Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 πριν 11 χρόνια περίπου έχω να πάω στο πάρτι ενός κολλητού για δώρο του έχω πάρει αυτά τα ματσούκια από κάκτο που όταν γυρίζεις κάνουν τον ήχο της βροχή. http://3.bp.blogspot.com/_m7p1DxMP0wk/TD2K_SS2TkI/AAAAAAAAAh8/spgtlsvCEOk/s1600/rainstick.jpg περίπου 1.5 μέτρο μεγάλο και τυλιγμένο με περιτύλιγμα είναι να πάω supermarket να πάρω αλκοόλ. καθώς είμαι εκεί με παίρνει ο κολλητός τηλέφωνο και μου λέει φέρε και προφυλακτικά. φαντάσου το βλέμμα της ταμία όταν είμαι μπροστά της με 3 stoli 2 πακέτα durex και ένα ματσούκι 1.5 μέτρο μέσα σε περιτύλιγμα δώρου
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ένα «Ευχαριστώ, επίσης » θα κόλλαγε πάντως. Ειχα ντραπει ρε και σοκαριστει που ψελλισα ενα γεια σας και εφυγα ψιλοτρεχοντας.Χαχαχαχα Καλη κοπελιτσα παντως,δεν το ειχε πει με κακια γιατι την ξερω πως ειναι..
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καλε τι μαλακιες ειναι αυτες. ας τολμαγε κανενας να μου πει κανα εξυπνο θα τον επαιρνε ο διαολος
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Χωριαταροι ελληνες δεν κοιτανε την δουλεια τους και το παιζουν εξυπνακιδες
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Σωστά, για όλα οι Έλληνες φταίνε οι χωριάτες οι εξυπνάκηδες
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Στο ελληνικο φαρμακειο που λεει ο/η φαρμακοποιος καλη διασκεδαση οταν καποια κοπελα παιρνει προφυλακτικα φταινε οι αλλοι ε? Για αυτο εγω οταν παιρνω προφυλακτικα αγοραζω και κρεμα για τις αιμορροΐδες για να μην με παρεξηγησουν. Αν ημουν κοπελα θα αγοραζα και ταμπον και σερβιετες μαζι.
Aplostra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Στο ελληνικο φαρμακειο που λεει ο/η φαρμακοποιος καλη διασκεδαση οταν καποια κοπελα παιρνει προφυλακτικα φταινε οι αλλοι ε? Για αυτο εγω οταν παιρνω προφυλακτικα αγοραζω και κρεμα για τις αιμορροΐδες για να μην με παρεξηγησουν. Αν ημουν κοπελα θα αγοραζα και ταμπον και σερβιετες μαζι. Όποτε σου λενε καλή διασκέδαση,εσυ το παίρνεις σα να σου λενε αει γαμήσου; Ντροπή(λεμε τωρα) ειναι οταν παίρνεις το χαπι της επόμενης. Μακάρι (και)ολα τα κορίτσια να έπαιρναν προφυλακτικά,πόσες εκτρώσεις,μολύνσεις κλπ θα είχαμε γλυτώσει..
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εδω για την απαντηση σου ως τι το εκλαβε η κοπελα. Υπαρχουν,υπαρχουν. //Εννοειται οτι ειναι ευθυνη και των 2 ..Καιειναι οντως λιγο πιο παραξενο για τους φαρμακοποιους.Εμενα μ εχει τυχει απο βλεμμα τετοιο (απο αντρα)---> μεχρι την σουπερ ατακα: Καλο σαββατοκυριακο με χαρακτηριστικο γελακι (απο γυναικα) που με εκανε να νιωσω λιγο αβολα..
Aplostra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εδω για την απαντηση σου ως τι το εκλαβε η κοπελα. Εγω παλι χαίρομαι που ακόμα υπαρχει αντίδραση,ειτε θετική,ειτε αρνητική. Το να ΜΗΝ υπήρχε αντίδραση,θα μου προξενούσε θλίψη.
freedubus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 θα στο φάνε ρε το< κρύπτον με τέτοιο λουκέτο
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι χαίρομαι που ακόμα υπαρχει αντίδραση,ειτε θετική,ειτε αρνητική. Το να ΜΗΝ υπήρχε αντίδραση,θα μου προξενούσε θλίψη. WHAT THE FUCK? δεν μπορω να σκεφτω καμια λογικη σκεψη για σε δικαιολογισω
Vintage Jewel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι χαίρομαι που ακόμα υπαρχει αντίδραση,ειτε θετική,ειτε αρνητική. Το να ΜΗΝ υπήρχε αντίδραση,θα μου προξενούσε θλίψη. Eγω πιστευω οτι το καλη διασκεδαση το ειπε γιατι πηρα 2 κουτια και της φανηκε ισως καπως αστειο/παραξενο. Νταξει επειδη εχω ξαναπαει σε αυτην δεν μου εχει πει κατι παρομοιο...ηταν σοβαρη.
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 σιγα το πραμα , που σου ειπε καλο ΣΚ. εαν βλεπεις καποιον να αγοραζει προφυλακτικα το αυτονοητο σκεφτεσαι και αμα τον βλεπεις και λιγο πιο ''κουλ'' πετας και κατι ετσι για την κουλτουρα. σιγα δηλαδη; τοσο πολυ τσαντιλα αμα σου πει καποιος ''καλα γ....α'';
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κουζκο, χτες το βραδυ ειχα μια δυσκολη κινηση στην τουαλετα, θες να το συζητησουμε και αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα