Προς το περιεχόμενο

αγορα ενισχυτη τηλεορασης (χρειαζομαι ή οχι ?)

ioannk8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια προσφατα μετακομισα , και εχω το stick για τηλεοραση στον υπολογιστη AverTV hybrid volar HD. Το σημα ειναι πολυ χαλια στα τοπικα καναλια και στα ιδιοτικα γνωστα μετριο (παρα πολλα pixels σαν χιονια σε αλλα καναλια που ειναι πολυ ενοχλητικα.. ) μονο στα κρατικ ΕΤ1 και ΝΕΤ ειναι καλητερο το σημα αλλα και εκει εχει γραμμες και pixels πολλα. Ακομα και στο καναλι που ειναι συνδεμενη η καμερα της εισοδου ακομα και εκεινο ειναι χαλια ποιοτητα σε φαση που δεν γνωριζει ποιος μπαινει και βγαινει...

Νομιζω πως χρειαζομαι εναν ενισχυτη του σηματος (εχω μονο ενα στικακι τπτ αλλο και δεν θα εχω ποτε αλλη τηλεοραση..) η πολυκατοιχια εχει 18 διαμερισμα και 5 οροφους οποτε ισως εχουν μικρη κεραια και δεν αποδιδει σε ολους καλα... τι λετε να κανω? αν καποιος γνωριζει ας μου απαντηση αν χρειαζομαι ενισχυτη σηματος ... και θα ηθελα καποιες προτασεις γιατι δεν γνωριζω καθολου.. ουτε απο τιμες ουτε απο τι ακριβως χρειαζομαι...

αν γνωριζει καποιος ακριβως τι διαδικασι να ακολουθησω για να καταλαβω τι επιρρεαζει την ποιοτητα του σηματος.. ας μου απαντηση....

ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γνωστό το θέμα με τα usbTV το σήμα είναι χαλια και θες καλή εξωτερική κεραία για να πιάνεις αξιοπρεπώς. Θες καλή κεραία και όχι ενισχυτή.

ενισχυτή βάζεις μονο άμα βάλεις καλή κεραία και ούτε τότε πιάνει

Ρώτα τους υπόλοιπους στην οικοδομή αν πιάνουν καλά μπορεί να είναι γενικό το κακό.

Το ότι δεν πιάνει καλά ούτε το σήμα από την κάμερα της εισόδου παραπέμπει πάντως σε άλλο πρόβλημα ή πράγματι ο ενισχυτής της οικοδομής έχει παραδώσει πνεύμα ή κάπου έχεις πρόβλημα με τα καλώδια,ενδέχεται να το γνωρίζουν και απλά να μην το φτιάχνουν λόγου κόστους.

Εσύ δεν μπορείς να πειράξεις τον ενισχυτή της κεραίας,το πολύ να βάλεις ενισχυτή γραμμής όπου οι τιμές είναι από κάνα 20€ και ανεβαίνουν.Αν οι υπόλοιποι βλέπουν καλά πάντως το ποιο πιθανό είναι να φταίει κάποιο καλώδιο ή κάποια πρίζα.

Είναι γνωστό το θέμα με τα usbTV το σήμα είναι χαλια και θες καλή εξωτερική κεραία για να πιάνεις αξιοπρεπώς. Θες καλή κεραία και όχι ενισχυτή.

ενισχυτή βάζεις μονο άμα βάλεις καλή κεραία και ούτε τότε πιάνει

εχω πριν 3-4 μηνες που ημουν στο βολο ειχα τζαμι σημα με το ubsTV και δεν νομιζω να εχει σχεση η αποδοση του σηματος.. με το usbTv μου. Το σημα που λαμβανει εχει προβλημα.. απο την κεραια. ή καποια πριζα τηλεορασης.

Ρώτα τους υπόλοιπους στην οικοδομή αν πιάνουν καλά μπορεί να είναι γενικό το κακό.

Το ότι δεν πιάνει καλά ούτε το σήμα από την κάμερα της εισόδου παραπέμπει πάντως σε άλλο πρόβλημα ή πράγματι ο ενισχυτής της οικοδομής έχει παραδώσει πνεύμα ή κάπου έχεις πρόβλημα με τα καλώδια,ενδέχεται να το γνωρίζουν και απλά να μην το φτιάχνουν λόγου κόστους.

Εσύ δεν μπορείς να πειράξεις τον ενισχυτή της κεραίας,το πολύ να βάλεις ενισχυτή γραμμής όπου οι τιμές είναι από κάνα 20€ και ανεβαίνουν.Αν οι υπόλοιποι βλέπουν καλά πάντως το ποιο πιθανό είναι να φταίει κάποιο καλώδιο ή κάποια πρίζα.

Λοιπον μια κοπελα που ρωτησα σημερα ειδα την εικονα στην Τβ της και την παραπανω απο comple.. Εγω εχω καινουριο καλοδιο τηλεορσης. δεν νομιζω να φταιτει το καλοδιο μου .

εννοω για ενισχυτη γραμμης... οτι θελω μαλλον εχει διαφορα απο τον ενισχυτη τηλεορασης και δεν το γνωριζω... οταν λες καποια πριζα εννοεις η πριζα τηλερορασης που εχω σπιτι?

τελικα γνωριζει κανεις να μας πει τι πρεπει να κανω.. με τα νεα δεδομενα που εδωσα...?

Αν έχετε κεντρική εγκατάσταση δηλαδή μία κεραία και μοιράζετε το σήμα και αφού η κοπέλα βλέπει καλά τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην εγκατάσταση.

Εσύ πρέπει να φωνάξεις τεχνικό να ελέγξει το διαμέρισμά σου και να δείτε,αν το πρόβλημα είναι μέσα στο διαμέρισμά σου θα μπορεί εύκολα να το φτιάξει,μπορεί όμως το πρόβλημα να είναι σε κάποιο καλώδιο ή πρίζα(τηλεόρασης) που να μην είναι σε εσένα αλλά σε κάποιο ποιο πάνω διαμέρισμα,μπορεί και ο ενισχυτής να έχει πρόβλημα σε κάποια κάθοδο(σε αυτές της περιπτώσεις πάει γενική συνέλευση και άστα να πάνε,καλά ξεμπερδέματα).

Συμπέρασμα:

Βρες έναν τεχνικό να ελέγξει την κατάσταση.

Τεχνικο δορυφορικων εγκαταστασεων ψαξε. Η τεχνικο τηλεπικοινωνιων που να ξερει απο τηλεοπτικα δικτυα.

Οι ηλεκτρολογοι κατα 90% δεν ξερουνε την τυφλα τους πανω στο ζητημα, γιαυτο τα περισσοτερα κεντρικα συστηματα δεν δουλευουν σωστα επειδη εχουν υλοποιηθει απο ηλεκτρολογους. Εσυ μπορει να εχεις απο ενδοδιαμορφωση εως πολυ θορυβο εως αδυναμο σημα. Οτι κι αν ειναι, ειναι θεμα προβληματικης εγκαταστασης. Ενας νορμαλ τεχνικος θα το βρει και θα το φτιαξει.

Τεχνικο δορυφορικων εγκαταστασεων ψαξε. Η τεχνικο τηλεπικοινωνιων που να ξερει απο τηλεοπτικα δικτυα.

Οι ηλεκτρολογοι κατα 90% δεν ξερουνε την τυφλα τους πανω στο ζητημα, γιαυτο τα περισσοτερα κεντρικα συστηματα δεν δουλευουν σωστα επειδη εχουν υλοποιηθει απο ηλεκτρολογους. Εσυ μπορει να εχεις απο ενδοδιαμορφωση εως πολυ θορυβο εως αδυναμο σημα. Οτι κι αν ειναι, ειναι θεμα προβληματικης εγκαταστασης. Ενας νορμαλ τεχνικος θα το βρει και θα το φτιαξει.

Αυτό,και γενικά αν θες ψάξε και για όσους κάνουν επισκευές τβ(service T.V. ) κατά κανόνα κάνουν και εγκαταστάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...