Προς το περιεχόμενο

Motorola XOOM 10.1-inch Android 3.0 32GB WiFi 309.95 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ipad για μένα είναι 100% υπερτιμημένο (ανεξάρτητα αν είναι ελάχιστα πιό λεπτό κα πιό ελαφρύ) όπως άλλωστε όλα τα προιόντα της Apple...

Οι περίφημες εφαρμογές της Apple πρακτικά είναι 90% άχρηστες, σχεδόν αποκλειστικά φτιαγμένες για πιτσιρικάδες που θέλουν να τό παίξουν μουράτοι στς καφετέριες...

Περιφρονούσα κι εγώ την Apple...μέχρι τη στιγμή που αγόρασα το ipad 2! Εύχομαι πραγματικά η καινούρια σου ταμπλέτα (δεν την έχω χρησιμοποιήσει εγώ) να έχει το επίπεδο ευχρηστίας και τελειότητας που έχει το τελευταίο. Και σε πληροφορώ ότι γνωρίζω πολύ καλά το Android market, είχα και ταμπλέτα Android: το Appstore, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι τουλάχιστον ισάξιο αν όχι καλύτερο.

Δε λέω βέβαια, έκανες καλή αγορά στα 310 ευρώ, οπότε αν θέλει κάποιος ένα φτηνό 10-ιντσο Android, πάω πάσο. Από θέμα εγγύησης βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τα κινέζικα μαγαζιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιφρονούσα κι εγώ την Apple...μέχρι τη στιγμή που αγόρασα το ipad 2! Εύχομαι πραγματικά η καινούρια σου ταμπλέτα (δεν την έχω χρησιμοποιήσει εγώ) να έχει το επίπεδο ευχρηστίας και τελειότητας που έχει το τελευταίο. Και σε πληροφορώ ότι γνωρίζω πολύ καλά το Android market, είχα και ταμπλέτα Android: το Appstore, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι τουλάχιστον ισάξιο αν όχι καλύτερο.

Δε λέω βέβαια, έκανες καλή αγορά στα 310 ευρώ, οπότε αν θέλει κάποιος ένα φτηνό 10-ιντσο Android, πάω πάσο. Από θέμα εγγύησης βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τα κινέζικα μαγαζιά

Δεν πρόκειται για ένα "φτηνιάρικο 10ιντζο Αndroid tablet"...Αρκεί να τό δείς από κοντά...Πριν μερικές μέρες η τιμή του ήταν πάνω από 700 Εuro και όχι μόνο στην Ελλάδα...

Η εγγύηση MOTOROLA όπως είδα είναι worldwide...Αυτό βέβαια θα το δείξει η πράξη...

Εγώ δεν περιφρονώ τα προιόντα Apple...Aπλώς πιστέυω ότι είναι super υπερτιμημένα γι' αυτά που πραγματικά προσφέρουν αν εξαιρέσεις βέβαια τη "μούρη"...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.Δεν είπε κανείς οτι είναι καμιά φτηνή κινεζιά.

Το αντίθετο θα έλεγα,είναι και για μένα υποψήφιο προς αγορά.

Αλλα για να επιστρέφουμε και στο θέμα.

Πόσο πήγε τελικά σε € με την ισοτιμία?Τα μεταφορικά όπως έγραψες ηταν free σωστά?

Δημοσ.

Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.Δεν είπε κανείς οτι είναι καμιά φτηνή κινεζιά.

Το αντίθετο θα έλεγα,είναι και για μένα υποψήφιο προς αγορά.

Αλλα για να επιστρέφουμε και στο θέμα.

Πόσο πήγε τελικά σε € με την ισοτιμία?Τα μεταφορικά όπως έγραψες ηταν free σωστά?

309.95 EUR Πλήρωσα με PayPal όλα μέσα...

Δημοσ.

Πάντως για όποιον δεν βιάζεται έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν nvidia tegra 3 tablets με 200$ (=250€)...

android.png

Και τα παλια με nvidia tegra 2 ποσο θα πανε δηλαδη?

Δημοσ.

Και τα παλια με nvidia tegra 2 ποσο θα πανε δηλαδη?

Στη χειρότερη δωρεάν, στη καλύτερη θα σε πληρώνουν για να σου τα δωρήσουν...

Δημοσ.

Πάντως για όποιον δεν βιάζεται έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν nvidia tegra 3 tablets με 200$ (=250€)...

android.png

Μπηως μπερδεψες λιγο τις ισοτιμιες;;

Δημοσ.

Μπηως μπερδεψες λιγο τις ισοτιμιες;;

Δεν μπέρδεψα τις ισοτιμίες. Απλά συνήθως όταν κάτι έχει στην Αμερική 100$ εδώ έρχεται στα 100-120€...

android.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια, βρισκω το xoom σε ελληνικο καταστημα 425ευρω το 3g και βλεπω το ιδιο σε αλλα μαγαζια στα 700ευρω ! Γιατι τετοιες διαφορες ; Να το αγορασω απο εκει που ειναι 425 ή θα υπαρχει κανα προβλημα ;

Δημοσ.

Στο MediaMarkt υπάρχει το 32GB 3G στα 399. Αξίζει νομίζω να έχεις 3G με 90 ευρώ και άμεσα. Πας και το παίρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...