Arch11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω Βιβλία στα Ελληνικά για την έκδοση Cs4 και πάνω(Cs5 δεν υπάρχουν πολλά από ότι είδα) Είμαι σχετικός με το αντικείμενο της πληροφορικής κ έχω μια ελάχιστη ιδέα από τα προγράμματα(έχω ασχοληθεί με dreamweaver παλιότερα) Δεν θέλω μακροσκελή κείμενα κ τις γνώσεις αυτές τις θέλω για να στήσω κάποιο site και όχι για θέματα φωτογραφίας Από το λίγο που κοίταξα σε βιβλιοπωλείο κ ξεφύλλισα, ξεχώρισα αυτά: 1)Photoshop CS4 με εικόνες 2) FLASH CS4 ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ (Και τα 2 βιβλία έχουν 2 μέρη) Κάτι άλλα που είδα με εξώφυλλο "μάθετε το... σε 24h",δεν μου γέμισαν το μάτι όσο τα κοίταξα. Όποια βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.
mtsouk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δύσκολα να βρεις καλά βιβλία σε Ελληνική μετάφραση. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να κοιτάξεις σε Αγγλική βιβλίογραφία. φιλικά,
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ρίξε μία ματιά και στο elislasop.com Ελληνικά βίντεο είναι. Οκ, δεν είναι βιβλίο, αλλά νομίζω θα σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα