Iris_89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στις τσέπες δεν κουβαλάω ποτέ τίποτα. Σε μια μικρή δερμάτινη τσάντα έχω τα εξής. Κλειδιά, κινητό με ακουστικά ( πάντα ), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, γυλιά ηλίου ( για καλοκαίρι μόνο ), τσίχλες, πορτοφόλι με λίγα λεφτά, 2 χρεωστικές, usb flash, 11αρι νυστέρι, 1 lipstick. Το νυστέρι για ασφάλεια είναι;Η αρχική σκέψη ναι, για ασφάλεια. Αν και μου έχει τύχει να είμαι έξω και πρέπει να κόψω κάτι, χρησιμοποιώ το νυστέρι.
gatokoritso Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στις τσέπες δεν κουβαλάω ποτέ τίποτα. Σε μια μικρή δερμάτινη τσάντα έχω τα εξής. Κλειδιά, κινητό με ακουστικά ( πάντα ), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, γυλιά ηλίου ( για καλοκαίρι μόνο ), τσίχλες, πορτοφόλι με λίγα λεφτά, 2 χρεωστικές, usb flash, 11αρι νυστέρι, 1 lipstick.
Blues_singer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Σε τσάντα: ταυτότητα, κινητό, mp3, γυαλιά ηλίου/μυωπίας, λεφτά, χαρτοταινία, 4-5 στυλό, χαρτάκια σημειώσεων, τετράδιο και ταμπλετάκι.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Σε τσάντα;; κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, ομπρέλα, γυαλιά ηλίου(φυσικά δάκρυα για τα μάτια), τσίχλες, χαρτομάντηλα, κανα κραγιόν και το mp3 μου.
Iris_89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στις τσέπες δεν κουβαλάω ποτέ τίποτα. Σε μια μικρή δερμάτινη τσάντα έχω τα εξής. Κλειδιά, κινητό με ακουστικά ( πάντα ), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, γυλιά ηλίου ( για καλοκαίρι μόνο ), τσίχλες, πορτοφόλι με λίγα λεφτά, 2 χρεωστικές, usb flash, 11αρι νυστέρι, 1 lipstick. Nope. Sorry
lxde Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 πορτοφολι κλειδια γυαλια smartphone σημειωματαριο cartes-visite μικρο ελβετικο υγρα χαρτομαντηλαusb flash driveφλασκακι ουισκι (χειμωνα)βιβλιο τσεπης (κολοτσεπη)πιστολι αναισθητικουδολωμα για γκομενες
HERTHAN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τουλαχιστον μισοι κουβαλανε περισσοτερα κι απ'τον Μαγκα'ι'βερ....!
Pa0ki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 To γνωστό τρίπτυχο Κινητό(δεξιά μπροστά), κλειδιά(αριστερά μπροστά), πορτοφόλι(δεξιά κωλοτσέπη) 1
lambroszekis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 <p>To γνωστό τρίπτυχο</p> <p>Κινητό(δεξιά μπροστά), κλειδιά(αριστερά μπροστά), πορτοφόλι(δεξιά κωλοτσέπη)</p> Μετα ψαχνετε τα πορτοφολια.... Όχι κωλοτσεπη ρε παιδια... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
george_97 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ρολόι (στο χέρι όμως) Κινητό Πορτοφόλι Γυαλιά Ηλίου (την θήκη μόνο επειδή συνήθως τα φοράω) Γάντια (εάν είναι χειμώνας και σε κλειστούς μόνο χώρους γιατί έξω τα φοράω) Μετά είναι αναλόγως την περίσταση και εάν χρειάζεται να κουβαλήσω και κάτι άλλο. Επίσης κουβαλάω και εισιτήρια για λεωφορεία κτλ αλλά τα έχω μέσα στο πορτοφόλι οπότε δεν τα μετράω.
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ε κινητό, κλειδιά, usb flash drive, ακουστικά, κάρτα απεριορίστων διαδρομών, κανα λεφτουδάκι, βιβλίο. Κλασσικά πράματα. Καλλυντικά σπανιότατα γιατί θα το φυσάω και δν θα κρυώνει αν μου κλέψουν καμιά τσάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα