα είχα πάνω γραφείο. τα παραπάνω της εικόνας+κανα βιβλίο+πορτοφόλι+φορτιστές για φορητό/κινητό+φορητο.+καπνο και τα υπόλοιπα+παναντολ/ντεπόν/σιμέκο από ένα.+μαρκαδοράκι/στυλό/μολύβι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα