Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τι να σου πω εγω γενικά δεν δίνω βάση στη γνωμη αλλων, παρα μόνο ελάχιστων ανθρώπων που γνωρίζω και εκτιμω, τώρα για το τι θα πει ο περίγυρος μου ή ο καθε πωλητης δεν μου καιγεται καρφάκι. οσο για το παραδειγμα με τη διαρροια εγω θα του έλεγα ευχαριστώ ή αστα φιλαρακι με έχει παει αιμα κλπ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω στο χαβαλε θα απαντουσα, ωστοσο βρισκω δικια σε μερικους που δεν το παιρνουν ως αστειο, γιατι κατα κυριο λογο πρωτα ειναι αδιακρισια και επειτα (αποτυχημενο) αστειο.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αλλο να σου πει κατι χοντρο, εκει και εγω το καταλαβαινω.. Το να σου πει καλη διασκέδαση ο/η φαρμακοποιος μου φαινεται ευχη, ούτε αστειο, ουτα κομπλεξ..
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Βλεποντας οσα γραφονται στις τελευταιες σελιδες του τοπικ, ενα εχω να πω: Δοξα και τιμη στις γκομενες που μπαινουν ακομπλεξαριστα στα φαρμακεια οχι μονο για προφυλακτικα αλλα και για λιπαντικο. Εκει θα θελα να κοβω αντιδρασεις φαρμακοποιων παντως. ε οχι και φαρμακειο. ειναι πανακριβρα. στα Χοντος ειναι τουλαχιστον 1-2 ευρω πιο φτηνα, ασε που εχει μεγαλυτερη ποικιλια. Μια φορά με ρώτησε ο μανάβης όταν πήρα μελιτζάνες τι φαγητο θα κανω. Κοκκίνησα και κατέβασα το κεφάλι, εφυγα γρήγορα φανερά προσβεβλημενος με τον κομπλεξικό το χωριάτη τον Ελληνα, τον αδιάκριτο! Η πρωην δεν είχε τετοια θέματα, χαζευε για ώρα τα προφυλακτικα και αν έβλεπε τίποτα καινουριο ρωτουσε διαφορές από τα κλασικά κλπ.. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ντρέπονται επειδη ξερουν οι αλλοι οτι θα κανουν σεξ, εκτός αν νομίζουν ότι όλοι πιστευουμε ότι πριν τον γάμο ειναι παρθενοι. και γτ να μην χαζευει δλδ καποιος τι προφυλακτικα υπαρχουν; οπως χαζευω παπουτσια ετσι χαζευω και καποτες, πρεπει να διαλεξω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ε οχι και φαρμακειο. ειναι πανακριβρα. στα Χοντος ειναι τουλαχιστον 1-2 ευρω πιο φτηνα, ασε που εχει μεγαλυτερη ποικιλια. Σιγα ενα που επαιρνε η κοπελα μου 5 ευρω ειχε στο φαρμακειο. Ποσο φθηνοτερα να το εχει ο Χοντος? Ασε που στην Κυπρο δεν εχει Χοντο
slygeo87 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Α γι' αυτό δεν έχετε κόμπλεξ με τις καπότες ε; Τις βλέπετε σαν βιτρίνα με παπούτσια.
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε, eBay για condoms. Με την κατοστάδα ή παραπάνω συμφέρει περισσότερο, στα Durex τουλάχιστον. http://www.ebay.co.uk/itm/100-DUREX-ELITE-Condoms-Free-UK-First-Class-Post-/180681912857?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item2a117b3219 20 ευρουλάκια τα 100, ορίστε μας. 1
freedubus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 πρόσεξα οτι κανείς δεν κουβαλάει απαγορευμένες ουσίες ή έστω ένα φλασκί με τσίπουρο αδερφέ
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε, eBay για condoms. Με την κατοστάδα ή παραπάνω συμφέρει περισσότερο, στα Durex τουλάχιστον. http://www.ebay.co.u...=item2a117b3219 20 ευρουλάκια τα 100, ορίστε μας. bargain
caution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 πρόσεξα οτι κανείς δεν κουβαλάει απαγορευμένες ουσίες ή έστω ένα φλασκί με τσίπουρο αδερφέ Τσέπες ρωτάει. Όχι κάλτσα.
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε, eBay για condoms. Με την κατοστάδα ή παραπάνω συμφέρει περισσότερο, στα Durex τουλάχιστον. http://www.ebay.co.uk/itm/100-DUREX-ELITE-Condoms-Free-UK-First-Class-Post-/180681912857?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item2a117b3219 20 ευρουλάκια τα 100, ορίστε μας. Από τα ebay και γενικότερα, online καταστήματα ξερωγώ, δε φοβάστε για μαϊμουδιές ή κατάσταση προϊόντος;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Από τα ebay και γενικότερα, online καταστήματα ξερωγώ, δε φοβάστε για μαϊμουδιές ή κατάσταση προϊόντος; Δηλαδη; Να τρύπησε καποιος τα προφυλακτικα ενα-ενα;
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη; Να τρύπησε καποιος τα προφυλακτικα ενα-ενα; Ποιοτικά εννοώ μωρέ.
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη; Να τρύπησε καποιος τα προφυλακτικα ενα-ενα; Δλδ να ειναι ληγμενα!!! :P
johan0497 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Φοράτε προφυλακτικά καλά,μην διαιωνίζετε το είδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα