Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εγω παιρνω απο σουπερ μαρκετ προφυλκτικα και μερικες φορες ειμαι και τυχερος... Μια φορα ειχα παρει τεσσερις εξαδες agian οπου ηταν 1+1 δωρο, και ολοι με κοιτουσανε στο τομειο.. Και το σαββατο πηρα 12δα +12 δωρο συνολο 24 ..και με εκπτωση 35% ... Πολυ ακριβα ομως, ουτε να μαμησεις δεν σε αφηνουν..που ειναι αυτες οι καλες μη κερδοσκοπικες εταιριες που νοιαζονται για τον συναθρωπο να το μοιραζουν δωρεαν...
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αμα το λες "μαμησεις" καλα κανουν και δεν σε αφηνουν.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 μολύβι αναπτήρα συνδετήρες ποστ ιτ τσι-γάρα καφέ σε φακελάκι
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Κινητο Κλειδια USB Flash Drive Χρηματα (Ψιλα τις περισσοτερες φορες και αν χρειαστει να παω για ψωνια περνω χοντρα απο το πορτοφολι που αφηνω σπιτι) Hands-free (Aν το εχω ξεκρεμασει απο πανω μου)
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αμα το λες "μαμησεις" καλα κανουν και δεν σε αφηνουν. Το πω ετσι οπως το εγραψα το πω οπως θες εσυ στο ιδιο αποτελεσμα καταληγω παντα.. Μην κολλας στις λεξεις..Αλλα κοιτα να τις κανεις πραξεις...
nimda Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Καταλαβα καλα; Υπαρχει κοινωτιτα που ασχολιτε με το τι κουβαλας καθημερινα μαζι σου; Ποσα πραγματα μπορει να εχουν να πουν μεταξυ τους τα ατομα που συμετεχουν;... Τεσπα, για μενα το τι θα κουβαλαω ειναι ενα μικρο θεμα καθημερινοτιτας που απλα επιλυετε μονο του. Αν καπιοι βρησκουν καπιο παραπανω ενδιαφερων μπραβο τους, αλλα θα ηθελα να μου εξηγισουν για να καταλαβω τι ειναι αυτο που τους ενθουσιαζει. Εγω λοιπον κουβαλαω στο 99% των φορων κινιτο, πορτοφολι και κλειδια. Ελαχιστες φορες αποφασιζω οτι δεν θελω το κινιτο μαζι μου, η δεν χρεαιζομαι λευτα κλπ. ΠΟλλες φορες φοραω και ρολοΐ. Μερικες φορες κουβαλαω αναπτηρα, τσιγαρα, πιπα και λοιπα απαρετιτα ειδη. και καμια φορα το flashακι μου. Πιο παλια ειχα παντα μαζι μου ανοιχτηρη, και μια περιοδο εναν ελβετικο σουγια, αλλα ειδα οτι δεν χρησημευσε ποτε και σταματισα να το κουβαλαω. Και μια περιοδο πηγενα παντου με ενα κατσαβιδη στην τζεπη, τα καλα του πειραγμενου μηχανακιου... 1 στις 2 φορες εμενα και επρεπε να ξεβιδωνω και να ξαναβιδωνω...
black_widow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα παίρνω μαζί λεφτά , ταυτότητα , κινητό + ακουστικά για το κινητό , χαρτομάντηλα , τσιγάρα , αναπτήρα , 1 μπουκαλάκι με νερό + κανα lipgloss. Και hanzaplast πλέον λόγω της αδεξιότητας μου. Oμπρέλλα πάντα , είμαι προνοητικό άτομο Όταν είναι να λείψω πολλές ώρες π.χ. δουλειά παίρνω τα παραπάνω + καθρεπτάκι + μολύβι ματιών + κανα φακελάκι καφέ + Mascara ( τα σύνεργα του μακιγιάζ τα παραλείπω εάν έχω ξυπνήσει εγκαίρως και έχω βαφτεί από το σπίτι ) . Σίγουρα θα έχω εξοπλιστεί μαζί και με τίποτα κρακεράκια ή τοστάκια . Ενίοτε παίρνω και υγρό για τους φακούς και μαντηλάκια αντισηπτικά ανάλογα αν το θυμηθώ ή όχι. Και Depon αν το θυμηθώ. Για να μην πάρω τσάντα πρέπει να έχω να κάνω καμία κοντινή απόσταση π.χ. να πάω περίπτερο και να γυρίσω οπότε λεφτά + κλειδιά only.
lightgear Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 εκτός απο πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, έχω μαζί μου και το mini πολυεργαλείο Gerber Vice το οποίο είναι τόσο μικρό που το ξεχνάς ότι το έχεις. Α ναι, κι ένα μικρό φακό στο μπρελόκ.
SOADNICK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αριστερη τσεπη: κλειδια, κερματα (αν υπαρχουν) Δεξια τσεπη: κινητο, χαρτονομισματα (αν υπαρχουν) Η σκεψη ειναι η εξης: ΠΟΤΕ στην ιδια τσεπη κλειδια και κινητο (ευνοητοι λογοι πιστευω). Οπως επισης και κερματα, δε νομιζω οτι μπορουν να γδαρουν την οθονη, αλλα οκ, just to be sure. Απ την αλλη, χαρτονομισματα και κινητο μπενουν παντα στην ιδια τσεπη, ωστε να βαζω το κινητο να "παταει" τα χαρτονομισματα. Αν υπαρχουν χαρτομαντηλα (μονο οταν ειμαι κρυωμενος δηλαδη) συνηθως στην δεξια.
tolis_01 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Συνήθως παίρνω μαζί μου ένα τσαντάκι "μπανάνα" ή ένα μεγαλύτερο, αλλιώς όλα τσέπες/μπουφάν/κλπ: - Ένα πακέτο χαρτομάντηλα (ή και παραπάνω στο μεγαλύτερο τσαντάκι, χρόνια ρινίτιδα+στραβό διάφραγα is a bitch). - Ένα πακέτο wet hankies (μικροβιοφοβικός). - Κλειδιά σπιτιού. - Κλειδιά αμαξιού (καμιά φορά). - Πορτοφόλι με ταυτότητα, φοιτητική ταυτότητα, δίπλωμα, μερικά εισητήρια για μετρό-λεωφορεία, και ένα σωρό κάρτες από σουπερ μαρκετ κλπ. Ενίοτε και λεφτά - Ένα Samsung GT-E1182. - Hands-Free. - Ένα MP3-Player. - Ένα πακέτο Trident Senses μπλέ. - Σχεδόν πάντα ανακαλύπτω σε κάποια τσέπη μια παλιά λίστα με τα ψώνια για σουπερμαρκετ της μάνας μου. Άρα σχεδόν πληρεί το "every day" carry
Pintsie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στην τσάντα: πορτοφόλι, κινητό, αντζέντα, στυλό (3-4 σε περίπτωση που χαλάσει το ένα), χαρτομάντιλα, κοκκαλάκια για τα μαλλιά (σε περίπτωση που χαλάσει αυτό που φοράω), ακουστικά για το κινητό, κλειδιά και χρησιμοποιημένα εισιτήρια γιατί ξεχνάω να τα πετάξω όταν βλέπω κάδους.Στην τσέπη τίποτα. Εκτός από τις καθημερινές βόλτες με το σκύλο που σε αυτή την περίπτωση κουβαλάω στη μία τσέπη το κινητό και στην άλλη τα σκατοσακουλάκια του σκύλου. Τα κλειδιά τα αφήνω σπίτι.
Iris_89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στις τσέπες δεν κουβαλάω ποτέ τίποτα. Σε μια μικρή δερμάτινη τσάντα έχω τα εξής. Κλειδιά, κινητό με ακουστικά ( πάντα ), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, γυλιά ηλίου ( για καλοκαίρι μόνο ), τσίχλες, πορτοφόλι με λίγα λεφτά, 2 χρεωστικές, usb flash, 11αρι νυστέρι, 1 lipstick.
panos2171 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κινητό στη δεξιά πλευρά, λεφτά και κλειδιά στην αριστερή...
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Στις τσέπες δεν κουβαλάω ποτέ τίποτα. Σε μια μικρή δερμάτινη τσάντα έχω τα εξής. Κλειδιά, κινητό με ακουστικά ( πάντα ), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, γυλιά ηλίου ( για καλοκαίρι μόνο ), τσίχλες, πορτοφόλι με λίγα λεφτά, 2 χρεωστικές, usb flash, 11αρι νυστέρι, 1 lipstick. Το νυστέρι για ασφάλεια είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα