Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για απλές βόλτες,ψώνια κ.α. λεφτά+κινητό+κλειδιά σε οποιαδήποτε τσέπη βολεύει.

Για σχολή εχω μίνι τσαντακι και έχει πορτοφολάκι με λεφτά κάρτες πασο,στυλό,μολύβι,σκόρπιες σημειώσεις και στο τσακίρ κέφι κανα lip gloss.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχου αστειο, νομιζω θα σταματησω να γραφω και να λεω τετοια καλα και εγω πλεον.

Κατι αλλο που ειναι φυσικο και θες να μας πεις? Ετσι για να γελασουμε βρε...

Δημοσ.

Έχω δει κάτι μπανικα μαχαιρακια/πολυεργαλεια στο παραπάνω φόρουμ. Ξέρουμε τι ορίζει ο νόμος; Ισχύει ακόμη δηλαδή πως αν η λεπιδα είναι κάποια εκατοστά (μικρότερη απο την παλάμη του χεριού η κάτι τέτοιο) δεν σου λένε τίποτα σε ενδεχόμενο έλεγχο απο αστυνομία;

Αυτό με τα εκατοστά δεν ισχύει, είναι αστικός μύθος.

Ανέφερα και πιο πριν, ο νόμος απαγορεύει να κουβαλάς πάνω σου ο,τιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί όπλο.

Σου επιτρέπει αντιθέτως να κουβαλάς εργαλεία.

Αυτό σημαίνει ότι αν πηγαίνεις για ψάρεμα και έχεις μαζί σου τα σύνεργα και κουβαλάς και ένα μαχαίρι,

δεν είσαι παράνομος. Το ίδιο μαχαίρι αν το κουβαλάς μαζί σου μέσα στο μπαρ που πήγες να πιεις ποτό, θεωρείται

παράνομο.

Με τα πολυεργαλεία είναι μπέρδεμα. Επαφίεται στην κρίση του αστυνομικού και πως θα σε "κόψει".

Αν έχω ένα μικρό κρεμασμένο στα κλειδιά, συνήθως δεν σου λένε τίποτα ή το πολύ να σου κάνουν καμιά παρατήρηση.

Αν πάω στο γήπεδο και έχω σουγιά, έχω πρόβλημα.

Γενικά, ο κανόνας στην Ελλάδα είναι ότι για να έχεις το κεφάλι σοτ ήσυχο, μαχαίρια κτλ. ΔΕΝ κουβαλάς πάνω σου.

Αυτά που βλέπεις στο φόρουμ που παρέθεσα, θεωρούνται όλα παράνομα αν π.χ. δεν είσαι για κάμπινγκ στο βουνό

ή γενικά δεν έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να το έχεις μαζί σου.

Αυτό με τα 5,6,Χ εκατοστά βγήκε επειδή, θεωρητικά πάντα, ο άλλος δεν θα θεωρήσει όπλο ένα σουγιαδάκι

που είναι πάνω σε έναν νυχοκόπτη π.χ.

Τα πράγματα με λίγα λόγια δεν είναι ξεκάθαρα από την μία και έχουν μια λογική από την άλλη.

Αν εγώ π.χ. είμαι στην παραλία και βγάλω ένα σουγιαδάκι για να καθαρίσω ένα μήλο, δεν παρανομώ.

Αν τον ίδιο σουγιά τον κουβαλάω στο γήπεδο, παρανομώ και μπορεί να με συλλάβουν.

Για τον ίδιο λόγο απαγορεύονται και γκλομπς, ή μπορεί να σου κάνει ιστορία ο άλλος αν κουβαλάς

στο μηχανάκι κανά κατσαβίδι τεράστιο.

Δημοσ.

Πάνω από όλα τα κλειδιά,μια μέρα τα ξέχασα και χάθηκε το φως από ζωή μου,ε μετά τα λογκά,κινητό(μέσα στην θήκη) πάντα ένα 10αρικο και ένα πολύεργαλειο, όλα αυτά μέσα στο τσαντάκι ώμου φυσικά...

Δημοσ.

θα πρέπει εκτός απ΄το χάπι να ασχοληθούμε και με ό,τι πρέπει να φοράει το πουλί σας?

Ίσως θα έπρεπε να απαντάς προσωπικά σε αυτόν που έκανες παράθεση και όχι σε όλους λες και έχουν όλοι αυτή την άποψη, διότι προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να την ενστερνίζεται.

Επίσης, από πότε το προφυλακτικό είναι προιόν για τον άντρα; Γιατί αυτό φαίνεται από αυτά που λες.

Η λειτουργία του είναι να προστατεύει και τους δύο ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ποιοτικά ΚΑΙ ποσοτικά.

Δεν είναι για όφελος του άντρα μόνο so the argument is invalid

Δημοσ.

Συνηθως

Καπνο-φιλτρακια-χαρτακια,κινητο,ολιγα λεφτα αν υπαρχουν,κανα εισητηριο,ενα φλασακι,αναπτηρα.

Τωρα υπαρχουν και καταστασεις που εχω και καμια ταυτοτητα μαζι :)

Δημοσ.

Ίσως θα έπρεπε να απαντάς προσωπικά σε αυτόν που έκανες παράθεση και όχι σε όλους λες και έχουν όλοι αυτή την άποψη, διότι προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να την ενστερνίζεται.

Επίσης, από πότε το προφυλακτικό είναι προιόν για τον άντρα; Γιατί αυτό φαίνεται από αυτά που λες.

Η λειτουργία του είναι να προστατεύει και τους δύο ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ποιοτικά ΚΑΙ ποσοτικά.

Δεν είναι για όφελος του άντρα μόνο so the argument is invalid

Υποθέτω ότι είδες σε τι απάντησα, οπότε θα έπρεπε να κατάλαβες ότι ακριβώς αυτό το ότι δεν μπορεί να είναι ευθύνη του ενός μόνο ήθελα να υπογραμμίσω. Αλλά γενικά πιστεύω πως είναι ακόμα σήμερα πολύ πιο εύκολο για έναν άντρα να πάει και να αγοράσει προφυλακτικά, γι΄αυτό και το κρίνω πολύ χειρότερα όταν λέει πως δεν μπορεί να το κάνει! Άμα τώρα το αποφεύγει και για λόγους ... γρουσουζιάς (!!!) αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντησή μου ήταν επίτηδες κάπως ακραία γιατί απαντούσα σε κάτι ακραίο.

Τεσπά, μανάδες πολλές γνώρισα που αγοράζουν πακέτα για τους γιόκες, μανάδες που να αγοράζουν για τις κόρες τους ακόμα δεν έτυχε να συναντήσω, στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό να αλλάξει με τον καιρό.

Δημοσ.

Το Shard έχει ανοικτήρι, κατσαβίδι κανονικό και philips, μικρό λοστό για να ανοίγεις

κανά κουτί μπογιάς κτλ. και Wire stripper puller (??). Μην περιμένεις κανά τρελό πολυεργαλείο,

gadgetάκι της πλάκας και των 5 ευρώ είναι για να το κρεμάς στα κλειδιά και να ανοίγεις μπύρες.

Το Squirtάκι αντιθέτως τα σπάει, μικρό, πανάλαφρο και χρήσιμο, πολύ πιο ακριβό βέβαια.

http://i.imgur.com/IJySM.jpg

http://i.imgur.com/BawvN.jpg

Το paracord bracelet δεν είναι κάτι, ουσιαστικά είναι paracord και το παίρνεις και το κάνεις bracelet για το χέρι

ώστε και καλά σε περίπτωση ανάγκης να έχεις μαζί σου 1.5 μέτρο σκοινί.

Το ρολόι δεν είναι στο τσαντάκι, εννοείται στο χέρι, δε θεώρησα σκόπιμο να το διευκρινήσω.

Σφυρίχτρα...το γελάς, αλλά είναι η επόμενη αγορά και θα μπει στο τσαντάκι.

Ιδού και ποια θα είναι αυτή: http://www.ebay.com/itm/330599534330?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Yup, 12$ για μια σφυρίχτρα, αλλά τρέλα είναι αυτή! :D

Καθόλου δεν το γελάω για την σφυρίχτρα. Είναι το πιο must survival εργαλείο. Παλιά, όταν ήθελα να πάρω το μαχαίρι του Παρασκευά, έμαθα την χρησιμότητα της.

Το bracelet μου φαίνεται μάπα. Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ σχοινί. Άμα μάθω θα πάρω.

Το squirt, φαίνεται πολύ ωραίο και με έψησες. Αν εξαιρέσω το όνομα του. :D Είναι αντοχής; Ή σαν αυτά του praktiker?

Φαντάζομαι πόσο καλή γνώμη θα αποκτήσεις για την ΜΙΑ που θα συναντήσεις και θα ανακαλύψεις ότι κουβαλάει προφυλακτικά μαζί της :-D πλάκα - πλάκα, θα πρέπει εκτός απ΄το χάπι να ασχοληθούμε και με ό,τι πρέπει να φοράει το πουλί σας? Seriously!

Η γνώμη μου δεν μετασχηματίζεται από τέτοια πράγματα. Ίσα ίσα που θα το δω πολύ θετικά γιατί α)Είναι υπεύθυνη και β)με κολακεύει.

Τώρα αν είναι πηδιόλα, φαίνεται από πολλά άλλα πράγματα. Ναι, πρέπει να ασχολείστε γιατί έχετε το χώρο.(no pun intended - στην τσάντα βρε) :)

Αναγνωρίζω προφανώς την συνευθύνη. Αυτό που κατέδειξα και εγώ μέσω υπερβολής είναι ότι δεν πρέπει να θεωρείται de facto δική μας ευθύνη. Και ο καθένας να πάει μόνος του να ψωνίσει και να μην στέλνει τη μαμά του. Ήμαρτον δηλαδή.

BTW, βάλε βρε ποιανού είναι το quote της υπογραφής σου. Να κάνουν παρέα.

Ρε παιδια, μια ερωτηση για οσους ΔΕΝ ειναι η δουλεια τους σε καθημερινο επιπεδο (που και εκει δεν το θεωρω σωστο): Γιατι εχετε τοσα πολλα usb sticks μαζι σας συνεχεια με λειτουργικα και προγραμματα?

Ε, καλά, εδώ λέμε κουβαλάμε προφυλακτικά. Τουλάχιστον το USB όλο και κάπου θα το χρησιμοποιήσεις. Όλο και κάποιος θα θέλει να του στήσεις ένα Win βρε αδερφέ.

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι μάταιο νομίζω να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι τα θέλεις αυτά σε ένα τέτοιο topic.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι είδες σε τι απάντησα, οπότε θα έπρεπε να κατάλαβες ότι ακριβώς αυτό το ότι δεν μπορεί να είναι ευθύνη του ενός μόνο ήθελα να υπογραμμίσω. Αλλά γενικά πιστεύω πως είναι ακόμα σήμερα πολύ πιο εύκολο για έναν άντρα να πάει και να αγοράσει προφυλακτικά, γι΄αυτό και το κρίνω πολύ χειρότερα όταν λέει πως δεν μπορεί να το κάνει! Άμα τώρα το αποφεύγει και για λόγους ... γρουσουζιάς (!!!) αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντησή μου ήταν επίτηδες κάπως ακραία γιατί απαντούσα σε κάτι ακραίο.

Τεσπά, μανάδες πολλές γνώρισα που αγοράζουν πακέτα για τους γιόκες, μανάδες που να αγοράζουν για τις κόρες τους ακόμα δεν έτυχε να συναντήσω, στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό να αλλάξει με τον καιρό.

γιατι; :huh:

Δημοσ.

μανάδες που να αγοράζουν για τις κόρες τους ακόμα δεν έτυχε να συναντήσω, στην Ελλάδα. Ελπίζω αυτό να αλλάξει με τον καιρό.

Υπαρχουν,υπαρχουν.

//Εννοειται οτι ειναι ευθυνη και των 2 ..Καιειναι οντως λιγο πιο παραξενο για τους φαρμακοποιους.Εμενα μ εχει τυχει απο βλεμμα τετοιο (απο αντρα)---> :shock: μεχρι την σουπερ ατακα: Καλο σαββατοκυριακο με χαρακτηριστικο γελακι (απο γυναικα) που με εκανε να νιωσω λιγο αβολα..

Δημοσ.

[...]Καλο σαββατοκυριακο με χαρακτηριστικο γελακι (απο γυναικα) που με εκανε να νιωσω λιγο αβολα..

Ένα «Ευχαριστώ, επίσης :)» θα κόλλαγε πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...