Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν ειναι να τα θυμηθεις και να ταραχθεις, οχι.

Μπορει να σου το γυρισει σε τιποτα ψυχοσωματικο και μετα ειναι τα δυσκολα.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα στο φάνε ρε το< κρύπτον με τέτοιο λουκέτο

Δεν ειν' κρυπτον ρε,το κλειδακι ειναι απο συναγερμό,αρα μεχρι να φτάσει εκει,αντε γεια.

WHAT THE FUCK?

δεν μπορω να σκεφτω καμια λογικη σκεψη για σε δικαιολογισω

ειναι πολύ απλό,μια κοινωνία,τρεχει με διαφορες ταχύτητες,αλλοι ειναι προοδευτικοί,αλλοι αντιδραστικοί,αρα λοιπον,μια κοινωνία,της οποια τα μελη ειναι κοινωνικά υγιή,βλέποντας καποιον και ειδικά μια γυναίκα(γιαυτο υπάρχουν τα στερεότυπα)να αγοράζει προφυλακτικά,αυτομάτως σημαίνει οτι αυτος/αυτη σε εύλογο χρονικο διάστημα,θα ερωτοτροπήσει(πραγμα το οποιο ακόμα είναι πολυ σημαντικό,ευτυχώς).Το να αντιδράσει λοιπον,ειναι απολύτως λογικό και θεμιτό,αν δεν αντιδράσει,παει να πει οτι πλέον εχει χαθεί το empathy(δε θυμάμαι τη λεξη) της κοινωνίας.

Ειναι αυτο που λενε ολοι οι χωριάτες που πανε σε μια μεγαλουπουλη,χάνεσαι,κανεις δεν ασχολείται μαζι σου και κάνεις οτι θες(λες και θα κανει τη μεγαλη ζωη αυτός με τα ναρκωτικά και ξερω'γω τι) ελεύθερα,μεχρι βεβαια που τρωνε το αγγούρι της κοινωνίας μιας μεγαλούπολης και τους πιάνει το άγχος,μη γλιστρήσουν σε καμια μπανιέρα και τους βρουν τυχαία,μετά απο κάνα εξάμηνο.

Eγω πιστευω οτι το καλη διασκεδαση το ειπε γιατι πηρα 2 κουτια και της φανηκε ισως καπως αστειο/παραξενο. ;)

Νταξει επειδη εχω ξαναπαει σε αυτην δεν μου εχει πει κατι παρομοιο...ηταν σοβαρη.

Δεν εχει σημασία πως σου το ειπε,λες πολυ απλα ενα ευχαριστώ,σκας κι ενα χαμογελακι και φεύγεις.

Δημοσ.

Αριστερη τσεπη κινητο

Δεξια τσεπη πορτοφολι

Πισω δεξια τσεπη κλειδια

αν δεν εχω μπουφαν, πισω αριστερη τσεπη εισιτηρια.

Δημοσ.

εγω στην τσαντα μου κουβαλαω:

- κινητο

- πορτοφολι με λεφτα (αν υπαρχουν! :P), ταυτοτητα, πασο, τις καρτες των γιατρων μου, την καρτα της βιβλιοθηκης, εισητηρια που εχουν ξεμεινει απο ταξιδακια :-), την καρτα πολιτικου αναπηρου και την καρτα διαβητικων

- κλειδια

- ακουστικα

- τις ινσουλινες μου

- τον μετρητη του ζαχαρου μου

- χαρτομαντιλα

- υγρα πανακια

- σερβιετες

- λιποζαν

- καπνο, φιλτρακια, χαρτακια κ αναπτηρα

- καραμελιτσες για περιπτωση υπογλυκαιμιας

- καντερελ

..... αυτα νομιζω.... ααα!!! κ αν βρεχει, ομπρελα :-D :-D

too much info χαχα

Δημοσ.

Στο ελληνικο φαρμακειο που λεει ο/η φαρμακοποιος καλη διασκεδαση οταν καποια κοπελα παιρνει προφυλακτικα φταινε οι αλλοι ε?

Για αυτο εγω οταν παιρνω προφυλακτικα αγοραζω και κρεμα για τις αιμορροΐδες για να μην με παρεξηγησουν. Αν ημουν κοπελα θα αγοραζα και ταμπον και σερβιετες μαζι.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Μια φαρμακοποιός που λέει καλή διασκέδαση σε κάποιον που πήρε προφυλακτικά ή κάποιος που βρήκε μια πραγματικά γελοία αφορμή για να δείξει την εμπάθεια του.

Oh wait, ξέρω ποιο είναι το χειρότερο.

Υ.γ. Η ατάκα στο φαρμακείο μόνο κακία δεν δείχνει

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Μια φαρμακοποιός που λέει καλή διασκέδαση σε κάποιον που πήρε προφυλακτικά ή κάποιος που βρήκε μια πραγματικά γελοία αφορμή για να δείξει την εμπάθεια του.

Oh wait, ξέρω ποιο είναι το χειρότερο.

Υ.γ. Η ατάκα στο φαρμακείο μόνο κακία δεν δείχνει

Ξεχασα οτι η δουλεια της φαρμακοποιου ειναι το τι κανω εγω. Εχεις δικιο. Δεν με ενδιαφερει αν το πε με κακια ή οχι, δεν την αφορα το θεμα.

Δημοσ.

Εμένα μια φορά ο περιπτεράς της γειτονιάς γύρισε και μου απάντησε όταν ζήτησα προφυλακτικά: "Τι να τα κάνεις; :devil: "

Το παίρνω στην "πλάκα" και του λέω "θέλω να τα κάνω πρόβα στον καθρέπτη :mrgreen: ".

Αν δεν ήταν της γειτονιάς θα του έλεγα: "να γαμήσω τη μάνα σου :mad: "

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

Θα προτιμούσα ν' ακούσω λοιπόν αυτό που είπαν στη βίντατζ. Ενηγουεη. :rolleyes:

Δημοσ.

εγω θυμαμαι ειχα παρει μια φορα στα 19-20 που πηγαινα σε μια στην παλληνη. Η περιπτερου μου τα εδωσε λες και μου δεινε καμια παρανομη ουσια...

Δημοσ.

Ταμπού και στις καπότες. Τι να πεις.

Ένας άλλος είχε πλάκα σε εμένα. Πάω ενα βράδυ και ζητάω..και μου λέει:

"Τι θες; Έχω αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό."

Μου είπε 150 μάρκες! ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.

Δημοσ.

Βλεποντας οσα γραφονται στις τελευταιες σελιδες του τοπικ, ενα εχω να πω:

Δοξα και τιμη στις γκομενες που μπαινουν ακομπλεξαριστα στα φαρμακεια οχι μονο για προφυλακτικα αλλα και για λιπαντικο. :devil:

Εκει θα θελα να κοβω αντιδρασεις φαρμακοποιων παντως.

Δημοσ.

που μπαινουν ακομπλεξαριστα

Σκάει μύτη γκομενέτο σε σούπερ μάρκετ και πετάει στο ταμείο σακουλάκι με ταμπόν. Μόνο.

ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen:

Δημοσ.

Μια φορά με ρώτησε ο μανάβης όταν πήρα μελιτζάνες τι φαγητο θα κανω. Κοκκίνησα και κατέβασα το κεφάλι, εφυγα γρήγορα φανερά προσβεβλημενος με τον κομπλεξικό το χωριάτη τον Ελληνα, τον αδιάκριτο!

Βλεποντας οσα γραφονται στις τελευταιες σελιδες του τοπικ, ενα εχω να πω:

Δοξα και τιμη στις γκομενες που μπαινουν ακομπλεξαριστα στα φαρμακεια οχι μονο για προφυλακτικα αλλα και για λιπαντικο. :devil:

Εκει θα θελα να κοβω αντιδρασεις φαρμακοποιων παντως.

Η πρωην δεν είχε τετοια θέματα, χαζευε για ώρα τα προφυλακτικα και αν έβλεπε τίποτα καινουριο ρωτουσε διαφορές από τα κλασικά κλπ.. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ντρέπονται επειδη ξερουν οι αλλοι οτι θα κανουν σεξ, εκτός αν νομίζουν ότι όλοι πιστευουμε ότι πριν τον γάμο ειναι παρθενοι.

Δημοσ.

Μια φορά με ρώτησε ο μανάβης όταν πήρα μελιτζάνες τι φαγητο θα κανω. Κοκκίνησα και κατέβασα το κεφάλι, εφυγα γρήγορα φανερά προσβεβλημενος με τον κομπλεξικό το χωριάτη τον Ελληνα, τον αδιάκριτο!

Η πρωην δεν είχε τετοια θέματα, χαζευε για ώρα τα προφυλακτικα και αν έβλεπε τίποτα καινουριο ρωτουσε διαφορές από τα κλασικά κλπ.. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ντρέπονται επειδη ξερουν οι αλλοι οτι θα κανουν σεξ, εκτός αν νομίζουν ότι όλοι πιστευουμε ότι πριν τον γάμο ειναι παρθενοι.

Ε ναι αλλα σκεψου ομως οτι μπορει καποιου να ειναι η πρωτη φορα που πηγαινει να παρει προφ. και να ειναι λιγο τρακαρισμενος.Ε νομιζω ειναι απολυτα φυσιολογικο να νιωσει αβολα..

Δημοσ.

Βασικα ουτε εγω συμφωνω με το ταμπου αυτο, αλλα εχει μια βαση. Δηλαδη αν πας για προφυλακτικα/λιπαντικα κλπ ιστοριες δινεις τροφη για καθε ειδους σχολια/ατακες στον καθε ακυρο για προσωπικα σου θεματα. Καποιοι/καποιες το δεχονται, καποιοι αλλοι ερχονται σε αμηχανια. Κι εγω προσωπικα δεν θα ψηνομουν να ακουσω τον καθε τρωγλη βλαχοελληναρα φαρμακοποιο να μου λεει "καλη διασκεδαση" και λοιπες ηλιθιες ατακες βγαλμενες απο φαρσοκομωδια του 60.

Δηλαδη οταν παω και παιρνω φαρμακο για τη διαρροια θα πρεπει να μου λενε "αντε και με το καλο να ταπωσει?".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...